Bildirim
Xbox one hangi oyunlar Türkçe..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben şu güne kadar xbox ta türkçe oyun görmedim. Belki fifa pes türkçedir. Onları da oynamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Store da Titanfall türkçe var. Malum, ülkemizde oyun fiyatları pahalı olduğundan tr den almadım. Ama var. Esgeçmeyelim.
Submerged, Guns, Gore & Canoli, Fifa 16 ve Pes 16 benim bildiğim Türkçe altyazılı oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: 4spenox
Store da Titanfall türkçe var. Malum, ülkemizde oyun fiyatları pahalı olduğundan tr den almadım. Ama var. Esgeçmeyelim.
Titanfall Türkçe'yse konsolu Türkiye'ye çevirdiğinde nereden alırsan al Türkçe versiyonunu indirir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
quote:
Orijinalden alıntı: 4spenox
Titanfall Türkçe'yse konsolu Türkiye'ye çevirdiğinde nereden alırsan al Türkçe versiyonunu indirir.
Denedim hocam olmadı öyle. Hatta Store da iki tane Titanfall var, biri normal, diğer sonunda türkçe yazan. Sanki iki farklı oyun gibi. Normalini aldım, sonra türkçeye çevirdiğimde oyunun üzerinde tekrar satın al diyordu -
https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Bundle/Turkish/3bfd1c20-747a-4bbb-978e-252c0cc6a78b#gameDetailsSection
Şunu diyorsun galiba. Bu deluxe edition, niye Turkish yazmışlar bilmiyorum ama oyunun Türkçe olduğunu hiç sanmıyorum. -
Arkadaşlar yazmış bir elin parmaklarını geçmiyor Xbox'da ki Türkçe oyun sayısı, bu konuda Playstation'ı takdir ediyorum helal olsun umarım Microsoft Türkiye'de Xbox için böyle adımlar atar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims
https://store.xbox.com/tr-TR/Xbox-One/Bundle/Turkish/3bfd1c20-747a-4bbb-978e-252c0cc6a78b#gameDetailsSection
Şunu diyorsun galiba. Bu deluxe edition, niye Turkish yazmışlar bilmiyorum ama oyunun Türkçe olduğunu hiç sanmıyorum.
Evet sanırsam bu benim gördüğüm. Deluxe olduğuna dikkat etmemişim. Vardır ya, yoksa niye yazsınlar.
-
Titanfall da TR olsa ne olur olmasa ne olur:) Aynı şeklide PES ve Fifa da öyle. PS versiyonları da TR zaten.
Önemli olan Gears, Halo, Quantum Break gibi Exc. lerin TR olması ama, olmuyor işte. Olay sadece ingilizce bilmeyenler için hikayeyi anlamak vb. değil, o ilgiyi görmek. Ama benim için yine de tercih sebebi değil, ben oyunuma bakarım. "Ben exc. oyunlarda illa TR istiyorum" diyen varsa, PS4 tercih etsin zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 8 Ocak 2016; 13:59:50 > -
Hadi aral var diye arada kutulu oyun fiyatları yüksek ondan satışlar düşük onu anladım, ama indirim zamanlarıda bile
TÜRKİYE mağazasından Rus veya başka mağazada bir oyun 5-10 Lira daha ucuz diye oradan alışveriş yapan bir topluluğun
oyunlara TÜRKÇE dil desteği yok diye hayıflanması ve bunu talep etmesini gülerek izliyorum.
Yıllarca korsan kullanım oranının yüksekliğinden dolayı pazara resmi olarak girmeyen bir firmaya, resmi olarak yatırım yaptığında
siz kullanıcı olarak satış grafiğini yükselterek bu adamları mahcup ettinizdemi bu kadar sitem ediyosunuz.
Konsolu hala 250 tl daha ucuz diye amerikadan getirenleri, kutulu oyun 40 tl daha ucuz diye amazondan sipariş edenleride görüyorum forumda.
Bu kadar yüksek vergi oranları vatandaşa yüklene, oyunda bile sansürü koyanlara kızan yok, sürekli microsoft şöyle aral böyle diye söyleniyorsunuz.
Ben TÜRK halkının bu kadar emeğe, yatırıma haksızlık yapacak ve bu forumdakiler kadar ÖLÜCÜ bir millet olduğuna inanmak istemiyorum.
Birazda kendinizi sorgulayın arkadaşlar
-
Minecraft Türkçe, ama hikaye anlatımlı oyunların Türkçe olması lazım artık. Playstation'ın tek takdir ettiğim beğendiğim yönü budur. -
Bu soruyu duymamış olayım, çarparım. -
Ülkemizde kur döviz olayi oldugu Icin oyunlar bize pahliya mal oluyor..
Örnegin almanyada Adam askari Ücreti 1300€ aylik. Bir oyun alsa 50€ türkiyede askari Ücret 1300 ₺ aliyor.. Bir oyun alsa 200₺ Onun Icin Herkes Internet üzerinden ucuz almaya calisiyor.. Buda ülkemizde oyun satışını az gösteriyor ve oyunlarda Türkçe dil yer almıyor.
Bende diyorumki sony elini taşın altına koyuyorsa Microsoft da bu yönde adımlar atmalı bence..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramocan2012 -- 8 Ocak 2016; 16:33:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ramocan2012
Ülkemizde kur döviz olayi oldugu Icin oyunlar bize pahliya mal oluyor..
Örnegin almanyada Adam askari Ücreti 1300€ aylik. Bir oyun alsa 50€ türkiyede askari Ücret 1300 ₺ aliyor.. Bir oyun alsa 200₺ Onun Icin Herkes Internet üzerinden ucuz almaya calisiyor.. Buda ülkemizde oyun satışını az gösteriyor ve oyunlarda Türkçe dil yer almıyor.
