Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Techpazar n11 den mi8 128 GB aldım arkadaşa, delta garantili kayıtlı idi. Belki işlemleri BTK da henüz bitmemiş telefon denk gelmiş olabilir onlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 22 Aralık 2018; 8:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkstone78 kullanıcısına yanıt
    Dün birçok arkadaşım da bu sorunla karşılaştı. Ses gidip, gelmiyordu. Ancak onlar Türk Telekom kullanıyordu. Şebeke kaynaklı olduğunu söylediler.

• İsteyen migros'ta da alabilir

,128 GB 2200 tl
    64 GB 2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirman37 -- 22 Aralık 2018; 12:0:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepelek1

ss aldığımda şarj %1
    Burada Mobil Ağ Sinyali sürekli açık olduğunu, Wi-fi, uyanık ve ekran açık kısımlarının kesik kesik olması belli saatlerde açık olduğunu mu gösteriyor?
  • Bugün bu telefonu spariş vermek istiyorum son kez kullananlardan yorum bekliyorum,

Telefon görüşmesinde seste sıkıntı yaşıyor musunuz?

Ekran parlaklığı ve renk doygunluğu sizce sıkıntımı?

İnstagram da videoları izlerken görüntü kalitesi düşük mü?

Cevap yazan olursa sevinirim, arada bir girip sürekli kontrol ediyorum yorumları.

• quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Nasıl saçma bir şeymiş o yaw, uğraşmadan halletsek şu işi
    Telefon elime ulaştı, hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım, sadece imei sorgulamada kayıt bulunamadı cevabını alıyorum ki sanırım kaydın güncellenmesi zaman alacak diye düşünüyorum. Aldığım cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 22 Aralık 2018; 14:8:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlkn9034

Bugün bu telefonu spariş vermek istiyorum son kez kullananlardan yorum bekliyorum,

Telefon görüşmesinde seste sıkıntı yaşıyor musunuz?

Ekran parlaklığı ve renk doygunluğu sizce sıkıntımı?

İnstagram da videoları izlerken görüntü kalitesi düşük mü?

Cevap yazan olursa sevinirim, arada bir girip sürekli kontrol ediyorum yorumları.
    Aynen bende merak ediyorum, ayrıca ne kadar ekran süresi alınıyor onuda ogrenebilsek çok iyi olur alacak arkadaşlar bilgilenmis olur.

• Yani ne boş konu arkadaş bir sürü alan var tek kelam yok telefon hakkında yazmayacaksanız girmeyin şu foruma.
  • Rechno kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Benim kargo takibi taşıma durumunda yazıyordu şimdi sadece giriş yapıldığı yazıyor. Pazartesi ye kaldı

• Merhaba, iPhone SE den bu cihaz a geçme gibi bir niyetim var. Uzun süre iPhone kullanıyorum ve arayüz olarak en yakın cihaz mi.

Önerirmisiniz ?

Kamera çok fazla önemli değil benim. Lazım olduğunda çeksin yeterli. Daha çok Browser, Sosyal medya için kullanılacak.

Farklı model önerisi olan varsa beklerim. Max 2.500₺ bütçe.

• Dostlar Mi a2 cihazımı dayım cok beğendi. Biraz fazla fiyat verdim 1650 tl dedim tamam alayım dedi benim cihazı ona satıp kendime 8 litemi alsam önerisi olan varmı?

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Ben a2 sahibiyim aynı işlemci arayüz ve bir iki tik kamera farkı olan model var. Her işimi görüyor cihaz pili biraz sikintili sadece 2500 tlye 8 lite honor play vs alabilirsiniz.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Mi dışında android e bulaşmak istemiyorum. Mi8 Lite konusuna bu yüzden yazdım. Kullancılarından olumlu olumsuz yorumları bekliyorum.

• Bende hbde 2000e aldım 6/128 mi 8 lite evde spigen sarj aleti vardı qc3.0 destekli onla şarj ediyorum müthiş hızlı qc3.0 şarj aleti ile denemenizi tavsiye ederim telefondan da çok memnunum

• Ekran koruyucu ve kılıf önerisi olan var mı?
    Quick charge 3.0 adaptör alacağım önerisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliozis A kullanıcısına yanıt
    Hangi satıcıdan aldınız acaba bende düşünüyorumda almayı.

• techpazar satışı kapatmış dün ilk gördüğümde 60 siyah 50 mavi vardı bitirdi heralde, konuda herkes yeni alıyor sanırım telefona sahip olan az kişi var baya.
    kılıf & ekran koruyucu kullanmayı düşünmüyorum ben, adaptör tavsiyesi alabilirim içinden çıkmıyormuş sanırım hızlı şarj için
  • n11 de urzbilisimden almayı düşünüyorum alınırmı?
  • Yurtiçi kargo yamuk yaptı, 3 buçukta baktığımda yazı kalmış diyordum, şimdi baktım sözde 3 buçukta önce gelmiş şubeye ve dağıtım gününü bekliyormuş...

2 çıkışlı qc3.0 destekli şarj aleti tavsiyesi olan var mı? Genelde biri qc3 diğeri 5V 2.4A şeklinde var, 18+18 36W destekli istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.