Şimdi Ara

Xbox one ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben ps4 sahibiyim.Sorucağım soru ise ps4 ün yanına Xbox one yakışır mı ?

• Bende de ps4 var xbox alsam mı diye düşündüm ve aldım. Yakışır. Hatta ps4 bozuldu bir süredir xbox ile devam ediyorum.
  • Cevap verdiğiniz için saolun hocam.Bide Ps4 ün bozulma olayına üzüldüm hocam.Bende ara ara konsolda hatalar ve oyunlarda çökmeler yaşıyorum.Genelde ilk parti ürünlerinde oluyormuş ve malum benimde ilk parti ürün inşallah başına birşey gelmez Xbox one da bir arkadaşımda var onda deneyimledim çok hoşuma gitti zaten ilk konsolum xbox 360 dı.Yani xbox ı az çok tanıyorum. Xbox ın live sisteminden sony nin psn e geçince bi an pişman olmuşluğum var Bide adamlar gamepad e bile güncelleme çıkarıyorlar helal olsun valla. Sizin yorumunuzda beni mutlu etti.O zaman bir tane xbox one patlatalım ps4 ün yanına

• Garantiliyse konsolun korkulacak bir şey yok ben Amerika'dan aldım ucuz diye şimdi yazılımsal hata yüzünden bir o kadar da masraf çıkardı. xbox one sizi mutsuz etmez hocam pişman olmazsınız. Controller gerçekten güzel.
  • Aynen hocam garantisi var o konuda biraz rahatım ama bozulursada insan üzülür Xbox one nın gamepadı çok hoş olmuş zaten benim tam elime uygun geldi verdiği hissiyatta on numaraydı ( Özelikle forza horizon 2 deki titreşimler falan ) bakalım şu ygs yi alnımızın akıyla geçelimde ona göre kesin alıcam zaten
  • Ben de iki konsolu kullanıyorum. Ne Xbox One'den ne de PS4'ten vazgeçemiyorum :)) İmkan varsa hiç düşünme al derim.
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam çok haklısın valla şimdiden heyecanlandım
  • Hocam 1 ay önce bende ps4'ün yanına Xbox one aldım ama 1 aylık deneyimim sonrasında multiplatform oyunların hepsini ps4 e almaya karar verdim grafiksel açıdan gözle görülür farklar var fakat forza oyunları mükemmel sadece forzalar için bu konsolu tutabilirim, konsola özel oyunları için alınabilir güzel konsol mağazası rahat tek hesabınızı ister Türkiye ister ABD yapıp oyun satın alabiliyorsunuz hayran olduğum bir özellik Playstation da ayrı hesap açmak zorun da kalıyoruz us psn için.
  • Imkani olanlar iki konsoluda dusunmeden alsinlar. Tek konsol almak zorunda olanlar icin karar vermek zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Hocam 1 ay önce bende ps4'ün yanına Xbox one aldım ama 1 aylık deneyimim sonrasında multiplatform oyunların hepsini ps4 e almaya karar verdim grafiksel açıdan gözle görülür farklar var fakat forza oyunları mükemmel sadece forzalar için bu konsolu tutabilirim, konsola özel oyunları için alınabilir güzel konsol mağazası rahat tek hesabınızı ister Türkiye ister ABD yapıp oyun satın alabiliyorsunuz hayran olduğum bir özellik Playstation da ayrı hesap açmak zorun da kalıyoruz us psn için.

multi oyunlarda (örneğin cod aw) tamam ps4 de grafik biraz daha iyi hatta xboxun ayıbı bana göre ama ps4 deki bağlantı sorunları ve kullanışsız gamepad daha büyük bi sorun bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

quote:

Hocam 1 ay önce bende ps4'ün yanına Xbox one aldım ama 1 aylık deneyimim sonrasında multiplatform oyunların hepsini ps4 e almaya karar verdim grafiksel açıdan gözle görülür farklar var fakat forza oyunları mükemmel sadece forzalar için bu konsolu tutabilirim, konsola özel oyunları için alınabilir güzel konsol mağazası rahat tek hesabınızı ister Türkiye ister ABD yapıp oyun satın alabiliyorsunuz hayran olduğum bir özellik Playstation da ayrı hesap açmak zorun da kalıyoruz us psn için.

multi oyunlarda (örneğin cod aw) tamam ps4 de grafik biraz daha iyi hatta xboxun ayıbı bana göre ama ps4 deki bağlantı sorunları ve kullanışsız gamepad daha büyük bi sorun bence.

