Şimdi Ara

XBOX Series X 1000 TL indirimli ön sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX Türkiye 9300 TL fiyat açıklamıştı ancak 8300 TL'den Vatan'da ön siparişe açıldı. Fiyat kalıcı olacak mı belli değil. Yine de XBOX almayı düşünenler için güzel haber.

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu-siyah-1-tb-p-HBV00000XJNWP?magaza=Hepsiburada

https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-series-x-oyun-konsolu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 22 Ekim 2020; 15:50:24 >

• Ee ps5 in 8300den satacağım dediği yerde xbox ın 9300 demesi kendi bacağına hatta kafasına sıkması gibi bişeydi, Sony Türkiye ye helal olsun, demekki 1000tl aşağısınada satılabiliyomuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 22 Ekim 2020; 15:41:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB'de fiyatında 1000 TL düşmüş link ekledim. Daha birkaç gün önce 9300'dü. O fiyattan alanlar iptal edip bir daha sipariş vermiştir sanırım.

• 8300 e seviniyoruz hey gidi koca dünya

• :D

• Protesto icin almayin. Satamayinca seve seve o otvyi kaldirirlar.

• Series S'den 1000₺ indirsinler onu alalım. 4k teknolojisine geçemedik maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3963 TL olsun alırım.

• PS3 aldım, mutluyum.

PS bizim çocukluğumuzda çok pahalıydı.

PS3 bana Ferrari gibi geldi, hele çakma kolların kablosuz olması muazzam.  

Analog tuşları kullanması çok zordu, onu da aralarına sünger koyarak hallettim, hiç yoktan iyidir.

Last of Us, NFS RUN bitti, Red Dead Redemption a devam.

Not: Çocukluğumuzdaki tadı vermiyor ama kızımla arada takılıyoruz işte.

• rusyadan getirteceğim bende. rusyada 45.590 ruble 4705,73TL den satışa sunulacakmış.

• sıcak fırsat değil ki bu, satış politikasında değişim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

rusyadan getirteceğim bende. rusyada 45.590 ruble 4705,73TL den satışa sunulacakmış.

Seyisin yeni 10000 link musluklarına katkı yok he..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMREG

rusyadan getirteceğim bende. rusyada 45.590 ruble 4705,73TL den satışa sunulacakmış.

tanıdığa mı getirtceksiniz? bende o tarz yola başvurmayı düşünüyorum yoksa bu fiyatlara alınması mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamSs

8300 e seviniyoruz hey gidi koca dünya

bunlar hep cehape 'nin planları, gençleri oyun batağına sürüklemek istiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet tanidiga getirtecegim..ama garanti nasil olur bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontrolcü fiyatlarını da insani bir fiyata çekseler de alsak.

• kargo ve vergi dahil £258 ' e amazon uk'den factory refurbished xbox one x aldım, gayet mutluyum, takip edin, arada yine stoğa giriyor.

8300 de çok, ama tr piyasasına göre iyi.

• mmucit M kullanıcısına yanıt

En iyisini yapmışsın hocam. Tamamıyla kırıldı. Müthiş bir oyun kütüphanesi var. Oynamadığım oyunu kalmadığı halde tekrar alacaktım bir türlü ucuz-temiz bulamadım. Aynı zamanda emulatör cenneti.

• quote:

Orijinalden alıntı: VooPoo

Protesto icin almayin. Satamayinca seve seve o otvyi kaldirirlar.

Yapma böyle gurban olduğum vergiyi konsol üreticisi mi koyuyor? Devlet zaten istemiyor dışarıdan elektronik eşya alınsın. Devletin işine gelir alınmaması. Kaldırır mı hiç vergiyi hem de daha çok döviz yurt dışına gitsin... Eccük beynun çaluşturrr

• Satamayinca seve seve o otvyi kaldirirlar. Cümlesinden vergiyi konsol üreticisinin koydugunu cikarimini nasil basardiniz ? Ayrıca devletin yurtdisina döviz cikisi vs engellemek icin vergi getirmedigini konsollar icin cikan dovizin de cari acikta okyanusta tükürük parcasi olduğunu biliyorken protestoyu konsol üreticisi icin degil devlet icin yapiyorduk. Devlet vergisinden olmak istemez. Getirilen vergi ne kadar ellersek kardır mantigidir. Umarım accuk birseyler çalışmıştır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.