Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 3 tanıtıldı! Ekranı büyüdü, tasarımı yenilendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
9.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi band 2 deki kordonları mi band 3 te kullanabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anlamıyorum , böyle kullanışlı bir teknoloji neden geri planda, kredi kartlarındaki temassız özelliği kullanmak için özellikle belirtip çaba harcamak gerekiyor, aslında bütün kart işlemleri yapan kurumlar , millete kart iteleyen dükkanların kendini bu yönde geliştirmesi lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaaoyomi zaten yarım inçlik ekran bile kullanmamış ve kalitesini düşük yapmıştın eğer bunda da böyle bir hataya düştüysen...

• Alınır

• ahmet_yıldırann kullanıcısına yanıt
    Band 3'te GPS var mı bilmiyorum fakat yerine GPS destekli Xiaomi amazfit bip tercih edebilirsiniz.
    Fiyatları yakın olacak zaten.
    Aktivite başlattığınızda GPS yardımıyla doğru mesafe ve adım ölçümü yapıyor, aktivite modu kapalıyken klasik hareket bazlı ölçüm yapıyor.
  • Fiyati ne kadar olacak, ne zaman çıkar hocam?

• mi band 3 alsam mı diye düşünürken arkadaş mi band 2yi görüp satsana bana dedi hazır alıcı da bulmuşken satıp 3 alayım diyorum ama burada 40-50 olur yorumlarını görünce kafam karıştı. 30 dolara falan bulamaz mıyız?

• Takipte kalalım. Geldiğinde alalım...
  • https://m.gearbest.com/smart-watches/pp_009928044572.html?wid=1433363&lkid=11004390

50 $.

Amazfit bip varken bunu bu fiyata satamazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Amazfit bip aliexpress'te 65-70 dolar, hepsiburada.com'da 319 lira. Nasıl oluyor bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Amazfit bip aliexpress'te 65-70 dolar, hepsiburada.com'da 319 lira. Nasıl oluyor bu?
    Bunun sebebini bende bilmiyorum

• beklediğim gibi fiyatlar yüksek 40-50$ civarı ön siparişe açıldı. fiyatların çok düşeceğini de zannetmiyorum. çünkü talep çok olacaktır. 30$'a falan inse süper olur.

• Xiaomi de apple yolunda ilerliyor. Mi band 3 tanıtıldıktan 1 gün sonra benim Mi band 2 n,n ekran parlaklığı neredeyse hiç görülemeyecek seviyeye düştü. Yenisini yaptık onu alın diyorlar sanırım.
  • Orijinal Xiaomi Mi Band 3 Akıllı Bileklik Spor Bilezik MiBand bant 3 Büyük Dokunmatik Ekran OLED Mesaj Kalp Hızı Zaman Smartband

http://s.aliexpress.com/NNnI3aI7?fromSns=Copy to Clipboard

Ben bu linkte olanı sipariş verdim. En uygun bunu bulabildim yaklaşık 165tl ye geliyor. AliExpress yorumlarında söylenen Zamanla fiyatının artacağı yönünde söylemler var. Çıkış fiyatı ile aradaki 10dolarlik fark bence normal. Tr piyasasında 250tl civarını bulur diye düşünüyorum

• aynen birnevi öyle oldu ekran olmayınca 😂

• amazfit bip öneririm. mi band 3 bekleyemedim, amazfit aldım. 314 liraya. ekran, mi band 3'e göre 0,5 inç daha büyük. renkli ekran. daha uzun stand by süresi (45 gün). GPS özelliği. Mesaj cevaplama özelliği yok ama olsa ne fark eder ki? yurtdışında 70 dolara satılıyor. hemen hemen yurtdışı fiyatına yurtiçinde beklemeden alıyorsun.
  • samsung gear fit 2 alın geçin. bunun yanında çağ atlamış gibi olursunuz, hem de aynı paralara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

samsung gear fit 2 alın geçin. bunun yanında çağ atlamış gibi olursunuz, hem de aynı paralara :)
    Pardon şarjı kaç "saat" gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Pardon şarjı kaç "saat" gidiyor?

Alıntıları Göster
    Normal kullanim 72 saat ancak bunun gibi cag dışı kullanim sekliyle kullanilirsa rahat 1 hafta kullanilabilir.

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Kendi konuna git :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.