Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    miui 10 ne zaman gelecek bilgi var mı?
    yukarıda arkadaşın paylaştığı pil yüzdeli ekran stable sürüm mü developer sürüm mü? (Tema ile kullanıyorum, orjinal tema da mevut mudur?)
    telefonda bulunan 2 hoparlör çıkışından spotify, youtube vb uygulamalarda 2 çıkış alamıyorum. ikisi de hoparlör mü? veya bir ayar mı yapmak gerekiyor?
    n11 den ekran koruyucu aldım ancak tam kapatmıyor ekranı dolayısıyla navigazyon tuşlarını iptal edip kullandğım için sağa veya sola çekerken ekranı çok verimsiz oluyor. Op 6T ekran koruyucu tamamen kapatıyormu ekranı?
    teşekkürler şimdiden;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qezgin kullanıcısına yanıt
    tesekkurler. rusya stpetersburg asagidaki magazadan aldim

video-shoper.ru
    Video-shoper - интернет-магазин сотовой связи: мобильные телефоны, планшеты, фото и видео техника
    https://video-shoper.ru/catalog/xiaomi-pocophone-f1.html
  • Arkadaşlar,
    Bu cihazda kronik bir sorun vs. varmı ? herkes memnun mu ? biraz bilgi verebilirmisiniz.

tşkrler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Arkadaşlar,
    Bu cihazda kronik bir sorun vs. varmı ? herkes memnun mu ? biraz bilgi verebilirmisiniz.

tşkrler,
    1 haftadir baya bi yogun kullaniyorum bir sikinti gormedim
  • rizaun R kullanıcısına yanıt
    Tamamen e yakın kapatıyor. Ön kamera ve kızılötesi sensörleri de kapatıyor. Kamerada sorun yok ama sensörü kullanmadığım için etkisini bilemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizaun

birkaç sorum olacak:
    miui 10 ne zaman gelecek bilgi var mı?
    yukarıda arkadaşın paylaştığı pil yüzdeli ekran stable sürüm mü developer sürüm mü? (Tema ile kullanıyorum, orjinal tema da mevut mudur?)
    telefonda bulunan 2 hoparlör çıkışından spotify, youtube vb uygulamalarda 2 çıkış alamıyorum. ikisi de hoparlör mü? veya bir ayar mı yapmak gerekiyor?
    n11 den ekran koruyucu aldım ancak tam kapatmıyor ekranı dolayısıyla navigazyon tuşlarını iptal edip kullandğım için sağa veya sola çekerken ekranı çok verimsiz oluyor. Op 6T ekran koruyucu tamamen kapatıyormu ekranı?
    teşekkürler şimdiden;)
    asagidaki linkteki koruyucu cami siparis verdim aliexpresten yorumlar baya iyi gelince yazarim

aliexpress.com
    343.16 руб. |6D закаленное Стекло для Xiaomi mi 9 SE CC9 Стекло для mi 8 lite k20 mi 9t A2 6X на POCO F1 Примечание 5 6 7 Pro Red mi 7 Y3 5Plus CC9e A3-in Защита экрана телефона from Мобильные телефоны и телекоммуникации on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://ru.aliexpress.com/item/RDCY-6D-mi/32881714447.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34f533edXGBEEy

arka camera icinde bunu

aliexpress.com
    89.4 руб. 5% СКИДКА|2 шт./партия, задняя камера, объектив из закаленного стекла для Xiaomi mi 8 9 SE A2 Lite 6X9 T A3 Red mi Note 7 5 6 Pro K20 Pocophone F1, протектор-in Защита экрана телефона from Мобильные телефоны и телекоммуникации on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://ru.aliexpress.com/item/Xiaomi-mi-8-SE-A1-A2/32902296075.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.34f533edXGBEEy

• Merhaba ben de bu gün telefonu aldım fakat pubg mobile de çentik sorunu ek olarak en çok canımı sıkan da maç sonu skor tablosu gelecekken tam oyun kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor. Bunları nasıl çözebiliriz arkadaşlar internetten araştırdım fakat maalesef çare bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çentiği gizle yapsanızda aynı sorun devam ediyor ama kapanma gibi bir sorun hiç yaşamadım.

• Telefonu komple fabrika ayarlarına mı getirmeliyim?

• Ben aldığımdan beri hiç ekstra ayar yapmadım.

Pubg sol ateşleme tuşu çok kullanıyorsanız telefonu ters çevirin tuş çentiksiz tarafa gelsin ama kapanma için birşey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: brales

Telefonu komple fabrika ayarlarına mı getirmeliyim?
    Ayarlardan tam ekranı kapatın. Çentikle oyun zor olur. Gözünüz takılır durur oraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrOguzhan arkadasim ekranla ilgili bir sikinti yasamadim dokunmatikte vs takilma olmadi hic ,isyerindeki arkadastada zuk edge var onu satip onada poco alacaz
    yanliz dikkatimi cekn bu telefon fiyati rusyada 10-15 gun icerisinde yaklasik 800 tl civarinda dustu. tl bazinda 2300-2500 denk geliyordu,dun arkadasla asagidaki magazaya baktik 1800 tl civarina geliyor. yakinda tr dede 2000 gibi bir fiyatlar olacagini dusunuyorum sahibindende fln
    baxtel.ru
    ������ ��������� �������� � ������ �� �������� ����, , , ,
    http://baxtel.ru/good6830.html?ymclid=397681433342309235600001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 17 Ekim 2018; 14:20:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wara

MrOguzhan arkadasim ekranla ilgili bir sikinti yasamadim dokunmatikte vs takilma olmadi hic ,isyerindeki arkadastada zuk edge var onu satip onada poco alacaz
    yanliz dikkatimi cekn bu telefon fiyati rusyada 10-15 gun icerisinde yaklasik 800 tl civarinda dustu. tl bazinda 2300-2500 denk geliyordu,dun arkadasla asagidaki magazaya baktik 1800 tl civarina geliyor. yakinda tr dede 2000 gibi bir fiyatlar olacagini dusunuyorum sahibindende fln
    baxtel.ru
    ������ ��������� �������� � ������ �� �������� ����, , , ,
    http://baxtel.ru/good6830.html?ymclid=397681433342309235600001

Aynen hocam dolarında düşmesiyle iphone 6si satıp poco nunda fiyatı biraz düşmüş olur 6sden sonra ekran ve kamera olarak iyi gelecek diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar yurt dışından bir tane aldım, ancak telefonun şarj cihazı ingiliz model, türkiyede kullanmak için uygun şarjı nereden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apulunas

arkadaşlar yurt dışından bir tane aldım, ancak telefonun şarj cihazı ingiliz model, türkiyede kullanmak için uygun şarjı nereden bulabilirim?
    benimkide oyle cevirici alarak kullanabilirsin

ingiliz priz dönüştürücü diye yazip aratabilirsin google da birsuru cikar marketlerde
  • Güncelleme geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu almayı düşünüyorum ama ben sizler gibi telefon konusunda çok bilgili değilim. Yani yorumları okuyorum developer sürüm, bölgenin Güney Kore seçilmesi, vb. terimler var ben bunlardan anlamıyorum. Telefonu alırken dikkat etmem gereken konuları söyler misiniz rica etsem ?

• Gürcü sitesinde 100 lari zam gelmiş, bizim parayla 180 ₺ falan.

• root işlemleri, twrp vs için bi rehber yok mudur henüz?
  • TrickyBogard kullanıcısına yanıt
    Mi forumlarında vardı, rootlama ve magisk ile exposed yükleme falan. Ben garanti süresinde o işlere girmediğim için bakmadım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.