Şimdi Ara

Xiaomi Mi Max 3'ün resmi posteri yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece max 3 mü çıkacak geçen bir yerde max 3 sd 660 max 3 pro 710 ile gelecek diyordular

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye ye ne zaman gelir bu makina tanıtım tarihinden sonra? (Tüm versiyonları ile birlikte)

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Sd 660 olursa öp başına koy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

gerçekten çok güzel duruyor. çentik yerine böyle bir tasarımı tercih ederim. ancak 6.9" çok büyük. bunun 5" veya 5.5" olanını çıkarmaları lazım.

5.5" lik xiaomi telefon yokmuda böyle bir yorum yaptınız ve 16 kişide bu yoruma katıldı rezalet bu modelin özelliği zaten büyük ekranlı olması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 8 yerine almayı düşündüğüm telefon..

• Ekran büyük telefon severlere hitaben yapılmış tam bana göre size bir sorum olacak arkadaşlar 260 dolar deniyordu fiyatı Türkiye'de ne kadar fiyata satılır bir bilginiz varmı

• He valla kardaş

• max 3 ile lenova z5 arasında kaldım
  • 660 beklerken 636 ne yahu? Bari pro versiyonu söylentileri gerçek olsun da sd710+128 GB verdiğimiz farka değsin. Hayır normalde bu telefonun normal versiyonu 710, pro versiyonu 845 olması lazım, 2800 liraya sd845+6gb ram+5500 Mah batarya+mi8 deki kamera paketi olsun phablet sektörünü bitirir Xiaomi. Note 10, honor 10 falan hikaye olur.

• 8 sene evvel 7" telefon gelecek dediğimde cevremdikiler paso kafa bulmustu..hele apple cılar yok apple kullanıcı dostuymus en ideal kullanım boyutu 3.5" imiş ...sonuc mu hepsiyle şimdi ben kafa buluyorumm...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

660 beklerken 636 ne yahu? Bari pro versiyonu söylentileri gerçek olsun da sd710+128 GB verdiğimiz farka değsin. Hayır normalde bu telefonun normal versiyonu 710, pro versiyonu 845 olması lazım, 2800 liraya sd845+6gb ram+5500 Mah batarya+mi8 deki kamera paketi olsun phablet sektörünü bitirir Xiaomi. Note 10, honor 10 falan hikaye olur.

Çok kötü oldu enazından 660 bekliyorduk huawenin 6.9 luk telefonunu beklemeye geçelim bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip !

• Eski mimax 2 kullanicisi olarak uzak durun diyorum mimax dan. Alinca kullanisli felan saniyorsunuz ama cepte tasimasi bile iskence... Mi6ya gectimde rahat ettim. uzak durun. Ha ise yaramiyormu tabiki yariyor. Tablet olarak kullan yada cocugun eline ver oynasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.