Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.918
Cevap
44
Favori
213.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR_

ARKADAŞLAR yeğenimin telefonunda tuhaf bir sorunum var lütfen bakar mısınız

cihazımı en son geçen hafta güncelledim 11.06 olması lazım, pubg de oynarken BİLDİRİM ÇUBUĞUNA TIKLADIĞIMDA OYUNDA DONMA OLUYOR. kapatıp açmam gerekiyor, daha önce bu sorun yoktu nasıl çözebilirim, ayrıca fps düşmüyor tuhaf bir donma var
    WhatsApp bildiriminde oluyor bende hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    ciddi ciddi 6 gün yazıyor nasıl olabiliyor bu ? ben telefonu minimum kullandığımda 1 gün anca gidiyor. 3 saat ekran süresi.
    Cihaz mi 9 değil mi
  • Echoés kullanıcısına yanıt
    Evet hocam mi9 Global 11.0.9 kararlı rom ve android 19QKQ1 yüklü, daha bootloaderi açtırmadım.Aldığım gibi kullanıyorum.Sadece tüm pil optimizasyonlarını yaptım.Lüzumsuz bildirim ve uyarıları kapattım.
    Oyun dışında her türlü işlemi yapıyorum.Pil %10 olunca şarja takıyorum.

6 gün 20 saat 53 dak. yani neredeyse 7 gün. Bu gördüğüm en yüksek pil süresi.
    Bunun tüm kullanım alt detayları da var.

İlk zamanlar bu şekilde kullanarak şarjın dayanması 2-3 gün civarıydı.
    Zamanla arttı.Bu arada bütün güncellemeleri yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 13 Mayıs 2020; 13:46:59 >
  • Miu12 güncellemesi gelen var mı ?
    Çok ilginç, yani şu an düşünüyorum bootloaderi kapatıp o sürüme geçmeyi o derece.. Harika. Bu süreyi alan daha önce görmedim. Araştıracam teşekkürler bilgi için. Güle güle kullanın.
    Yaptığınız ayarları nasıl yaptığınızı kısaca ekleyebilir misiniz ?
  • Telefonda yavaşlama ve takılma oluyor bende. Hâlbuki hiçbir oyun yok, yalnızca Chrome ve YouTube kullanıyorum. Niçin böyle arkadaşlar?

hocam telefon ayarlarını paylaşırmısınız.. neleri kapattınız bilgi verirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanAykut85

Yaptığınız ayarları nasıl yaptığınızı kısaca ekleyebilir misiniz ?
    Arkadaşlar ayar önerilerim aşağıda:

1-Pil&Performans ana ilk sıradaki "Pi tasarrufu" sürekli etkin olsun.
    Uygulama pil tasarrufu başlığı altındaki tüm uygulamaları
    Arkaplan etkinliklerini kısıtla segmesi aktif olsun.

Eğer bazı uygulamalardan uyarı almak istiyorsanız bir üsttekini seçebilirsiniz.
    Pil Tasarrufu (önerilir) segmesinin pek bir önemi yok.

2-Fazla uygulama yüklemeyin.Nadiren kullandıklarınızı silin ihtiyaç duydukça yine yüklersiniz.
    Ne kadar çok uygulama o kadar çok pil sarfiyatı.Bende 38 adet uygulama yüklü ve hepsi de söylediğim ayarda.

3-Kendi kendine gelen ve üst barda görünen youtube,n11,hepsiburada,facetime vs. ve çeşitli program güncelleme uyarılarını kapatın.Bunlarla ilgili hareketleri zaten kendi ikonları üzerinde kırmızı uyarıyla görüyorsunuz.Ayrıca üst barda görünmesi enerji sarfiyatı.

4-Ana ekran ve uygulama arayüzlerini koyu renge (siyah) ayarlayın.Ne kadar ışık ve renk o kadar enerji sarfiyatı.Gözünüz siyaha alışıyor ve gayet cool bir görünüm oluyor.

Yaklaşık 7 güne varan (şimdilerde 5 gün civarı) pil süresi bu ayarlarla sağlanıyor..Son yüklediğim bazı uyarılı ve takipli programlar süreyi 4-5 güne düşürdü.

Benim deneyimim ve tavsiyelerim bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Xiaomi Destek Talepleriniz İçin

http://xiaomiyazilimimei.me/
    theVerge hocam Mi9 da hala çift sim repair yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac_team -- 19 Mayıs 2020; 4:14:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maniac_team M kullanıcısına yanıt
    Tek sim halen.

