Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogan107

hocam tak çıkar yap ta yap ,şuan şebeke veriyor ,sıkıntısız çalışmaya başladı kendiliğinden

Alıntıları Göster
    Şanslısınız öyleyse ama süre dolunca kesin kapanır bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera performansı ve 4k 60fps performansı nasıldır? 8 plus a kıyasla özellikle.

• Bende mi9’a göz koydum şu aralar ama siz tecrübeli kullanıcılara bir sorum var:
    Sizce Mi Note 10’un bu cihaza kıyasla kamera konusunda bariz bir üstünlüğü var mıdır?
    Cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler 🙏🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epphesus kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 10 Ocak 2020; 22:58:17 >
  • Android 10

Global Stable MIUI 11.0.4.0

https://miblog.co/xiaomi-mi-9-global-stable-11-0-4-0-qfamixm/

• ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
    Merhaba arkadaslar. Mi9 global 6/128 cihazi iki gun once alarak araniza katildim. Henuz malum islem yapilmadi. Dün akşam telefonu actim bir cok guncellemeden sonra en son miui11.0.5.0 QFAEUXM otadan yuklendi. Dun yayimlanan Miui 11.0.4.0 sürümünde kameradan galeriye gecisin duzeltildigini okudum lakin bendeki miui surumu 11.0.5.0 olduğuna gore dun çıkan surum nasil oluyor da bendekinden daha alt surum olabiliyor.
    Ben neyi atlıyorum yardimci olabilecek var mi.
    Ben 11.0.4.0 surumunu yukarifaki linkten indirip cihaza yuklemeyi denersem yukleyebilir miyim? (twrp yok cihazin sistem guncelleme bolumunden yukleyebilirim)
    cevaplariniz icin teşekkür ederim...

• fishuu F kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazınızda EU rom var, yukarıdaki Global rom dolayısı ile yüklenmez. Sizinki QFAEUXM linkteki QFAMIXM

Sizin yükleyebileceğiniz en yüksek sürüm şu an 11.0.7.0:

https://miblog.co/xiaomi-mi-9-eea-stable-11-0-7-0-qfaeuxm/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 11 Ocak 2020; 12:15:44 >
  • Anladim simdi. Cok teşekkür ederim hizli yanitiniz icin.

• Konuyu canlı tutmak adına, aldığımız ekran sürelerini ve hangi ROM kullandığımızı paylaşalım isterseniz. :)

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

Valla telefonun kutusunu açtığım gibi kullanıyorum hala. Haziran ayında almıştım, güncellemelerle telefon yavaşlar diye korkuyorum. :D

• Merhaba arkadaşlar. Mi 9 128/6 Gb versiyonu Kara Cumada 4000 TL idi. Ama önce bindirim sonra indirim yapıyorlar diye o zaman almayıp biraz düşmesini bekleyim dedim.

Kara cumanın üzerinden 2 ay geçti neredeyse ama fiyat 5000 TL'nin altına inmedi daha.

4000 TL'ye alma imkanını kaçırdığım için şimdi de 5000 TL verip alamıyorum. Türkiye garantili en uygun fiyata nereden nasıl alabilirim bu cihazı?
  • enigma_e E kullanıcısına yanıt
    Resmi satışı 5.620 şu anda.
    Siz yurtdışından getirip satanlara bakın.
    128GB olanı 2.500; 64GB olanı 2300 civarında bulabilirsiniz.
  • ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
    1 ay önce yurtdışı sıfır jelatinini ve kutusunu açtığım telefonu aldım, içinden 10.2 eea(eu) global romla çıktı daha sonradan miu 11.0.5 güncellemesini yaptım ekran sürem 7.30 civarındaydı fakat kameradan galeriye geçme sorunu beni çok rahatsız etti. İlk olarak bootloder kilidini açtım daha sonra 11.0.2 global ortası mi olan sürümü indirip flash tooldan içine attım daha sonra bölgeyi Hindistan yaptım 11.0.3 güncellemesi geldi onu yaptım en son 11.0.4 ota sürümünü indirip ek paket günceleyicisinden telefonu 11.0.4 sürümüne güncelledim galeri sorunu çözüldü biraz deneyim ekran sürelerini paylaşırım, şimdilik memnunum herhangi bir bug yada sorunla karşılaşmadım

• Arkadaşlar , ankara’da gsm tuna firmasından bir adet mi 9 aldık gri renk 6-128 gb fakat bayan yeğenim kullanamadı , sıfır 4 kez şarj edildi dün kendisine xr aldık , cihaz orjinal aparatları kutusu ile duruyor ,2300 tl istiyorum aklınızda olsun .

güncelleme ile hala galeriye geçiş yapılamıyor , düzeltmeye niyetleri yok sanırım

• Arkadaşlar Pixel experience tarzı rom kullanan var mı ?
    Özellikle şarj konusunda iyi bir rom istiyorum.

Edit:Rom atınca IMEI gider mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraHisar_03 -- 19 Ocak 2020; 17:14:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    Mi pro kullanıp güzel ekran süreleri alan arkadaşlar vardı, bide masik rom benim favorim mi9se de çok memnun kalmıştım, romu twrp den format atıp yüklerseniz imeiniz silinmez ama telefonun içinden fabrika ayarlarına dönerseniz yüksek ihtimalle IMEI silinir

• Merhaba arkadaşlar mi 9 almayı düşünüyorum , daha önce hiç amoled ekran telefon kullanmadım sırf bu yüzden değiştirmek istiyorum kasım ayından beri kullandığım telefon redmi note8 pro . Mİ 9 konusu nedense çok pasif genel olarak kullanıcı sayısı çok az sanırım diye düşünüyorum bu telefonu kullanıpta alma tavsiye etmem diyen var mıdır?

