Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.912
Cevap
45
Favori
212.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle

Poco gibi olacak iste. 4 binden baslar, uretim yeterli olursa 2.5a kadar sarkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Hicks hocam merhaba garantisiz mi9se ne kadar olur 2000 altı gelirmi? Gm9 pro mate 20 lite arasındayım suanlık sence beklemeye değermi 1 ay daha sizce Gm9 promu mi8litemi psmart 2019mu mate 20 litemi?
  • Arkadaşlar merhaba güncel konu aradimda buraya sormak istedim. Mi6 var bende dün yeni güncelleme geldi içeriği İngilizce yazdığı için anlamadım ve kabul Edip yükledim sabah 6.30 da sarjdan çıkardım teli şuan %36 kaldı normalde çok kullansam bile en az 8 saat giderdi şuan batarya iptal yapabilcegimiz bişey var lütfen biri yardım etsin eskiye dönsek batarya eskisi gibi olur demi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blueayna kullanıcısına yanıt
    Mi6 konusu burada:
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124567163

• HulusiTpl33 H kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Mi9SE öneririm ama IMEI kayıt yapmaya mecbursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 21 Şubat 2019; 13:18:22 >
  • Sertifika ile ilgili bir haber göremedim , Widevine L1 e sonunda geçebildiler mi acaba ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Onunla ilgili bilgi yok, IP sertifikası ile de bilgi yok ama olsa gözümüze sokarlardı diye düşünüyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Onunla ilgili bilgi yok, IP sertifikası ile de bilgi yok ama olsa gözümüze sokarlardı diye düşünüyorum. :)
    Hocam Mi9da Ois yokmuş, uzun zaman sonra kaldırdilar demekki. Hiç belirtmeyince detaylarda, artik basit bir özellik olduğu için yazmadiklarini düşünüyordum.

Herkes 2. Kamera da Ois beklerken, Xiaomi ana Kameradaki Ois i bile çıkartmis. Gsmarena da Düşük ışık çekimlerinde zorlanildigi belirtilmiş. Buna sebep olarak da Ois in bulunmaması yazılmış. Cihaz 1/33 sn. Lik perde hızının üzerinde kalmaya çalışıyormus, fakat yinede çekimlerde problem yaşamışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım OIS büyük sensörlerde maliyetli oluyor yanlış değilsem. P20 Pro'nun tüm kameralarında OIS var fakat aktif olarak sadece telefotoda çalışıyor. P20 Pro'nun ana kamerasında OIS çalışmıyor olmasına rağmen en iyilerden olduğu ortada. P20 Pro'nun yazılımı o kadar iyi değil. P20 Pro'nun sensörü rakibi S9 Plus ve Note 9'da göre 2 katı büyük olmasına rağmen bu cihazların malesef gerisinde kalıyor. İyi bir yazılımla Mi 9 kamera konusunda P20 Pro'nun önüne geçebilir. Bende P20 Pro'dan Mi 9'a geçmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 21 Şubat 2019; 15:30:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Hocam Mi9da Ois yokmuş, uzun zaman sonra kaldırdilar demekki. Hiç belirtmeyince detaylarda, artik basit bir özellik olduğu için yazmadiklarini düşünüyordum.

Herkes 2. Kamera da Ois beklerken, Xiaomi ana Kameradaki Ois i bile çıkartmis. Gsmarena da Düşük ışık çekimlerinde zorlanildigi belirtilmiş. Buna sebep olarak da Ois in bulunmaması yazılmış. Cihaz 1/33 sn. Lik perde hızının üzerinde kalmaya çalışıyormus, fakat yinede çekimlerde problem yaşamışlar.

Alıntıları Göster
    Evet, VCM ile iki eksende stabilizasyonu yeterli görmüşler. Hem VCM hem 4 eksen OIS birlikte kullanılamaz sanırım zaten:
    https://www.gizchina.com/2019/02/17/mi-9-closed-loop-motor-explained/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 21 Şubat 2019; 15:59:7 >

• Mi 9 için 400€ civarında fiyatlar söyleniyor. Eğer bu olursa TR piyasasına çok yüksekten giriş yapacak demektir...

Bu arada Mi 9 SE'de güzel bir cihaz olmuş. Ben beğendim valla. orta+ gibi bir şey.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Zaten çıkış fiyatı kabaca:

2999 Yuan
    450 Dolar
    400 Euro
    2400 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Zaten çıkış fiyatı kabaca:

2999 Yuan
    450 Dolar
    400 Euro
    2400 TL
    3000-3500 bandı diyorum ilk çıkışa.

O zaman bu cihaz YOK satar. Bakın bulamayız.
  • Heyye H kullanıcısına yanıt
    Mi 8 Google Camera yazılımı ile mükemmel işler çıkartıyor. Xiaomi'nin yazılımı ile kameranın tam anlamıyla ne kadar güçlü olduğunu göremiyorsunuz. Umarım Mi 9'da çok iyi bir yazılımla karşımıza çıkarlar ama çok net bir yazılım geliştirmesi görebileceğimizi sanmıyorum.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Mi 9 satışa çıktıktan birkaç dakika sonra tükenmiş. İlk parti ürünlerde ne kadar stok olduğu ile ilgili bir bilgim yok ama Xiaomi'njn hem aksesuar hem de telefonlarında bu durum son zamanlarda yaşanmıştı (Mi Airdots Kulaklık, Redmi 7) ve bunun bilerek, haber olmak için yapıldığını düşünmeye başladım.

• Genelde ilk çıkış da çok fazla yoğunluk oluyor zaten çin tarafına baktığımızda ucuz diyoruz biz çinde yaşasam sanırım her yıl telefon değiştirebilirdim. Biz burada bir televizyona bile 7-8k yakın artık paralar bayılmaya başladık geçen gün bir baktım stokları tüketmiş bizimkiler ama çinde güney korede daha ucuz oluyor.

One plusa bakmak lazım oda çıkış yapacak yakın zamanda ama 2-3 parti daha çok stok gelir diye düşünüyorum.
  • mi8 lite icin port etme sansimiz var mi?
  • paldov P kullanıcısına yanıt
    Mi8 Lite için Pie gelince GCam'de çalışır.

• Hicks kullanıcısına yanıt
    peki xiaomi'nin kendi kamerasinin yerine ana kamera olarak ayarlayabilirmiyiz?
  • Band20 yok galiba mi9 da. resmi sitesine baktım görünmüyor. Ama gsmarena band20 var demiş
    m.mi.com
    小米商城-小米官方网站,小米手机、红米手机正品专卖
    https://m.mi.com/commodity/detail/10000134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafermtl -- 21 Şubat 2019; 18:34:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.