• arkadaşlar mi 9 T alma arefesindeyim malum fiyatlar epey yükseldi ikinci el baktım ama maşallah çoğu 0 parası istiyorlar sizce garantisiz kayıtlı alsam başım ağırır mı ? Kvk veya genpa garantililerin fiyatları 64 lüğün 3 binlerde garantisiz kayıtlı ise 2500 civarı bulunabiliyor garanti elbet önemli ama sizce 500 tl farka değer mi ne dersiniz ?
  • Arkadaşlar mi9 ekran kırıldı yakında ekran değiştiren oldu mu varmı bilginiz orjinla ekran nasıl bulabilirim acaba.

• Var mı Miu12 gelen telefonuna ?
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hocam face de Enes Xiaomi Budak diye biri var tamir işlerine bakıyor istersen bi görüş.
  • Selam arkadaşlar şu %30 vergi zammı gelmeden bir telefon almak istiyorum.

A51 - A71 - Mi9T arasında kaldım.

Aradığım başlıca özellik kronik sorunları olmayan, şarjı uzun süre giden kamerası en iyi olan telefonu almak. ( Özellikle video veya ön kamera )

Kullanıcı dostlarım son dönemde bu telefonlar ne durumda? Çevresinde ya da kendisi kullanan var mı?

Ayrıca A71 3599-3699 TL olmuş, yok mu arkadaş şu telefonu 12 taksitle almanın bir formülü? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalist Beyin -- 30 Mayıs 2020; 3:44:56 >
  • Metalist Beyin kullanıcısına yanıt
    Eğer illaki bu 3 model olacak diyorsanız A51'i listeden çıkarın derim. Mi9t ile A71 arasında çok büyük farklar yok. Pop-up kamera seviyorsanız Mi9T sevmiyorsanız A71'i düşünebilirsiniz. Kredi kartıyla taksit olmuyor ama ticari kartlar için geçerli mi bu durum onu bilmiyorum. Ayrıca taksitle alırsınız lakin alışveriş kredisi kullanarak alabiliyorsunuz. Garanti takıntınız yoksa ve nakit paranız varsa yurtdışından getirip satanlar var onlardan 3500TL civarına Mi Note 10 alabilirsiniz. Hem kamera hem pil konusunda sizi tatmin edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Arkadaşlar ayar önerilerim aşağıda:

1-Pil&Performans ana ilk sıradaki "Pi tasarrufu" sürekli etkin olsun.
    Uygulama pil tasarrufu başlığı altındaki tüm uygulamaları
    Arkaplan etkinliklerini kısıtla segmesi aktif olsun.

Eğer bazı uygulamalardan uyarı almak istiyorsanız bir üsttekini seçebilirsiniz.
    Pil Tasarrufu (önerilir) segmesinin pek bir önemi yok.

2-Fazla uygulama yüklemeyin.Nadiren kullandıklarınızı silin ihtiyaç duydukça yine yüklersiniz.
    Ne kadar çok uygulama o kadar çok pil sarfiyatı.Bende 38 adet uygulama yüklü ve hepsi de söylediğim ayarda.

3-Kendi kendine gelen ve üst barda görünen youtube,n11,hepsiburada,facetime vs. ve çeşitli program güncelleme uyarılarını kapatın.Bunlarla ilgili hareketleri zaten kendi ikonları üzerinde kırmızı uyarıyla görüyorsunuz.Ayrıca üst barda görünmesi enerji sarfiyatı.

4-Ana ekran ve uygulama arayüzlerini koyu renge (siyah) ayarlayın.Ne kadar ışık ve renk o kadar enerji sarfiyatı.Gözünüz siyaha alışıyor ve gayet cool bir görünüm oluyor.

Yaklaşık 7 güne varan (şimdilerde 5 gün civarı) pil süresi bu ayarlarla sağlanıyor..Son yüklediğim bazı uyarılı ve takipli programlar süreyi 4-5 güne düşürdü.

Benim deneyimim ve tavsiyelerim bunlar.

Alıntıları Göster
    Kusura bakmayın ama nacizane fikrim bu şekilde telefon kullandıktan sonra şarjı 1 ay gitse bir önemi olmayacağı yönünde...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Kusura bakmayın ama nacizane fikrim bu şekilde telefon kullandıktan sonra şarjı 1 ay gitse bir önemi olmayacağı yönünde...

Alıntıları Göster
    "kullandıktan sonra" derken?! Bir anlam çıkaramadım.
  • Bu da yeni rekorum...

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.