Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım sağolun arkadaşlar, bu cihazın antalya migrosta teşhiri var mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende garantisiz almayı düşünüyorum 2400 tl fiyatı uygun geldi ancak IMEI konusu çözülmemiş heralde?
  • Migros da sanırım 3600 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. 2400 e imei sorunu çözülmemiş olur tabiki ama bir sekilde hallediyirlar sanırım. Bu arada 2400 e mavi olanini 2 günlük satıyorum arkadaşlar. Oğluma almıştım eline cok büyük geldi.ikinci telefon olarak ben kullanmayi düşündüm zira cihaz uçuyor mübarek, ama gerek görmedim lg g6 ile devam edeyim dedim. Sonuç olarak böyle bir cihaz var elimde satılık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin telefon kayitli mi acaba? Teşekkür

• madmexx M kullanıcısına yanıt
    Hayır değil hocam. Ama tek hat olarak kullanılacaksa 8 ay sorunsuz kullanma olasılığı var o arada da ya pasaport yada diger sekilde halledilebilir .

• Garantili 3500 verilecekse mi8 hb de 3699 a 128 ni aldık daha mantıklı bence

• Galerinin içindeki albümlerde diğer albümler var . Baktım içindeki albümler galeridekilerle aynı. Bi bug olabilir diye Sildim onları. Silince galeridekiler kaldı sadece . Temizlemeyi çalıştırınca bütün resimler uçtu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de, Hepsiburada'da vs. 3500 TL'den 128 GB versiyonu satılmaya başlanmış cihazın. (Xiaomi Türkiye Garantili)

aslında 64 GB versiyonunu getirip 3000 TL altı 2500 civarı bir yerlere soksalar bolca tercih edilir bence.
  • batumdan alan var mı cihazıhttp://zoommer.ge/%E1%83%9B%E1%83%9D%E1%83%91%E1%83%98%E1%83%9A%E1%83%A3%E1%83%A0%E1%83%94%E1%83%91%E1%83%98/xiaomi/xiaomi-pocophone-f1-dual-sim-6gb-ram-64gb-lte.html bu adreste 875 lari (2k tl) batumda birkaç mağazası var gidip almayı düşünüyorum ?
  • 3500tl etmez net. Chipset eyvallah da malzeme kalitesi Mi8'den kötü, OIS yok. F/P oranı diye birşey kalmıyor. Maksimum ederi 2500tl, almaya devam ederseniz fiyatlar ağır çekimde düşer.

• Arkadaşlar ,
    oğluma OnePlus 5T almıştım.. 4 -5 aylık bir cihaz ama Poco kullanmak istiyor.. aranızda takas isteyen varsa PM den bilgi versin.. Bana göre OnePlus Poco ya göre daha iyi telefon ama oğlana anlatamadım
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Batuma yakin isen ornegin Trabzondan otobusler 40-50 tl ye gidiyor maddi anlamda uygun, ama uzakta isen yol parasi vs yine sahibindende satilanlara ayni denk gelir 2400 tl ye var fiyatlar
    ama yinede benim vaktim var gezeyim goreyim hemde telfn alayim diyorsanda iyi
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 11 Ekim 2018; 9:23:47 >
  • wara W kullanıcısına yanıt
    zaten yakin zamanda batuma gecicem sanirim - trabzonda yasiyorum - gitmisken alabilirim br de tax free olayi var ama bu magazada var mi bilmiyorum eğer öyleyse kayit dahil 2k ya geliyor , bu ulkedeki saticilara bes kurus dahi kazandirmak gelmiyor aslinda içiimden bur kulak arkamiz kaldi

ozman mantikli tabiki 2000 tl gelmis olur sizede.Kayit olayini ben yillardir yaptirmiyorum Turkiyeye gelince yurtdisi simkartimi takiyorum ayni telefonma 3-4 ay sure veriyor tekrar
    tavsiyem Gurcistandan bir simkart alin Trde telefonun kapanmasina yakin takin arama vs yapin yine 3-4 ay neyse artik okadar sureniz kaldi diye sms geliyor
  • Mi8 stock kamerada portre bulanıklık ayarı felan var diyorlar. Neden bizde yok. Bugün developer versiyon haftalık güncellemeyi aldı m optimize yaması

• 3-4 gün sonra cihazı alarak aranıza katılıyorum. 10 aydır oneplus 5t kullanıyorum, gayet memnunum ama değişiklik olsun diye bu cihazı da alıyorum.
    bakalım iyi mi ettim kötü mü? bir süre kullanıp birini satmayı düşünüyorum.

bu arada op 5t den bu cihaza geçen var mı?
    -2gb ram performansı etkilemez diye düşünüyorum.
    OIS olmaması kötü ama 5t'de de yok.
    arkasının plastik olmasını bazı kullanıcılar sevmemiş ama kullanıp göreceğiz bakalım.

hong kong'dan alıyorum cihazı bu arada. çin versiyonu gelirse bl unlock edip global yüklerim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

3-4 gün sonra cihazı alarak aranıza katılıyorum. 10 aydır oneplus 5t kullanıyorum, gayet memnunum ama değişiklik olsun diye bu cihazı da alıyorum.
    bakalım iyi mi ettim kötü mü? bir süre kullanıp birini satmayı düşünüyorum.

bu arada op 5t den bu cihaza geçen var mı?
    -2gb ram performansı etkilemez diye düşünüyorum.
    OIS olmaması kötü ama 5t'de de yok.
    arkasının plastik olmasını bazı kullanıcılar sevmemiş ama kullanıp göreceğiz bakalım.

hong kong'dan alıyorum cihazı bu arada. çin versiyonu gelirse bl unlock edip global yüklerim artık.

Hocam poco geldiğinde özellikle one plus 5t ile düşük ışık kamera, portrait modu ve arayüz gibi karşılaştırmalarınızı bekliyoruz ben de poco almayı düşünüyorum ama one plus ı da pahalı ama kaliteli bulduğum için biraz kararsızlık var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkasının plastik olması tercih sebeplerimden birisiydi benim için. Kırılmasın diye güzelim telefonları ucubeye çeviriyoruz. Yakında uygun fiyata farklı arka kapaklar çıkar.

• wara W kullanıcısına yanıt
    İyi bak bunu bildiğim iyi oldu, demek ben en fazla gelince yılda1 ay kalıyorum. Kayıtla uğraşmama gerek kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.