Şimdi Ara

Xgenon KARUS HEALLER'a önemli duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pelerin görevine gitmek üzere hazırlanmaktadır (G3 olduk çok şükür)

1920 heal olan DH kardeşlerimizle (pelerin görevi için) msn üzerinden konuşmak istiyorum

mustafa_rasim@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim...

• bu görev bittikten sonra hiç bir teşekkür edilmeden clandan banlınacaksanız saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gürcan34 -- 22 Temmuz 2006; 0:25:02 >
  • Hayır teşekkür etmeden banlamayı bırak partyden bile atmayız... MSN i verdim eğer ciddi iseniz np nizde sağlamsa clanımızda istediğiniz sürece kalabilirsiniz tabiki clanın huzur ve düzenini bozmamak şartıyla gayet ciddiyim kimseyi kullanıp atmayız AMA karar sizin msn orada beni ekleme zahmetine bile katlanmadan konuşmadan yargılamışsınız... Keşke bi konuşsaydık ve öyle karar werseydiniz şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

bu görev bittikten sonra hiç bir teşekkür edilmeden clandan banlınacaksanız saygılar

+1907
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheH@NCi

Hayır teşekkür etmeden banlamayı bırak partyden bile atmayız... MSN i verdim eğer ciddi iseniz np nizde sağlamsa clanımızda istediğiniz sürece kalabilirsiniz tabiki clanın huzur ve düzenini bozmamak şartıyla gayet ciddiyim kimseyi kullanıp atmayız AMA karar sizin msn orada beni ekleme zahmetine bile katlanmadan konuşmadan yargılamışsınız... Keşke bi konuşsaydık ve öyle karar werseydiniz şimdiden teşekkürler

bence arkadaş gayet samimi ve ciddi.. söyledikleri doğru arkadaşlar biraz ömnyargılı davranıyor..
  • Foruma daha yeni gelmiş ve 2 mesaj atmiş ben olsam inanmazdim ..
  • Valla ben bir çok pelerin görevine gittim. Priest deyilim Warriorum.
    Hem organizasyonu yapmak hemde kesmeye yardımcı olmak için bir çok defa cape görevine katıldım. Genelde Teşekkür ediyorlar.
    Ama yabancılarınkine katılırsanız onlar çok kibar ve çok güzel davranıyorlar.
    Bizim calanlara ne zaman görev için girsem.
    Aga sende bana yarar bişey varmı ?
    Aga bizi kassana.
    gibi laflar duydum.
    Göreve davet eden kimse o teşekkür ediyor ama. Clanın diyer üyeleri clana girince kim bu yaaa falan yazanlarda oluyor.
    Ama 3 defa yabancılarınkine gittim. Çok güzel davrandılar.

Hatta hiç unutmam
    Bir keresinde. Dilim damağım kurudu. Sen dalma. Sen Acid atıcan. Sen şunu yapcan diye. Baya bir zorlanmıştım.
    Sonra bana clandan birisi dediki.
    Hadi yine iyisin. Artık pelerinlisin.
    Ya ben zaten çıkıcam ne pelerini yardım etmek için geldim. Benim kafamın üstünde ne zaman clan yazısı gördün sen dedim.
    Hadi hadi nazlanma yakıştı pelerin dedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarriorBladeTR -- 23 Temmuz 2006; 3:17:36 >

• Milleti enayi sanıyorlar bu mallar bi git ya.Adama mana parası vermiyorlar healletip atıyorlar klandan bi de demezmi party den bile atmayacam.Aslında gidecen göreve bunlarla açacan koxpu alacan anahtarı sap gibi kalacaklar ortada.
  • drqainci arıyonmu yatırıp yatırıp postalamak için
  • ister atın ister atmayın ben size yardımcı olurum ilerde kendi klanımı kurdugum zaman nasıl olsa cıkıcam
    ama kendi istegimle cıkmayı tercih ederim
    nick
    GUNESiN_KIZI bu char DLW charımdı bi arkadas icin 1920 healer yaptım oyle kaldı
    lvl 50 99.99 du yanlışlıkla 51 olduk dlw işide bitti
    şimdi dlv de 50 lvl okcu var elinde ironx +8 deli gibi np kasıyo 55k np oldu
    asıl ve yan charım ile toplam np 125k civarında amacım 3 kişi ile pelerin almak
    tabi canavarı kesecek bir varrior lazım ki saglam arkadslarım var yardım ederler
    msne ekledim seni administrator@gsmpc.net olarak
    yeri ve zmanı bildirin uygun olursam gelirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 22 Temmuz 2006; 11:39:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Steave

Foruma daha yeni gelmiş ve 2 mesaj atmiş ben olsam inanmazdim ..

Bu Yalancı Olduğu Anlamına Gelmez
  • Arkadaşlar ben BoXeR dan orbity

Massive ve healer aramaya devam edioruz. Lütfen birebir konuşmadan yorum yapmayın.

Sanırım şöyle bir açıklama yaparsak ortada soru işareti kalmaz. Clanımız 61+ . Bu sınırı sonuna kadar korumaya kararlıydık fakat cape görevi için biraz sınırı düşürmeye karar verdik. Cape görevi yapılana kadar lvl sınırını kaldırdık. pelerini aldıktan sonra 61 altı alımlar durdurulacaktır.

55- gelmek isteyenler pelerin görevinden sonra alt clana geçirilecekler...55+ ler üst clanda bizimle istedikleri takdirde devam edebilecekler...

Clana yardım için yada tamamıyle geçmek için gelenlere kapımız her zaman açık. yeter ki çocukca davranışlar sergilemesin..

Pelerin görevi sırasında ve pelerin aldıktan sonraki ss leri sizinle paylaşacağız...

Teşekkürler...

Burada inadına insanca konuşmaya, önyargılı tavırlarınıza bıkmadan güzelce cvp vermeye devam edeceğiz...

• kusura bakmaın up!
  • 240 heal 960 buf var gelemmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.