Şimdi Ara

Xiaomi Mi 8'in posteri, cihazda ekrana gömülü parmak izi okuyucu olmadığını gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çinli Xiaomi'nin yaklaşan yeni amiral gemisi Xiaomi Mi 8'nin ekrana gömülü parmak izi okuyucu ve 3D yüz tanıma özelliği ile geleceği bekleniyordu. Ancak bugün ortaya çıkan Xiaomi Mi 8 posterinde, parmak izi okuyucunun cihazın arka kısmında konumlandırıldığı görülüyor.

Xiaomi Mi 8'in iki versiyonu olabilir

Xiaomi Mi 8'in mavi renginin yer aldığı posterde, arka kısımda parmak izi okuyucunun yer aldığı açık bir şekilde görülürken, çentik kısmında ise 3D yüz tarama modülünün yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca gelen haberler Mi 8'in, iPhone X'te olduğu gibi hareketli emojileri destekleyeceği yönünde. Posterde yer alan çince metinde ise cihazda çift sim kart desteği, Snapdragon 845 yonga seti, AI destekli çift kamera ve yüz tanıma özelliklerine vurgu yapılıyor.

Yaklaşık iki ay önce Xiaomi CEO'su Lei Jun, şirketin bir sonraki amiral gemisinin ekrana gömülü bir parmak izi okuyucuya sahip olacağını söylemişti. Bu da Xiaomi Mi 8'in iki versiyonu olabileceğine işaret ediyor. Gelen duyumlar amiral gemisi telefonun Xiaomi Mi 8 ve Mi 8 SE (Special Edition olabilir) olmak üzere iki modelde satışa sunulacağını ve Mi 8 SE versiyonunda ekrana gömülü parmak izi sensörü olacağı yönünde.

• Eski tasarım anlayışı hiç olmuş resmen. Her şey tamam ama bu tasarım benim adıma hayal kırıklığı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çakma iPhone x olmuş bu. Bari kamerayi yatay yapsaydin. Utanilacak bi tasarım. r.i.p Xiaomi

• Hala umarım bu değildir diyorum.

• IphoneX çakması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun bir çok prototipi olmalı ki birbirinden farklı bir sürü cihaz gördük şimdiye kadar. Final cihazı nasıl olur bilmem fakat bu aralar çift cihaz tanıtılacağı konusunda spekülasyonlar dönüyor. Tasarım göreceli, beğeneni de olur beğenmeyeni de olur fakat sonuçta burada ilk parti cihazların dakikalar içerisinde tükendiği haberlerini göreceğimiz aşikar. Bunun yanında artık lansman gelse de tanıtılıp kurtulsak diyorum, sürekli Mi7/8 haberlerini görmek ciddi antipati yaratmaya başladı bende.
  • ya arkadaş karar verin haftada 5 post atıyorsunuz parmak izi var mı yok mu diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zenfone 5 ile birlikte ölü doğmuş cihaz oldu benim için.
  • Mix serisini tasarlayanların başına bir şey mi geldi arkadaş?!
  • çentikli ekrean sevilmemiş olmasına rağmen bunu ön göremeyen çinli üreticiler bu teknolojiye ciddi yatırım yapmış demekki. bu sebepten çentikli ekranı dayıyorlar. eğer gerçekten tutsaydı bu telefonlara çentikli ekran gelmesi hayal olurdu.

• Ya hadi Apple yaptı bi salaklık veya akıllılık koydu çentiği

Halk sevdi mi? Tartışılıyor.

Ya be Çinli kardeşlerim, eeeeey koreliler napıyosunuz? Çentiği koydun tartıştışalım hadi. Alt taraf ne öyle?

• Bunca zamana kadar xiaomi özgün tasarım ve kalitesiyle ön plana çıktı. Hem uygun fiyat hem kalitesi içinde piyasada iyi tutundu. Ancak bu kadar çakma bir telefonu, bir xiaomi kullanıcısı olarak bedavaya kullanmam. İphone çentik koydu ama altta çerçeve yok. Bu cihazın almak için hiç bir esprisi yok

• millet anlamamakta ısrarcı. xiaomi androidin ayfonu lakabına layık olmak istiyor. çünkü iphone çıktığı tarihlerde hep en iyisi oluyor. mesels en son iphone x çıktığında dahs iyisi yoktu.

• Zaten sevmediğim bir markaydı,çakma telefonlarıyla daha da nefret ettim.En nefret Android üreticisi Samsung bile özgün tasarımlar yapıyor hala.

• böyle gelirse çöp yazık bu kadar bekledik

• banane neye benzediğin ben fiyat/performansa bakarım fiyatı uygun olursa neden olınmasın..

• Yapma be Xiaomi bu tasarım nedir böyle.
  • umarım arkada parmak izi yoktur
  • Bir firmanın her şeyi mi kopyalanır? Arkadaş çentiği kopyaladın, kemarayı kopyaladın.Iphone SE var onun adını da kopyaladın.Bir xiaomi kullanıcısı olarak üzülüyorum.Şirketin özgünlüğü dibe battı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 30 Mayıs 2018; 13:53:12 >
  • A101 den aldım bir j7 Duo kullanıyorum vallahi her isimide görüyor eğer bu telefon üreticilerine kalırsak yemeyip icmeyip telefon değiştirmek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.