Şimdi Ara

Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Güçlendirici - Migros - 89,90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
3.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: papikchi

bu alet fayda sağlar mı acaba, arka odalarda net çok zayıf çekiyor

Bu nasıl bilmiyorum ama arka 2 odada int çekmiyordu. keenetic air aldım. Şuan arka odalarda modemin yanındaki hızı alıyorum. hatta dahada hızlı gibi geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • papikchi kullanıcısına yanıt
    Ben de Tplink'in bir modelini Letgo'dan almıştım. Umduğumdan çok daha iyi sonuç verdi. Modem karşı dairede. Modemle arasında 3 duvar, 7-8 metre var. Sadece modem varken hiç çekmeyen 120 metrekare evin her yerinde tam çekiyor şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0AEB06AB0 -- 24 Kasım 2020; 12:9:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt

sanırım benim modem 2.4 ghz hız sağlıyor kablonetin modemi

• papikchi kullanıcısına yanıt
    Modem ile en uzak oda arasına bir yere koyunca iyi çalışıyor.

L şeklinde koridorda ben koridora koydum. En arka oda çekmiyordu şuan problem yok.

• Ben aldım bir halta yaramadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

8 lik tuğla duvarda işe yarar emme perde beton varsa size elektrik hattı üzerinden internet lazım

Alıntıları Göster

Emlak Konut'un yaptığı evlerde oturuyoruz, malum perde beton var. Salondaki modemden yatak odasında çekim alamıyorum. Elektrik hattından kullanmak için hangi cihazı önerirsiniz?

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Hocam kişiye özel mi 40/100

• ixsmail kullanıcısına yanıt
    ara sıra geliyor hesaplara , çek satışta da satanlar var , kişiye özel

• Mağazada geçerli mi fiyat?
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Geçerli.
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mağaza teslim yapınca bu ürün stoklarımızda yoktur ya da şuan satışta değildir diyor. Hatta farklı şehirleri seçerek mağaza teslim olarak deniyorum yine aynısı oluyor.

Edit: mağazada görünmemesine rağmen öğlen gidip baktım, ellerinde varmış aldım bende. İşimi gördü paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 25 Kasım 2020; 14:52:10 >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Garip bir durummuş. 3M ve 5M mağazada bulunduğum yerde var gözüküyor sanal markette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceteris Paribus

Emlak Konut'un yaptığı evlerde oturuyoruz, malum perde beton var. Salondaki modemden yatak odasında çekim alamıyorum. Elektrik hattından kullanmak için hangi cihazı önerirsiniz?

Alıntıları Göster

Benim evde perde beton. arka odalarda int yok gibiydi. keenetic air sorunu %100 çözdü. modemin yanındaki 5ghz hız ne ise aynen alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Usluco

Benim evde perde beton. arka odalarda int yok gibiydi. keenetic air sorunu %100 çözdü. modemin yanındaki 5ghz hız ne ise aynen alıyorum.

Alıntıları Göster

Ben de 5ghz için keenetic city tercih ettim. Umarım memnun kalırım. Önce konudaki ürüne niyetlendim fakat 5ghz olmayınca vazgeçtim.

• ben bunu kuponla 80 ne almıştım yuh ya

@VİTAMİİN

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.