< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge+Mop 5800TL
-
-
teşekkür ederim bir adet siyah aldım
-
Mop 2 pro dan farkı ne acaba? Veya piyasa fiyatı nedir? 18 bin TL falan görünüyor ama Mop 2 pro 10 bin TL kafam karıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski model olduğu için pahalı. Stok olmadığı için. Mop 2 daha iyi.
9 bin TL ye Mop 2 varken bu fiyatlar gerçekten çok mu iyi şimdi acaba eski model için. Aldım ama kararsızım hala.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski model için normal fiyatlar denebilir. Çok ihtiyacınız yoksa bence gerek yok. Çünkü eski modellerde yazılım ve donanım hataları çok oluyordu. Yeni modellerde bayağı geliştirildi. 3 sene önce çıktı sanırım bu model. YouTube den videolarını izleyin kafanıza yatmazsa iptal ya da iade edersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 3 Ocak 2024; 7:14:16 >
Tükenmiş sanırım
Tükenmiş ama zaten 3 senelik bir model pil durduğu yerde bile eskimiştir muhtemelen
-
konudaki süpürgeyi araştırırken trendyol yorumlarına takıldım. bu süpürgeye bu devirde 13bin para bayılan mı dersin, gelen süpürge daha üst model olan mop 2 pro olunca sırf o daha ucuz diye iade etmek isteyen mi dersin. gerçekten trajikomik.
-
Vodafone siparişi iptal etmiş.
Sipariş iptal olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 bine robot mu verirler sandınız bedava zaten alınsa bir kac ayri evi olan alır koyar da yedirmezler 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet iptal olmuş. Linki falan herseyi kaldirmislar thh'ye gidilmeye ugrasilmali mi bilemedim. Galiba yeniden satisada koymamislar hak kalmiyor ozmn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X