Uzun süre kullanmayı düşündüğüm için işlemcisi güçlü güncel bir telefon istiyorum malum yurtiçi garantili fiyatları çok yüksek bu yüzden yurtdışı kayıtlı sıfır veya 2. el almayı düşünüyorum ama bazı çekincelerim var daha önce hiç garantisiz ve 2. el telefon almadım , bozulma riski yüksek mi uygun fiyata bu riske girmeye değer mi karar veremiyorum

Hiç riske girmeyip garantili yurt içi kayıtlı Mİ9T mi almamı önerirsiniz yoksa garantisiz Mİ9 mu ? Telefonda hiç oyun oynamam rom twrp vs hiç uğraşmam aldığım gibi kullanacağım , sosyal medya haber vs kullanımı yapıyorum sadece tek önceliğim ekran kalitesi ve batarya süresi , nasıl bir tercih yapmalıyım bir yandan en azından sd855 işlemci olsun istiyorum ama diğer yandan da garanti meselesi kafamı kurcalıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• Ben de redmi note 8 pro ile mı 9 arasında kaldım.mi 9 IMEI repair ile alınır mı? Güncelleme alıyor mu? Herhangi bir sorun oluyor mu? İme için kendi eski telefon IMEI ni yaptırsam sorun çıkar mı 4g li telefon bu arada? Gönlüm mı 9 dan yana ama bir yandan da diyorum ki garantili 8 pro al rahat et. Ayrıca oyun oynamıyorum sadece telefon hızlı olsun şarjı da 1 günü çıkarsın Yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: fztalarm

Ben de redmi note 8 pro ile mı 9 arasında kaldım.mi 9 IMEI repair ile alınır mı? Güncelleme alıyor mu? Herhangi bir sorun oluyor mu? İme için kendi eski telefon IMEI ni yaptırsam sorun çıkar mı 4g li telefon bu arada? Gönlüm mı 9 dan yana ama bir yandan da diyorum ki garantili 8 pro al rahat et. Ayrıca oyun oynamıyorum sadece telefon hızlı olsun şarjı da 1 günü çıkarsın Yeter
    Benim gönlümde Mi9 dan yana ama işte bu imei repair ve garantisiz olma konusu beni düşündürüyor , ayrıca elimdeki redmi note8 pro dan memnunum sorun olduğu için değil bunu eşime vereceğim ben yenisine geçeceğim ama çok kararsızım mi 9 konusuda çok pasif ilgi görmemiş böyle bir telefon
  • Arkadaşlar xaiominin birçok modelini kullandım az çok IMEI repair,twrp,root işerinden anlarım. Şuan mi9 ile yazıyorum alacak arkadaşlara öneririm ben çok oyun oynamam sabah 8 de %100 le çıkıyorum akşam eve geldiğimde - gibi %40 gibi şarjı kalmış oluyor onun haricinde ekranı güzel işlemci hızı çok güzel kaldıramacağı oyun yok. IMEI için sim1 için 4 ay+ sim2 için 4 ay toplamda 8 ay aldığınız gibi kullanabilirsiniz. IMEI için eski 3310 telefonun imeisini de attırsanız farketmez sorunsuz 4.5g ve volte kullanırsınız. Ayrıca IMEI işlemi için yapacak kişi twrp ve root yüklecektir, IMEI atıldıktan sonra telefona flash tooldan global romm attırınız ve yine telefonu ilk aldığınız gibi kendi içeirisindeki sistem güncelleyiciden güncellemelerinizi tek tuşla yükleyebilirsiniz. IMEI yükleme işi tek hat olarak olmakta yapan kişilere göre 50-70 arası maliyeti olmaktadır. Başka soracağınız sorular varsa memnuniyetle cevaplarım, malum burası nedense diğer telefon forumlarına göre pek aktif değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saygun1987 -- 22 Ocak 2020; 12:35:28 >

• Herkese selamlar. Mi9 telefonum geçen gün talihsizlik sonucu elimden düştü ve ekran camı kırıldı. Akabinde ekran değişim fiyatlarını araştırayım dedim. Malum dolar kuru sebebiyle fiyatlar 1.000 TL ile 1.200 TL arasında değişiklik gösteriyor. Birde takılacak ekran orjinal mi yan sanayi mi emin olamıyorsun. Bu sebeple orjinal ekranı kullanabileceğim için sadece ekranın camını değiştireyim diye düşündüm fakat onun fiyatı da hiç azımsanmayacak şekilde yüksek. Cam değişimi için 500 TL fiyat isteyen firmalar var. Halbuki sadece ekran camı fiyatı 90 - 100 TL gibi fiyata satılıyor. İşçilik 400 Tl bu durumda bütçeme ve gözüme epey yüksek geldi. Bu durumda sizlerin görüşleri ve tecrübelerine başvurmak istedim. Sizin bildiğiniz makul ücretlere bu cam değişimini yapabilecek güvendiğiniz bir firma varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Değerli katkılarınız ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Selamlar.

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.