Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özelden yazamıyorum hata veriyor, sormak istediklerinizi nurdan yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.
    Konu burada pasif ama ben dahil mi9 sahipleri bilgi paylaşımını sosyal medya üzerinden açılmış özel sayfalarda yapıyor.
    Dediğiniz gibi garantili fiyatları hemyüksek hem de garantinin pratikte çok bir yararı yok.Zaten telefonu dikkatsiz kullanıp düşürüp kırdığınızda garantili de olsa faturayı siz ödüyorsunuz.O nedenle bir dünya para vereceğinize 2500 TL civarında 128GB ve 2300 civarında 64GB lik modelleri paylaşım yerlerinde bulabilirsiniz.Nitekim 3 ay önce ben de o şekilde aldım ve çok memnunum.

Yeter ki aldığınız yeri iyi seçin.
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Mi9 sayfaları için link alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eu rom daki galeri sorununu çözecek patch felan yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

eu rom daki galeri sorununu çözecek patch felan yok mu ?
    GCam yüklerseniz galeri sorunu çözülüyor.Ben kullanıyorum.
    Ayıca özellikle gece çekimleri daha kaliteli oluyor.

Bu linkten girip Mi9 seçip Android 9 ya da 10 hangisi yüklüyse ona göre apk yı indirip kurun.
    www.roosphx.me
    roosphx - Google Kamera
    https://www.roosphx.me/gcam

• Mi 9 T Pro nun bile konusu daha aktif. Böyle bi cihaza sahip olduğum için üzgünüm :)
  • hocam merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Birkaç gün içinde telefon almayı düşünüyorum mi9 9t pro arasında kararsız kaldım orijinal romları arasında herhangi bir yazılımsal falan fark var mı bu iki cihaz arasında ? Biri redmi biri xiaomi ya hani o yüzden emin olamadım. Birde şöyle bir sorum olacak mi modellerinde kullanılan donanımlar falan daha kaliteli mi oluyor ? Aralarında az bir fiyat farkı var biri birinde üstün biri başkasında çok kararsız kaldım o yüzden rica etsem yardımcı olur musunuz ?
  • blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Kamera mi9 da biraz daha iyi, batarya pil süresi mi9t pro da daha iyi tercihinize bağlı iki cihazda üzmez. Mi9t pro red mi serisi değil ayrıca cam ve metal den oluşuyor. Tam ekranı var ama ben pop un Ka erasan dolayı tercih etmedim görüntülğ arama gelince direk açılıyormuş cepte, güncelleme de vermediler çözülmedi tercih sizin

• Saygun1987 S kullanıcısına yanıt
    bu son gelen güncelleme ile çözmüşler sanırım onu. benim sıkıntım önceki mesajda yazdıklarım onun dışında bir sıkıntım yok. bu 9t pronun redmi olmadığından emin misiniz bazı fotoğraflarda arkasında mi yazıyor bazısında redmi yazıyor anlayamadım tam meseleyi.
  • Twitch de hiçbir yayında 1080p seçeneği çıkmıyor. Yayıncı 1080 yayın yaptığı halde en yüksek çözünürlük 720p seçeneğini sunuyor. 1080 nasıl yapabilirim?

• blackandwhite23 B kullanıcısına yanıt
    Eminim mi9t ve mi9t pro red mi değil üstünde de Xiaomi mi yazıyor

Teşekkür ederim hocam

• 8 plus ile kamerasını karşılaştırdım bugün. Renkler çok soluk çekiyor gibi mi9 acaba bir ayarı felan mı var yoksa normal mi?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Benim eşimde de 8 plus var maalesef binayarı yok Apple bu işte çok iyi

anlamış değilim bende işine geldiği gibi çekiyor sanki bazen çok güzel diyorum bazen ne alaka diyorum ortası yok yani
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Güzel ışık yyiakaladı mı çok iyi çekiyor, bende hdr ve al açık kendisi otomatik ayarlıyor güzel çekiyor ama video performansını hiç beğenmedim gerçi bu zmaana kadar hiçbir xiaominin video performansını beğenmedim iPhone 6s bile çok iyi video çekiyor

Video konusunda haklısın hocam o da galiba ois farkı olabilir

• Stabil çalışan gcam var mı?

• Arkadaşlar yurt dışı Mi 9 alıp kullanan var mı? Emektar Mi 9 ile vedalaşma zamanı geldi artık diye düşünüyorum 😂

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.