Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam konuyu mi 9 ve ve ee konusu olarak bırak bence se ayrı başlık açılması daha doğru. Özellik güncelleme vb konuları tamamen farklı, konu bütünlüğü bozulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Mantıklı, Mi9 SE için faklı bir konu açıyorum. Teşekkürler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayrabey kullanıcısına yanıt
    G8 var bizde Huawei adamlar 1 yıl öncesinden güncellemeyi kesti. Android 5 de kaldı telefon halbuki 6 falan almalıydı yalan oldu. Amiral gemilere veriyor diğer alt modellere vermiyor Mate 10 falanda şu anda android 8 de falan en son ne oldu bilmiyorum.
  • GSMarena incelemiş 6/64 model için 500 euro diyor.
    Mono hoparlör var.
    Kutudaki şarj aleti 27w değil.

Edit:20$ fazla ödenirse kablosuz şarj aleti ile beraber 27w şarj aleti verilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 20 Şubat 2019; 19:28:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses çıkışı ve batarya önemli benim için. Bakalım inceleme videolarında anlaşılır az çok. Fiyat 3500 civarı olursa alırım .
    Takipdeyim 👍

• Ayrıca arkadaşlar. Oppo ve one plus yeni telefonlar için bir tanıtım bilgisi falan var mı acaba.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    çoğu marka bunu uygulamaya başlayacak, yetişemiyorlar artık her yıl çıkan modellere, her birinin sürekli güncellemeleri uğraşması yük bindiriyor
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    O zaman çıkarmayacaklar 2 yıl süre var ama bu 2 yıl boyunca güncellemeler yetişmiyor kullanıcılar sıkıntı yaşıyor. Mesela bende One plus var çat çat güncellemeler sanki android one telefonlu gibi söz verilen zamanda geliyor.
  • Mi9 Se hazirana kadar trye gelir mi? Telefon alacağım onu beklesem mi acaba?

• Düşük özellikli telefona yüksek batarya yükseğe düşük batarya koymuşlar...

• Güncelleme olayını çok büyütüyorsunuz. Asıl sorun psikolojik. Eskiden ben de öyleydim şimdi mi5'i miui9 da kullanıyorum. Bildirimleri düzgün olsa miui7'ye bile dönerdim. Şarjı bitmiyordu telefonun.

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    One plus Martta olacak sanırım öyle redditte konusu geçmişti ama net bir şey yok gibi inşallah daha erken olur.
    İnşallah gecikmez daha fazla. O zamana kadar mi9 da global olarak yayılır ve hangi modeli alacağımıza daha karar veririz.
    Şüphesiz mi9 harika bir telefon ama bataryasindan dolayı bekleyecem biraz daha.
    (G4 kullananlar bilir bataryadan çok çektim ) 😀

peynir ekmek gibi satış yaparken çıkarmamayı düşünmezler, sattım bitti olmaya başlıyor yavaş yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Ben incelemeyi okudum hocam. Ufak bir özet ben geçeyim;

Tasarım güzel denmiş, AMOLED ekran bildiğimiz gibi gayet beğenilmiş renk isabetliliği falan olarak
    Karanlık mod diye bir özellik gelmiş, batarya tüketimini çok azaltıyormuş çünkü AMOLED ekranlarda siyah pikseller enerji harcamıyor. Ayrıca sürekli açık ekran(AOD) artık özelleştirilebiliyormuş vs. SD 855 cihazın ekranı kapalıyken SD845'e göre oldukça daha verimliymiş. Aslında işlem sırasında işlemcinin kullandığı pil çok değişmemiş. Azalan pil kapasitesine rağmen şarj ömrünün artmasının sebebi buymuş. Antutu'da toplam puanda bugüne kadar ölçülen en yüksek puanlı telefon olmuş. Kutudan normal 18W QC 3.0 şarj aleti çıkıyormuş. Dilerseniz 20 USD ekleyerek telefonu alırken 27W kablolu şarj aleti ve 20W kablosuz şarj aletinden oluşan kiti alabiliyormuşsunuz. Yalnız bu olay sadece telefonu alırken mümkünmüş. Telefon dışında satılmıyormuş bu şarj cihazları. Kablosuz şarj cihazının 20W olmadığı fikrine varmışlar. 18W'lık kablolu şarj yarım saatte %45 şarj ederken kablosuz şarj yarım saatte %30 kadar şarj edebilmiş. Kamerada zaten DXOmark'tan 107 puan almış portre modu olsun vs. olsun oldukça beğenilmiş.
    Çok teşekkürler hocam ilginiz için. Bu verimlilik olayı çok iyi oldu hocam, umarim cihazin şebeke çekim gücü düştüğünde de daha az güç tüketir. İşlem sıranında 1+3 çekirdek çalışıyor ondan mi düşmedi acaba, yoksa tek yüksek performans çekirdeği çok fazla güç tüketmemesi lazım aslında ama. Qc desteği olmasina da ayrıca sevindim, demekki bu sayede yüzde 45 dolum yapabiliyor yarım saatte. Acaba Qc 4.0 desteği de varmı Mi8de ki gibi? Qc destekli adaptör , her yerde bulunabildigi için benim için daha önemli çünkü.

Genel olarak kameranin da beğenilmesine sevindim sağolun Google Camera desteklenince, daha da iyi yere gelebilir Kamera.

Video çekim performansı, Video çekimi anindaki ses kalitesi nasıl acaba?

Kablosuz şarj konusunda umarım Samsung vs. İçin çıkarılan Cihazlari da destekler. En azından 3. Parti veya Samsung un kablosuz sarjlarini da kullanabiliriz.

20 dolarlik setin sonradan neden alınamayacagini çözemedim ama. Bizim gibi ülkeler ne yapacak yani. Sonrasında Bundle olarak 50 dolardan mi satmaya kalkacaklar bize?

Birde bu Face Unlock özelliği ne oldu, performansi nasıl bir bilgi yok sanırım. En çok merak ettiğim konulardan birisi de bu.

• delidolu44 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi genelde bataryası iyi oluyor aslında Mi Note serisini kullananlar bilir. Belki beklenildiğinden daha iyi çıkabilir görmek lazım ukt testleri önemli burada.

Ama One plus serisini bekleyecem bakalım. Ama Mi9 şu anda beğendim o istediğim şartlarda olmaz ise Xiaomi mantıklı gelebilir.
  • Gsm arena paylaşmış bu daha bir yakından güzel bir video olmuş bana nedense çentik çok battı arkadaş. Bu arada bataryanın 1 günü çıkardığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

GSMarena incelemiş 6/64 model için 500 euro diyor.
    Mono hoparlör var.
    Kutudaki şarj aleti 27w değil.

Edit:20$ fazla ödenirse kablosuz şarj aleti ile beraber 27w şarj aleti verilecekmiş.
    500 euro ne alaka hocam 490 dolar falan ediyor zaten Çin parasıyla

• Android platformunda alınabilecek tek telefon bana kalirsa ben gidip samsung a falan 7000 vermem

• nirvana08 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığımı okuduğunuza emin misiniz ?
    Ben demiyorum Gsmarena söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.