Şimdi Ara

• Xiaomi Mi Box S • Ana Konu • (754. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.153
Cevap
619
Favori
1.215.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur. Analiti virüs gibi program

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, 1. nesil mi box s kumandanın sağ/sol ve OK tuşları çalışmıyor, dün akşam cihazı kapattığımda hiçbir problem yoktu bugün açtım baktım çalışmıyor , mouse olduğu için kumandayı silip yeniden tanıttım pillerini değiştirdim sistem uygulamalarından kumanda güncellemelerini kaldırıp verileri sildim, ana ekran güncellemelerini kaldırdım vs... ama hiçbir işlem işe yaramadı. en son kumandayı söküp devrelerini tuşları falan temizledim belki bir şey kaçmıştır içine falan diye tertemizdi ve ne yaptımsa işe yaramadı.

problemin kumandadan kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası çünkü düşme darbe vs... hiçbir şey olmadı zaten şu android ana ekran geldikten sonra iyice soğudum cihazdan ama yine de iyi kötü devam ediyorduk kullanmaya, şimdi mouse ile falan yine işimizi görüyor iyi kötü ama film falan izlerken durdurmak ileri/geri sarmak çoğu uygulamada mouse işe yaramıyor haliyle ciddi bir konfor kaybı.

başına daha önce aynı problem gelen oldu mu yeni kumanda alsak sorunun çözüleceğini bilsem alacağım ama dediğim gibi donanımsal/sistemsel bir hata gibi geliyor bana yinede tavsiye ve çözüm önerilerinize acil ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba. samsung ku 7000 televizyon ile mi box 2. nesil kullanmaya başladım. tod tv ağırlıklı kullanıyorum. ancak özellikle hızı görüntülerde frame kaçırma gibi ya da gecikerek gelme gibi bir sıkıntı oluşuyor tüm ekranda dğeil ancak hızlı hareket eden kısımda. altyazılar ya da futbol maçları gibi.. tvnin kendi smart tvsinde böyle bir şey olmuyordu. ya da normal kablo tv izlerken böyle bir problem yaşamıyorm. bunu ayarlarla çözebilir miyim acaba? tşkler

• lamav4 L kullanıcısına yanıt
    Hertz ayarlarına girin hertzi 50 ye çekin büyük ölçüde düzelir

• 1080p 60dan 1080p 50ye düşürdüm ancak işe yaramadı maalesef @Turbetfurzey

İlginç bende öyle bir sorun yok. Bendede eski bir Samsung tv var.

• normal kablo tv yanında söz konusu değil bu. ya da kendi smart tvsinin netflixinde ya da youtubeunda.... ama mi boxta hızlı görüntüler akışkan değil. :(

50 hertzi boxdan mı yaptın tv den mi? Her ikisinden de yapmanı tavsiye ederim

• nkaylan N kullanıcısına yanıt
    Uygulama bildirimlerini kapatın.önbellekleri temizleyin. Uygulama sonrası yaptıysa silin veya güncellemeyi kaldırın. Yeniden başlatın.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Hocam Air kumanda alın.mause vb şeyler bence gereksiz. Pc değilki bu.Orjinal kumanda da tek yapamadığı işlem tv box açmak o tuş çalışıyorsa Air kumanda çok kullanışlı.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

televizyonda hz ayarı yok sanırım.. ku7000. boxtan yaptım.

• Selam arkadaşlar. Mi Stick Box cihazıma TV izlemek için bir uygulama kurdum. Cihazın kumandasında CH+ / CH- tuşları bulunmadığından kanal değiştirmek zor oluyor. Kumanda üzerindeki "Prime Video" tuşu ile " Netflix " tuşları için önceki kanal sonraki kanal ataması yapmayı düşünüyorum. Button Mapper Uygulamasını kurcaladım fakat söz konusu tuşlara istediğim kombinasyonları atayamadım. Prime Video tuşuna bastığımda sonraki kanal, netflix tuşuna bastığımda önceki kanalın gelmesini istiyorum. Bunu yapmamın bir yönetimi var mıdır?

• tarnat T kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile o program ile netflix ve prime video tuşları çalışmıyordu.

4k 60 fps yayınlarda da benzeri olur. Ayarlardan düşürebiliyorsanız çözünürlüğü düşürün ya da cihazın çözünürlüğünü de 60 hz ise düşürün. Mali GPU'nun gücü yetmiyor. Veriyi işleyemiyor. Yani cihazın kapasitesi yetmiyor. Mutfakta kullanıyorum ben de artık MiBox'u. Çok yüksek çözünürlükte video izlememenizi öneririm zaten, grafik işlemcisinin ömrünü ciddi anlamda kısaltır, yani soğuk lehime düşürür. Cihazın arıza vermesine neden olursunuz. Maksimum 1440p60 fps de izlemek daha idealdir.

Apple TV aldım. Bu sorunu öyle çözdüm bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 29 Eylül 2024; 1:20:56 >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler. İlla netflix ve prime video tuşları olması da gerekmiyor. En kötü ihtimalle ses açma ses kısma tuşlarına önceki kanal sonraki kanal tuş kombinasyonlarını atamayı düşünüyorum. Atayabileceğim bir program bulabilirsem tabi.

• tarnat T kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

TV quick actions pro denediniz mi?

play.google.com
    tvQuickActions Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.vodik7.tvquickactions

• krstarica kullanıcısına yanıt
    Bu 4k film veya youtube izlemeye de benziyor. Sınırları zorlarsan özellikle stick cihazlar ısınıp çabuk bozulabilir.Boşuna demiyorlar 720 p izle siteler vs 😄

• Televizyonu diğer odaya taşıdım ve sinyal güçlendirici kullanmam gerekti internet kesintisi olduğunda yada elektrik gidip geldiğinde cihaz bir daha İnternete bağlanmıyor bir kaç sefer modeme reset attığımda bazen tekrar bağlanabiliyor böyle bir sıkıntı yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker484 kullanıcısına yanıt
    Eğer cihaza İnterneti sinyal güçlendirividen alıyor isen normal. Hata sinyal güçlendiricinin kesinti olduğunda ip geç alması veya alamamasi.

• Telefon yada diğer bütün cihazlar tekrar bağlantı kuruyor ama sadece Mi Box cihazında bu problemi yaşıyorum kapatıp açmayı deniyorum ama evin wifi sini görmüyor hiç bir şekilde yada modeme 5-10 kez reset atıyorum ip yi tutturursa bir şekilde görüyor. Sonra keza bir kaç hafta sonra yine elektrik giderse yine aynı problemi yaşıyorum.

• 
Sayfa: önceki 752753754755756
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.