Şimdi Ara

xbox projeksiyona bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xboxu projeksiyona nasıl bağlarsam en iyi görüntüyü alırım... şuan sarı video kablosuyla bağlıyorum... görüntüyü daha net yapma şansım varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skepo -- 17 Eylül 2006; 0:09:41 >

• vga kabloyla da alabilirsin görüntü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikomanyak

vga kabloyla da alabilirsin görüntü.

nasıl bir kablodur bu xboxa nasıl takcam?
  • Kabloyu takmak için Xboxun münasip bir yerine monte edeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

Kabloyu takmak için Xboxun münasip bir yerine monte edeceksin.

mersi çok yardımcı oldun cevabın yoksa ne diye mesaj yazıyın...
  • xbox için mi 360 için mi?
  • Xbox dediğine göre xbox içindir?
  • dikkatimi çekti de projeksiyon high defination ondan sordum
  • xbox normal sarı video kablosuyla bağlıyorum ama daha net bi görüntü almamın imkanı varmı diye soruyorum
  • www.x2vga.com daki aparatı alacan. xbox'ına takacan. 480p'yi falan açacan. sonra projeksiyona bağlayacan ok? pahalı geldiyse ve projeksiyona rgb kablo takılabiliyorsa rgb'yi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

www.x2vga.com daki aparatı alacan. xbox'ına takacan. 480p'yi falan açacan. sonra projeksiyona bağlayacan ok? pahalı geldiyse ve projeksiyona rgb kablo takılabiliyorsa rgb'yi dene.

parayı verip aldık diyelim görüntüde gözle görülür bir değişiklik olurmu... sonra para o kadar para boşa gitmesin bide istanbulda nerden buluruzki bu aleti...

• KARDES BENDEDE projeksıyon var ama perde degıl tv benımkı..normal av kabloyla gorutnu berbat olur..aradakı muthıs farkı gormek ıstıyorsan compenenet kablo al 5 uclu olan varya onu al..mıs gıbı oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.