Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefonda 11.0.6.0 sürüm yüklü. Güncelleme yok diyor. Bu Global rom mu oluyor şimdi?

Galeri sorunu yaşıyorum ayrıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonunuz tahminimce euro-eea global benimde 11.0.5 var sondaki rakam güncelleme den önce seçilen bölgeye göre değişiklik gösterir, şuan güncelleme gelmedi herkeste galeri sıkıntısı var
    Güncelleme almak için ya beklemek gerek stabil global sürümlerde 2-3 ay sürer
    Sürekli güncelleme almak isterseniz telefonunuza kilit açıldıktan sonra twrp yükleyerek euro beta yada mi rom yükleyebilirsiniz haftalık güncelleme alır ama adı üstünde beta belli sıkıntısı olabiliyor

• Yurtdışı mi9 alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben şuan IMEI repairli 9 ile yazıyorum, tek hat kayıt oluyor kendim yaptım herhangi bir band kaybı şebeke sıkıntısı olmadı, daha sonra gloabl attım son sürüm güncellemeleri tek tuşla alıyor telefonun kendi içinden sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Saygun1987

Yurtdışı mi9 alacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ben şuan IMEI repairli 9 ile yazıyorum, tek hat kayıt oluyor kendim yaptım herhangi bir band kaybı şebeke sıkıntısı olmadı, daha sonra gloabl attım son sürüm güncellemeleri tek tuşla alıyor telefonun kendi içinden sıkıntı yok
    Nasıl yaptığını detaylı bir şekilde anlatır mısın?
    Gerçi Mi9 un 5 ay sona dolacak ama hazırlık olur en azından..
  • Merhabalar , mi 9 kullanıyorum , Google asistanı ayarlardan kapattım , aşağıdaki resimdeki gibi bildirim geliyor (3-5 saniyede bir ) bu bildirimin gelmesini nasıl engeleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• merhabalar arkadaşlar iphone 8 plusdan mi 9 a geçme hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saygun1987

Arkadaşlar xaiominin birçok modelini kullandım az çok IMEI repair,twrp,root işerinden anlarım. Şuan mi9 ile yazıyorum alacak arkadaşlara öneririm ben çok oyun oynamam sabah 8 de %100 le çıkıyorum akşam eve geldiğimde - gibi %40 gibi şarjı kalmış oluyor onun haricinde ekranı güzel işlemci hızı çok güzel kaldıramacağı oyun yok. IMEI için sim1 için 4 ay+ sim2 için 4 ay toplamda 8 ay aldığınız gibi kullanabilirsiniz. IMEI için eski 3310 telefonun imeisini de attırsanız farketmez sorunsuz 4.5g ve volte kullanırsınız. Ayrıca IMEI işlemi için yapacak kişi twrp ve root yüklecektir, IMEI atıldıktan sonra telefona flash tooldan global romm attırınız ve yine telefonu ilk aldığınız gibi kendi içeirisindeki sistem güncelleyiciden güncellemelerinizi tek tuşla yükleyebilirsiniz. IMEI yükleme işi tek hat olarak olmakta yapan kişilere göre 50-70 arası maliyeti olmaktadır. Başka soracağınız sorular varsa memnuniyetle cevaplarım, malum burası nedense diğer telefon forumlarına göre pek aktif değil
    hocam peki cihazı actık 4 ay doldu cihaza imei çakılamıyor mu artık ? imei atıldıktan sonra bankacılık vs uygulamarda problem oluyor mu ?

• Eşimde 8 plus var kullanıyorum arada bende eski bir iPhone kullanıcısıyım
    iPhone 8 plus tan mi9 a geçilmez
    Bootloder kilidi açıksa isterse 1 sene geçsin atılır. Banka işlemlerini kullanıyorum bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: whitelated

hocam peki cihazı actık 4 ay doldu cihaza imei çakılamıyor mu artık ? imei atıldıktan sonra bankacılık vs uygulamarda problem oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    Bunu ben de merak ediyorum 4 ay geçerse IMEI atılamaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4ay da geçse 1 yılda geçse önemli değil bootloder kilidi açıksa her türlü atılır, siz acmadaysaniz biran önce bootloder kilidini açın telefon kapanana kadar kullanırsınız ,4 ay sim1 + 4ay sim2 toplamda 8 ay yılbaşında bu süreler genellikle sıfırlanır

• Arkadaşlar mi9 ilk çıktıgında çin versiyonu 8/128 almıştım unlock yapıp global rom ile kullanıyordum bugun mi flash ile fastboot rom yükledim hata verdi
    o sırada sanırım telefonun bootloader ı kapanmış recovery 3.0 ekranından wipe yaptım şimdi kilitli olduğu için flashlayamıyorum ve bootloader kilidini açtıgımız mi hesabını hatırlamıyorum ben telde kendi mi hesabımı kullanıyordum şimdi unlock dediğimde başka mi hesabı ile ilşkilendirmiş yazıyor şimdi nasıl bir yol izlenecek ?
  • LordMayros kullanıcısına yanıt
    Cihazı açtığınızda unlocked yazıyorsa bootloder kilidi açıktır, kapalıysa bi SPflash tooldan deneyin fastboot modunda yada flash tooldan hiçbiri olmuyorsa ya yetkili mi hesabıyla room atılacak yada edl modunda chimera ile room atılacak

• sizce bu hesap yetkilimi ?

nasıl kontrol edilecek anlamadım internette yazan yöntemlerde çıkan adım bende çıkmıyor

• İyi aksamlar mi 10 alacaktim fiyat yüzünden bunu alacam s7 den gecmeyi dusunuyom batarya kac saat ekran suresi veriyor acaba
    Birde kamerada ois olmamasi cok etkiliyormu foto cekiminde

• selamlar arkadaşlar,
    NFC ile dosya transferi nasıl çalışıyor bu cihazlarda ?
  • devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    S7'den geçtim. Çok memnunum. Batarya ve fotoğraf konusunda kesinlikle çok daha iyi. Özellikle fotoğraf benim beklentilerimi aştı açıkçası. S7 ile kıyas dahi edilemez. Video hiç çekmedim. Video ile işim olmadığı için ois desteğinin olmamasını umursamadan satın aldım zaten. Günde 1-2 saat pubg oynarım. Bu şekilde 6-7 saat ekran süresi alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

İyi aksamlar mi 10 alacaktim fiyat yüzünden bunu alacam s7 den gecmeyi dusunuyom batarya kac saat ekran suresi veriyor acaba
    Birde kamerada ois olmamasi cok etkiliyormu foto cekiminde
    Hocam pmlere dönüş yapmıyorsunuz. Foruma girip cevap verme zahmetinde buşunmuyorsunuz

• Arkadaşlar KUTUDAN ÇIKAN ORJİNAL ŞEFFAF SLİKON kılıf arıyorum, siyah olanından değil,

karşılığında Spigen Xiaomi Mi 9 Kılıf Rugged Armor Matte verebilirim sıfır sayılır, yada ücretli alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 6 Mart 2020; 9:22:57 >
  • Arkadaşlar mimoji yok mu kamerada geldi diye biliodum

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.