Bildirim
Xerath mı Yasuo mu Ziggs mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yasuo ban zaten geç onu. Tf de ziggs diyorum. Xerath'la oynamayı kavrarsan lane senindir. Ziggs'in de bomba cd si çok düşük olduğunda ve range i uzun olduğundan lane i ve farmı kolay alırsın. Ben Heimerdinger diyorum.
Seçim sana kalmış. Yasuo oyun taşır ama ban yiyor. Tf de ziggs bana göre. Alan hasarı veriyor. Sen bilin.
Ekleme: Ziggs bence en eğlencelisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 25 Ağustos 2014; 16:00:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziggs -
Hangisini becerirsen o , skilleri tutmak önemli 3 ünde de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xerath al. -
ziggs -
Xerath en zoru ama kullanabileceksen Xerath al derim tek başına taşıma potansiyeli var. -
Xerath guzel bence dun ilk kez oynadim ultisine alisamadim onda fail olmazsan bence al.Farm cok kolay lane de kolay gank yemezsin sadece soloq da blue lari alman lazim yoksa skill spamlayamazsan pek heroyu kullanamazsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X