Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
632.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Face ıd geldi arkadaşlar zifiri karanlık ortamda %15 ışıkla yüzünüzü okuyabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun icinden cikan kilif, kameradaki cikintiyi dengeliyor mu ? (koruyor mu)

• Arkadaşlar eldeki a2 satıp alayımı liteyi normalde a2 den cok memmunum ama dayımın hosuna gitti 1650 tl dedim yarın gel vereyim dedi. Sizce a2 den geçilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkæn

Telefonun icinden cikan kilif, kameradaki cikintiyi dengeliyor mu ? (koruyor mu)
    Neredeyse eşit seviyedeler. Ben tamamen garanti olmasını istiyorsanız kap almanızı önerirdim.
  • Merhaba arkadaşlar. Sevgilime hediye olarak iki gün önce bu telefonu aldım ama açık havada 3-4 metre mesafeli çekim yaptığımızda sonuç bu oluyor. Çözüm bulamadık. Bi fikri olan var mı acaba?*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***
  • akortsuz kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorun var fotoğrafta. ? Benim gördüğüm diyaframı gökyüzüne göre ayarlayıp sizi hafif karanlıkta bırakmış telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

elinde olmayabilir hocam, şu an satan kişi mavi için 28inde kargo dedi. ön sipariş tarzı satış yapıyorlar
    Cidden elinde yokmuş satıcının. Son iptal edilen ürünü almışım. 22.12.2018 sabahı ürün elime geçti. Kargoları kaybolmuş satıcının (algötür) vs.. bir dizi olaylar dönmüş. Benden iki gün önce sipariş verenlerin kargoları yeni yollanmış. Mavi alabildiğime sevindim. Migrosta siyahına bakmıştım beğenmiştim ama mavi daha güzel gerçekten. Bir ara da bir tane eşim istiyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechno

Arkadaşlar çarşamba gecesi telefon aldığımız AlGötür'den arandım, bana kargoya dün verdiklerini (!) fakat kargonun kaybolduğunu (?), bugün tekrardan kargoya verdiklerini söylediler. Ne diyeceğimi bilemedim açıkcası. Siteye düşecekmi dedim o anlık şaşkınlıkla, evet cevabını aldım tabiki de.
    Valla sabah algötür'den geldi telefon. 19.12 siparişler daha beklerken 21.12 de verdiğim sipariş geldi. Adamın dediğine göre sizinde dediğiniz gibi kargoları kaybolmuş. Üzerinde global version yazan açılmamış kutuyu ve delta garanti belgesini görünce gerçekten doğru olabilir dedim.

Bu arada telefonu almayı düşünen arkadaşlar ben 6/128gb modelini aldım ve şimdiye kadar (10-12 saat) bir sıkıntı yaşamadım. Şimdilik f/p ortalamasının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

• eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Beyfendinin yüzü pastel boya gibi çıkmış, sürekli böyle ise sıkıntı vardır bence.

• akortsuz kullanıcısına yanıt
    Güzellik modu açık sanırım. Onu kaparsanız böyle pastel boya gibi çıkmaz
  • Bende spigen var çift çıkışlı biraz büyük ama memnunum

• bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    Ahize kalitesi nasıl, ses sıkıntısı varmı ?

• Merhaba arkadaşlar, N11 den almış olduğum mavi 64 GB.lik modeliyle ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Telefon çok güzel, hızlı ve akıcı. Şarj süresi konusunda ilk deneyimimi sizle paylaşmak istedim. Wifi açıkken akşam 20.20 de %16 da şarj a taktım 22.00 de %100 oldu. Şarj adaptörü 5v. 2A. Bu süre sizce nasıl?

• baileys2002 B kullanıcısına yanıt
    Şarz süresi yeterli bence. Şu anki pil tüketiminizi, ekran açık kalma süresi ile yollaya bilir misin?

• Espa kullanıcısına yanıt
    Güzellik modu açık değil. Yani bilmediğim bi ayar kısmı var mı bilmiyorum. Fabrika ayarlarına da geri döndüm. Bulamadım çaresini ki teknolojiye uzak birisi değilim.

• Arkadaşlar daha önceden kullandığım sony mdr-nc31em kulaklığımı bu telefona dönüştürücü ile taktığımda çalışmıyor. Biraz zorlarsam derinden ses geliyor. Kulaklığım güzel çöpe atmak istemiyorum. Tycpe C ye dönüştüren 3.5mm 5 kutuplu dönüştürücü arıyorum ama bulamadım. Yardımcı olurmusunuz?
  • vlkn9034 V kullanıcısına yanıt
    *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baileys2002 -- 23 Aralık 2018; 15:16:9 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.