Ps sahibimisiniz bilmiyorum ama dualshock 4 kaliteli bir gamepaddir Joysticklerin konumu dışında xbox tan aşşağı kalır yanı yok.Psn live in yanından geçemez tabi.

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Ben Xbox dan ps4 e geçince kontrolcü olarak daha da rahatlıyorum hocam daha yumuşak bunu çevremdeki insanlardan da duyuyorum, bağlantı olarak Dediğiniz doğrudur ama odamdaki biçimsizlik yüzünden iki konsolda da Wi-Fi ile bağlıyım aynı performansı alıyorum.
    Ayrıca Xbox one da bf4 oynarken RB tuşu çileden çıkarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: DeathFor81

quote:

Ps sahibimisiniz bilmiyorum ama dualshock 4 kaliteli bir gamepaddir Joysticklerin konumu dışında xbox tan aşşağı kalır yanı yok.Psn live in yanından geçemez tabi.

3 tane ps4 kullanıp sattım. ilk ps4 aldım hatta yeni nesilde. ilkini kullanmak, diğerlerini al-sat için aldım. pad Allaha emanet bence xbox controllerla kıyaslanmaz. güzel özellikleri var şarzlı olması hoparlör olması felan ama ergonomi ve malzeme kalitesi kötü

• quote:

Ben Xbox dan ps4 e geçince kontrolcü olarak daha da rahatlıyorum hocam daha yumuşak bunu çevremdeki insanlardan da duyuyorum, bağlantı olarak Dediğiniz doğrudur ama odamdaki biçimsizlik yüzünden iki konsolda da Wi-Fi ile bağlıyım aynı performansı alıyorum.
    Ayrıca Xbox one da bf4 oynarken RB tuşu çileden çıkarıyor.

arka üst tuşlar biraz sert ama oynadıkça yumuşuyor. ilk elime aldığımda bende bu ne dedim çok sert geldi.

pad ve online kalitesi aynı olsa ps4 alırdım fanboy sanmayın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 18 Şubat 2015; 11:31:01 >
    O tuşların kenarlarına basarsanız rahat basılıyor ama multiplayer oyunda zaman kaybına yol açıyor.
  • quote:

O tuşların kenarlarına basarsanız rahat basılıyor ama multiplayer oyunda zaman kaybına yol açıyor.

tuşlar açılıyo kardeşim merak etme. öyle ilk aldığındaki gibi sert olsa oyun oynanmaz
    şu an grafik konusunda bi eziklik hissediyorum açıkcası. next gen demişiz verecen cam gibi grafiği abi o konuda haklı ps4 cüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 18 Şubat 2015; 11:35:09 >
    Ben bf hardline betasında şok oldum şahsen.
  • quote:

Ben bf hardline betasında şok oldum şahsen.

bf4 den kötü değil bana aşağı yukarı aynı gibi geldi. xboxda. ha herşey grafkmi değil tabiki verdiği zevk oynanabilirlik daha önemli ama ikisi bi arada olursa tadından yenmez. xbox için örneğin forza 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 18 Şubat 2015; 11:46:38 >
    Bf4 ten kötü geldi gözüme renkler falan oyunun içeriğini hiç beğenmedim o ayrı :)
  • quote:

Bf4 ten kötü geldi gözüme renkler falan oyunun içeriğini hiç beğenmedim o ayrı :)

bf4 e göre arcade yapıda geldi .sadece heist modunu oynadım. ama full sürüm ve diğer modlarıda oynamak lazım. ben sevdim sniperla oynamak zevkli adam vurmak çok kolay. şu an bi fps söyle dersen xbox 360 daki cod bo2 zevkini veren oyun yok bence yeni nesilde. bf4 güzel saatlerce oynuyorum fakat takım ruhu hissini yaşayamıyorum ondada. takımda 30 kişi var ve sürekli değişiyor oyuncular bi gördüğünü bidaha görmüyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.