Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışı aldım, daha IMEI işlemini yaptırmadım 8 ay süre var acele etmedim, twrp yüklendiğinde efs yedeklerini aldığınız zaman geri orijinal haline getirebilirsiniz cihazı, Abdullah Baypınar ile görüştüm band20 gitmiyor dedi, iyi bir yazılımcı Facebook tan adını yazıp bilgi alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan durum bu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Abdullah beye ulaşmaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fishuu -- 24 Aralık 2019; 11:42:1 >
  • Ekran görüntüsünü netmonitör ile aldım root gerekmiyor şuan kutudan çıkan eu global(eea) var üzerinde miu11

• Miu 11 ile telefon çöp oldu bazı uygulamalar açılmıyo camera da çekilen fotoğrafları göremiyorum bu sorunlar ile karşılaşıp çözebilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan erkul -- 26 Aralık 2019; 17:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Çalışmayan uygulamaları silip tekrar yükleyebilirsiniz, miu11 tüm Xiaomi telefonlarda kameradan galeriye girememe sorunu var güncellemeyle çözülecektir inşallah bekliyoruz , isterseniz telefonu İngilizceye çevirerek sorundan kurtulabilirsiniz

• Ben hala güncellemedim beklemedeyim. Sorunlar giderilmeden de güncellemeyi düşünmüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Yurtdışı Mi9 almayı düşünüyorum. Bira kaç sorum olacak. Cevap verebilecek olan varsa çok memnun olurum.
    İmei kaydı yapmadan 4+4 8 ay kullanmada bir sorun var mıdır?
    Bl kilidini açınca banka uygulamalarında sıkıntı olur diye bir kaç yerde okudur. Bunun doğruluğu var mıdır?
    Rom vs işleri ile ilgim yok. İmei kaydı için bl kilidi açmak dışında bir işleme gerek var mıdır?
    Son olarak Netflix benim için önemli. Netflixte sorun yaşayan var mıdır?

Şimdiden çok teşekkürler

• kubbi1010 K kullanıcısına yanıt
    4+4 de sıkıntı yok, Netflix te global alırsanız sorun yok. Banka uygulamaları root etmezseniz cihazı kesinlikle sorun yok. Fiyat olarak şuan gayet makul seviyede alınır. Fakat birkaç sıkıntı var. 1 çektiğin fotoğrafları kamera uygulaması üzerinden dil ingilizce olmadığı sürece izleyemiyorsun. 2 bende ve birkaç kişide daha gördüm yakınlık sensörü sorunu var konuşurken ekran çoğu zaman kapanmıyor bu sorunu power tuşuna basarak geçiyorum konuşma esnasında. İşin garip yani evde wi-fi ile konuşurken kesinlikle sensör sorunu yok sadece şebeke üzerinden yapılan konuşmalarda ortaya çıkıyor. Bu sorunlar haricinde gayet memnunum cihazdan şarj tutması Vodafone kullandığım halde konuşma kalitesi falan iyi.

• Enginesin_55 E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Fotoğraf konusundaki sorun MUI11 ile ilgiliymiş sanırım. Yeni bir güncelleme ile giderilir tahminimce. Diğer dediğinizde biraz şans işi artık :)

Bende alalı yaklaşık 1 hafta oldu yurtdışı.
    4. ay da kayıt yapmam için SMS geldi. 4 ay da diğer hattan 8. aya kadar sıkıntısız.
    Arkadaşın dediklerinden bir kamera çekimlerinde son fotoğrafı göremiyorsun doğrudur. Ama sensör olayını henüz yaşamadım veya dikkat etmedim.
    Bence yurtdışından alınabilecek en iyi telefon budur. Yarı yarıya düşük maliyeti ve muhteşem hızı sayesinde her elime aldığımda daha bir
    hoşuma gidiyor telefon. :)
    Aynen öyle zaten bu fiyata rakibi yok

• Bugün Fransa'da 250 Euro verip aldığım telefon, Mi 8 pro kullanıyordum ona bakarak Mi 9'da parmak izi sensörü daha hızlı ve kamera olarak biraz daha iyi diyebilirim.
  • Yurtdisindan aldigim mi9 cihazi yurtdisi kartimla tuekiyede kullaniyorum 21 agustostan itibaren ,120 gun 21 aralikda doldu ve telefon sorunsuz devam ediyor .ama dunden beri servis yok diyor, tr hatti da yurtdisi hatti da ayni sorunu veriyor telefondami sorun var sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dogan107

Yurtdisindan aldigim mi9 cihazi yurtdisi kartimla tuekiyede kullaniyorum 21 agustostan itibaren ,120 gun 21 aralikda doldu ve telefon sorunsuz devam ediyor .ama dunden beri servis yok diyor, tr hatti da yurtdisi hatti da ayni sorunu veriyor telefondami sorun var sizce ?
    Diğer hatta tak sim kartı açılır 120 gün süren dolmuş işte bunda şaşılacak bir durum yok. Yalnız 2 hattı da kullanmış iseniz imei kaydı şart yoksa şebeke vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginesin_55 -- 4 Ocak 2020; 0:31:43 >
    efs yedeklerini açarmısınız

• Sim kartı 1.yuvada kullanırken 4 aylık süre bitimine 5 gün kala bootloader işlemi yapsak daha bootloader açılamadan IMEI süresi bitip bloke olacağından simi diğer yuvaya takmak gerekecek.Bu durumda bootloader süresi kaldığı yerden devam eder mi yoksa işlem yeniden mi başlatılmalı?
    Forumumuzda "@AdeLe48" nickli arkadaşımızla konuştum az önce. Band 20 kaybolmadan ve isterseniz uzaktan da bu işlemi yapıyor kendisi. İlgilenenler için link:https://forum.donanimhaber.com/tum-xiaomiler-icin-imei-repair--141370899
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginesin_55

Diğer hatta tak sim kartı açılır 120 gün süren dolmuş işte bunda şaşılacak bir durum yok. Yalnız 2 hattı da kullanmış iseniz imei kaydı şart yoksa şebeke vermez.

Alıntıları Göster
    hocam tak çıkar yap ta yap ,şuan şebeke veriyor ,sıkıntısız çalışmaya başladı kendiliğinden
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.