Şimdi Ara

XBOX One X - Factory Refurbished - [FİYAT DEĞİŞTİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
3
Favori
17.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox’da game pass aldığınızda bir dünya oyun oynarsınız. Oyun almanıza bile gerek kalmaz. Oyun bilgisayarınız yoksa öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea99

Arkadaşlar 2400 küsür fiyata siparişimi verdim ama her kafadan ayrı bir ses çıkması biraz içimdeki sevinci öldürdü diyebilirim. PS4 pro, Xbox one x, PC ve yeni nesil konsollarının hangi koşullarda almaya değer olabileceğini pek araştırmadım doğrusu. Bilgisayarım yok, oyun bilgisayarı almayı düşünmüyorum, sadece ofis ve ev için sayılabilecek bilgisayar. Yeni nesil konsollara 7k gibi bir bütçe ayırmamın da imkanı yok.
    Oyun fiyatları da gerçi uçuşa geçti. Almakla aptallık mı ettim bilemedim dostlar. İptal mi etsem acaba? Fikir verebilecek var mı
    Hocam ben oyun çıkmayacak laflarına katılmıyorum birden desteği kesmeleri imkansız,
    PS4 ve PS4 Pro için de geçerli aynı durum aynı oyunların downgrade edilmiş versiyonları rahat 1-2 yıl bir önceki nesile gelecektir
    en basiti fifa 2019 gibi güncel bir oyun bile ps3 ve xbox 360 için çıktı,içiniz rahat olsun güzel bir seçim yaptınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 22 Ağustos 2020; 22:27:57 >

• aslında hiç para harcamak istemiyordum ama fiyat baya uygun geldi aldım
  • kronik kullanıcısına yanıt
    4. Ay da mediamarkt üzerinden 0 olanı bu fiyattan satıldı. Fiyat iyi değil ancak şu şartlarda gayet makul, umuyorum teknik sorunu olan bi cihaz ile karşılaşmayız. Gamepass’in en uygun nasıl alınabileceği hakkında bi konu buldum linki bırakıyorum aşağı. Herkese hayırlı olsun
    ekşi sözlük
    xbox game pass ultimate
    https://eksisozluk.com/entry/102924954

• Arkadaşlar mrb,

italya amazon ürünü için görüşen yada bilgi sahibi olan var mı?
    yine 1 yıl garantisi var mı,microsoft türkiye de bakiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

Arkadaşlar mrb,

italya amazon ürünü için görüşen yada bilgi sahibi olan var mı?
    yine 1 yıl garantisi var mı,microsoft türkiye de bakiyor mu?
    Merhaba,
    bütün avrupa için geçerlidir diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar ingiltere yada özellikle italyadan cihazı satın alıp gelen oldu mu?
    cihazlar ne durumda acaba?ezik çürük çarık 2.el cihazlar tamir edilip mi satılıyor.
    bilgisi,fikri olan var mı bu konuda.

7 aylık xbox one s im var,onu satıp buna geçmek istiyorum ama bilemedim.
  • Az evvel teslim edildi.
    XBOX One X - Factory Refurbished - [FİYAT DEĞİŞTİ]

• Hocam kutu içi fotoğraflar da bekliyoruz :) hayırlı olsun

• mudvaynec M kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan merak içindeyiz sipariş verdik senden ilk yorumları alalım lütfen. Ne zaman sipariş ettin ne zaman da ulaştı kaç gün sürdü? Ekstra bir ücret ödemen oldu mu?
  • Ek ücret felan yok kutuda göründüğü gibi üst kısımda REFURBISHED yazıyor. Geri kalan herşey olması gereken gibi. Şuan kurulum yapıyorum hiçbir problem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudvaynec

Ek ücret felan yok kutuda göründüğü gibi üst kısımda REFURBISHED yazıyor. Geri kalan herşey olması gereken gibi. Şuan kurulum yapıyorum hiçbir problem yok.
    hocam cihaz ve gamepad sıfır gibi mi,herhangi biryerinde deforme vs gibi bişey var mı?
  • Sıfır gibi hiçbir deforme vs yok. Pillere kadar bantlı kapalı durumda.

• Mr.Makrofaj M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Dostum teşekkürler italyadan sipariş ettim bakalım ne olacak. Uzun süredir düşünüyordum pc sattım konsol geçeceğim diye 2450 liraya falan geldi ancak hala bankadan kesmedi ücreti o ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudvaynec

Ek ücret felan yok kutuda göründüğü gibi üst kısımda REFURBISHED yazıyor. Geri kalan herşey olması gereken gibi. Şuan kurulum yapıyorum hiçbir problem yok.
    Hocam cihaz ile birlikte gamepass ,live yada Ultimate üyelik hediyesi var mı,kutudan bişey çıktı mi yada satın alınca mail falan geldi mi kod olarak

• Satın alırken gamepass dahil gibi okudum ben

• içersinde 1 aylık gamepass ve ve 2 haftalık gold üyelik çıkıyor.
    ingiltere üzerinden alınan cihazlarda priz farklı geliyor bu arada

• Evet ama priz dediğin eski radyo güç kablosu Her hurda severin evinde vardır o kablodan.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.