Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 3 tanıtıldı! Ekranı büyüdü, tasarımı yenilendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
4
Favori
9.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayır. Takip ettim. Hiç kol aramadı. Pili 1 ay boyunca %100den %50e düşmüştü.
    Nabız sensörü yanında yakınlık sensörü koymaları olası. Kol yoksa ölcülecek bir nabız da yok. O pili yiyen de büyük ihtimal yakınlık sensörüydü.
  • Güneş ışığı altında görünmeme gibi bir problem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babboable kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum muhtemelen vardır çünkü band 2 de yaşadım bu durumu kullanmadım attim kenara duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Band 2'ye göre oldukça geliştirmişler bu durumu yutubdaki karşılaştırmalı videolarda rahatlıkla anlaşılıyor bu durum.

Ve forumdan band 3'ü kullanan bi arkadaşa sordum az önce, çok aşırı güneş varsa belki elini siper etmen gerekebilir ama benim okumama engel olacak bir durum olmadı şimdiye kadar dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babboable -- 29 Aralık 2018; 16:56:13 >
  • Babboable kullanıcısına yanıt
    Hocam deneyimler muhakkak önemli yalnız teknoseyirde bir inceleme var.Size fikir vermesi açısından kayda değer bir olduğunu düşündüm.aynen alıntıliyorum ".Kötü tarafı şu ki dış ekran parlama yaptığından ve kalın olmasından dolayı malesef direk güneş ışığı altında zerre gözükmüyor. Mi band 2 de aynıydı gerçi fakat Mi Band 3 ekranı normalde daha parlak. Ama dediğim gibi dış cam çok etkilemiz. Kapalı ortamlarda sıkıntı yok. Mesela evin camlarında şuan perde yok güneş ışığı da tam tepede olmasına rağmen çok net. Bu durum bence büyük bir eksi çünkü dışardayken gelen bildirimi yada saati zor okuyorsunuz."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah, o videoya da bir bakacağım.

• Merhaba size bi şey sormak istiyorum bende de Band 3 var fakat Türkçe dil desteği gelmesine rağmen yazı karakterleri desteklemiyor ü ı ö vs gibi harfleri mesajlar geldiğinde soru işareti olarak gösteriyor. 3.parti desteğiyle bu sorunun çözüldüğünü bi yerde okumuştum bu nasıl oluyor ve uygulamanın adını bilen yada bu yöntemi bilenler var mı ?
  • beyler bende mi band 2 yillar once vardi apple watch alinca babama verdim band 2 de arka kisimi elimi cok rahatsiz ediyordu cikinti gibi olduğundan elimde iz yapiyordu band 3 e baktim onunkide ayni tarz fakat biraz kenarlari yuvarlakmi gördüm tam emin degilim o yüzden sorayım dedim arka kisimin cikintisi band 2 deki gibi mi rahatsiz etme durumu

• Arkadaşlar ios’da telefonun ekranı açıkken gelen bildirimler bileği titretiyor bunu kapatmanın bir yolu var mıdır

• uyku takibi için yapmam gereken bir şey var mı yoksa uyuduğumda direkt uyku takibini başlatıyor mu?
  • Arakadaşlar 3 aydır mi band 3 kullanıyorum , arayan ismini gösteriliyordu son 2 gündür ne olduysa göstermiyor , bildirimlerde felan bir sorun yok arama geldiğinde titriyor ama isim göstermiyor.

• Bilekliği yeni aldım Android kullanıyorum cihazı eşleştirdim bağladım her şey tamam aramalar da geliyor fakat bildirim hiç gelmiyor neden acaba?

• arkadaşlar yeni mi band 4 'te yaptığımız antremanları otomatik olarak anlıyormuş. bu özelliği deneyen oldu mu? yani şimdi ben brench press yaparken kaç set yaptığımı sayacak mı :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iscoo

Bilekliği yeni aldım Android kullanıyorum cihazı eşleştirdim bağladım her şey tamam aramalar da geliyor fakat bildirim hiç gelmiyor neden acaba?
    Hem telefonun kendi bildirimler ve izinler ayarlarından kontrol et hem de mi fit programındaki bildirim ayarlarını kontrol et. Bende bütün bildirimler geliyor.
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey varsa bu devrim olur.
  • bu özellik normalde pahalı bilekliklerde var zaten hocam. incelemelerde bazı kişiler otomatik algılıyor dedi ama ben pek zannetmiyorum, bu kadar uvcuz bir bileklikte bu özelliğin olmasını
  • englishman22 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç yok sanıyordum hocam. Teşekkürler bilgi için.
  • Önceki modellerde kolumu saat pozisyonuna getirdiğimde ekran kendiliğinden açılıyordu. Bu modelde bu özellik var mı? Ben bulamadım

• spor salonunda telefonu çantamda dolaba bırakıyorum bildirimleri alabilmek için arada bir duvar var yeterli olurmu?band4 bağlantısı 5.0 ona mı bakmak gerekir??
  • spor salonunda telefonu çantamda dolaba bırakıyorum bildirimleri alabilmek için arada bir duvar var yeterli olurmu?band4 bağlantısı 5.0 ona mı bakmak gerekir??
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.