|
Xiaomi, HyperOS güncellemesi verecek yeni cihazları duyurdu
-
-
Redmi note 13 pro 5g cihazım var hyperos güncellemesini rom yükleyerek aldım. Yayınlandı denmesine rağmen güncelleme gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13t pro da aldı, listede yok
Redmi note 8 Pro nasıl olmaz!
-
F3 e gelse ne gelmese ne tema değişecek sadece android 13 gene
Not 12 pro 5g kullanıyorum ama hâlâ almadım
-
Redmi note 13 4g serisinede gelecek mi
-
13T hala güncelleme almadı.
-
Geçiniz bunları.
Güncelleme artık hayati önemlidir. Sistem açıkları, uygulama iyileştirme yamaları ile kullanım deneyimi ve cihazın olası güvenlik zafiyetleri kapatılmaktadır.
İçinde yazılım bulunan ve güncelleme almayan cihaz yarı çöp durumundadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi zaten kutudan problemli çıkıyor sıkıntı orda. Bir ümit güncelleme oluyor sorunlar yüzünden. Güvenliğe vs girmiyorum bile.
halen çok biliyormuş gibi cevap yazılıyor çok ilginç.
yok bakan vs. arkadaşım botnet nedir bir bak bakalım, dünya kadar cihazda uzaktan mining yapıldı sebebi neydi oku bakalım.
bugün güncelleme almayan modem bile çeşitli zafiyetlere açık hale gelmekte ve remote ataklara maruz kalmaktadır.
nesnelerin interneti ile güvenlik en uç seviyeye çıkacak; arabalar - elektrikli süpürgeler bile internet erişimi ile ev kullanıcısının verisi yada ev içi fotoğraflarına ulaşılabilinmektedir.
güncelleme almayan yazılım içeren herhangi bir cihaz; çöptür yada ataklara maruz kalır. bir gün gelir herkesi zor durumda bırakabilir. bakan olmaya gerek yoktur.
-
+1 derin detaylar bunlar, anlatılmaz boşver.
Benim de ilk deneyimim 2011 de tablet ile başladı. Noldu ben mi kazandım.
Araban var, emniyet kemerini takmıyorsun 12 yılda kaza olmadı banane diyorsun.
İlk kazada da kim kaybedecek.
Medeni memleketlerde kişisel verilerin güvenliği en önemli husustur. Bunu da yasalar, güvenlik önlemleri ile alırsın.
AB dayatması olmasa 5 yıllık Android güncellemeleri de gelmeyecekti.
Yazılım/veri güvenliği milli bir unsurdur, bizim gibi ülkeler karnını doyurma sınırında yaşadığı için o seviye halen çok uzak bize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X