Bende diyorumki sony elini taşın altına koyuyorsa Microsoft da bu yönde adımlar atmalı bence..
Ben şahsen hiç bir oyuna Türkçe diye 260TL para vermem. Hem bunun microsoft veya sony ile alakası yok. Onların fiyatı zaten normal diğer ülkelere göre.
Sorun sadece, oyun bize gelene kadar üstüne bindiriliyor. Aral katıyor, devlet abartı vergi katıyor. Bunların üstüne türk insanının alım gücü de az olunca, malum maaşlar ortada, oyunları farklı yollardan almak zorunda kalıyoruz.
Sony veya microsoftun veya yapımcılıarın ve dağıtımcıların suçu yok ki. Onların fiyatları zaten standart belli. Adamlar türkiye gibi ülkelere şu fiyattan satalım ve yolalım demiyorlar.
Microsoft elini taşın altına koysa ne olacak. Oyunlar yine aynı fiyattan satılacak ve kimse almayacak.
Yani sorun başka yerlerde. @Akhenaten34 arkadaşımızın dediğine katılmıyorum. Çünkü biz kendimizi değil, fiyatı buralara getirenler kendini sorgulasın. Biz çok mu meraklıyız US'den, Rus'dan, HK'dan bilmem nereden oyun almaya uğraşmaya. Neredeyse 100 Lira fiyat farkı var TR ve yabancı bölgeler arasında.
Konu sapmış
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 8 Ocak 2016; 17:21:04 >
-
İyi de bu forumda kimse japonya da yaşayan 20 sene konsolunu hiç kapatmayıp aynı oyunu oynayan adam gibi değil ki. O 40 ve 250 tl leri üst üste koyduğunda ciddi miktar editör her oyun da 40 50 tl daha fazla verse adam 5 oyun sonra kitlenip kalır maddi açıdan. Senin durumun olabilir almaya fakat alamayan insanların sayısı bir hayli yüksek aral baba memnun olsun diye 250 300 tl yi verecek mutlu azınlığın sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Para saymaktan beli ağrıyan insanlar değiliz. Genellikle kazanırken ağrıyor
Fakir edebiyatına gerek yok.
Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, herkes parasını zor kazanıyor, kolaydan para kazanan biri bu forumda veya
liveda seninle arkadaşlık yapıp paylaşımda bulunmaz.
Bu ülkenin şartları belli dolar lira paritesinden tut gümrük ve vergi masraflarına kadar neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yaşadığın ülkede konsol alıyorkende bu fiyatları biliyordunuz arkadaşım, şimdi neden isyan ediyorsunuz onu anlamıyorum.
Bu oyunların satış fiyatları neredeyse bütün dünya belli bir fiyat aralığındada,
niye bizim ülkemizde tavan fiyatda diye gerekli yerlere isyan etmiyorsunuzda.
Yatırım yapıp istihdam yaratan şirketlere isyan ettiğinizi anlamıyorum.
Anlatmak istediğim; hepimiz yurtdışındaki gibi 50$'a çıkan oyunu burada 50 liraya oynamak isteriz ama bu aral veya microsoftla çözülmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Akhenaten34
Fakir edebiyatına gerek yok.
Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz, herkes parasını zor kazanıyor, kolaydan para kazanan biri bu forumda veya
liveda seninle arkadaşlık yapıp paylaşımda bulunmaz.
Bu ülkenin şartları belli dolar lira paritesinden tut gümrük ve vergi masraflarına kadar neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yaşadığın ülkede konsol alıyorkende bu fiyatları biliyordunuz arkadaşım, şimdi neden isyan ediyorsunuz onu anlamıyorum.
Bu oyunların satış fiyatları neredeyse bütün dünya belli bir fiyat aralığındada,
niye bizim ülkemizde tavan fiyatda diye gerekli yerlere isyan etmiyorsunuzda.
Yatırım yapıp istihdam yaratan şirketlere isyan ettiğinizi anlamıyorum.
Anlatmak istediğim; hepimiz yurtdışındaki gibi 50$'a çıkan oyunu burada 50 liraya oynamak isteriz ama bu aral veya microsoftla çözülmez.
Yaw he he sen haklısın. Fakir edebiyatı yapıyoruz bu forumda fasfakiriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 8 Ocak 2016; 20:34:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Neverwinter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni HITMAN olabilir bir önceki oyunu resmi Türkçeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 12 Ocak 2016; 2:08:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Titanfall da TR olsa ne olur olmasa ne olur:) Aynı şeklide PES ve Fifa da öyle. PS versiyonları da TR zaten.
Önemli olan Gears, Halo, Quantum Break gibi Exc. lerin TR olması ama, olmuyor işte. Olay sadece ingilizce bilmeyenler için hikayeyi anlamak vb. değil, o ilgiyi görmek. Ama benim için yine de tercih sebebi değil, ben oyunuma bakarım. "Ben exc. oyunlarda illa TR istiyorum" diyen varsa, PS4 tercih etsin zaten. |
Arkadaşlar yazmış bir elin parmaklarını geçmiyor Xbox'da ki Türkçe oyun sayısı, bu konuda Playstation'ı takdir ediyorum helal olsun umarım Microsoft Türkiye'de Xbox için böyle adımlar atar.
|
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox 2 kişilik oyunlar
- grand theft auto vi çıkış
- black myth wukong xbox
- oyuncu kulaklığı önerisi
- it takes two 2 çıkacak mı
- god of war xbox
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X