Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeminle küfredicem şimdi, 2 aydır araştırıyorum bu telefonda karar kıldım, bir haftadırda para bekliyodum para geldi şimdide mavi renk kalmadı, çıldırmak üzereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    128 gb mavi renk kalmadı ki hb hariç. Hb de 2200 tl satıyor.

• Hepsiburada da Sencep veya Estekno satıcısından alan var mı? Aynı ürüne fazla para vermek anlamsız gelir bana

• vlkn9034 V kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Xıaomı Mı 8 Lıte 128 Gb 4.5g Cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-45g-cep-telefonu-P218101167

1 tane var dün alanlardan 1i iptal etmiş büyük ihtimal

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-45g-cep-telefonu-P218101167

1 tane var dün alanlardan 1i iptal etmiş büyük ihtimal
    Ben az önce o 1 adet kalan mavi ürünü sipariş geçtim. Umarım açılmış kutu, iade ya da farklı renk çıkmaz. Gerçi açmadan geri yollarım. Mesaj da yolladım siteden uyardım. İnşallah düzgün gelir de çok uzun zaman sonra düzgün bir telefon sahibi olurum.

• Ben yeni keşfettim bilmeyeniniz de olabilir, gerçi ne kadar işe yarar orası tartışılır.. Bu ayarı açtığınızda bildirim simgeleri saatin yerinde 2 sn kadar gözüküyor. Son güncelleme ile gelen bir yenilik sanırım.

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espa -- 21 Aralık 2018; 8:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu telefona neden nfc koymazsın, teknoloji öyle hızlı ki hiç kullanmadığın teknoloji birden hayatın merkezine girer benim 4 yıllık m8s de bile var..... istanbul kart, ödeme işlemleri, bankacılık işlemleri vs hepsinde öne çıkacak yakında
  • Ben hb den aldim 2200 TL 128 GB mavi olani. Delta garantiliymis. Hepsiburada satici kendisi olarak gözüküyordu. Belki fiyatlar duser ama beklemek istemedim çünkü telefonsuz kaldik. Fotoğraf kalitesini çok begendik daha dışarıya çıkıp cekemedik ama icerde isikli ortamda ortamda ön ve arka kamera gayet guzel. Huawei mate 20 nin arka kamera mp olarak daha yüksek ama cekimleri nasil bizim telefonla kiyaslarsak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takip ede ede delirdim sanırım, dünkü alışını iptal edip 1699u kaçırdım. 1739a aldım. Şimdi 1734e düştü. Takip etmek çok zor yav 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Mysal

Takip ede ede delirdim sanırım, dünkü alışını iptal edip 1699u kaçırdım. 1739a aldım. Şimdi 1734e düştü. Takip etmek çok zor yav 😁
    hepsiburadada satıcıyı anımsayamadım 1699 liraydı biraz önce.. tam karar vermediğim için almadım.
  • urun.n11.com
    Xiaomi Mi 8 Lite 128 Gb (ithalatçı Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-128-gb-ithalatci-garantili-P303287739

mavi 1969+5.99 kargo

edit : 1958e düşürdü 49 stok gözüküyor doğruysa 5den sonra alıcam artık, 44 kupon var + 75 + 21 bonus geliyor garantiden

28 aralıkta gönderecekmiş satıcı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Aralık 2018; 14:15:45 >

• 5510gokhan kullanıcısına yanıt
    Sen cep, 11:40 sularında bitti satışı 😊 Bende artık 1739a aldım.

• Video kayitta 1080p 60 fps de görüntü les gibi. 30 fps de boyle değil. Çözümü bilen varmi ?

İnstagramda videolar 2 saniye sonra 144p düşüyor. Cozumu bulamadım.

Kutudan hızlı sarj aleti çıkmıyor. S7 edge başlığı ile hızlı şarj oluyor yazıyor. Sure ölçümü yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 21 Aralık 2018; 13:59:47 >
  • Arkadaşlar merhabalar

Eşimle beraber yurt dışında Mi store gezerken Mi 8 Lite Aurora Blue görüp bir an çılgınlık yapıp kendisine aldık, Mi 5X Pink 'den Mi 8 Lite geçiş yapmış oldu ilk izlenimlerimiz çok güzel şarjı Mi 5X 'e göre daha çabuk azalıyor gibi, kamerası çok başarılı bence,

Global versiyon/global rom var ancak İnstagram ve Facebook hikayeleri ekrana tam sığmıyor bunun hakkında bir çözüm var mı acaba ?
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Sarj suresi ne kadar. Benden cikan Hizli sarj aleti mi degilmi bilmiyorum. Kenarinda 2A yazıyor. Yaklasik 100 dk da doluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Benim sipariş gönderilmedi, sözde en geç 20 Aralık Perşembe kargoda yazıyordu
    Bendede bi hareket yok hocam, soru-cevap bölümüne bile cevap vermemişler dünden beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Arkadaşlar merhabalar

Eşimle beraber yurt dışında Mi store gezerken Mi 8 Lite Aurora Blue görüp bir an çılgınlık yapıp kendisine aldık, Mi 5X Pink 'den Mi 8 Lite geçiş yapmış oldu ilk izlenimlerimiz çok güzel şarjı Mi 5X 'e göre daha çabuk azalıyor gibi, kamerası çok başarılı bence,

Global versiyon/global rom var ancak İnstagram ve Facebook hikayeleri ekrana tam sığmıyor bunun hakkında bir çözüm var mı acaba ?
    16:9 oranına sahip olmayan bütün ekranlarda bu sorun var hocam, instagram'ın buna bir çare bulması gerek. Galaxy Note 9'da var aynı sorun, 18:9 oranı yüzünden.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Şu instagram olayı sıkıntı gibi duruyor acaba başka yaşayan varmı videoları 144p oynatan, 1080p olayı düzeltilir am o dert değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

Bendede bi hareket yok hocam, soru-cevap bölümüne bile cevap vermemişler dünden beri.

Aynen adam ölü taklidi yapıyor. Hemen onay verdi satışa ama ne kargo ne de soru cevap olayı yok akşamdan beri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş 1700e kadar düşmüş. 50 tl wordpuanla 1615 tlye A2 aldıydık iyimi. Kullanan arkadaşlara sorunsuz kullanmasını diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.