Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhatugur

ben de bu cihazı alarak aranıza katıldım sonunda.
    ama bl unlock etmeden kullanmak istemediğim için yarın öğleni bekliyorum miui unlock için 😁
    sonra da xiaomi EU rom kurup öyle kullanmaya başlayacağım.
    ama 10 aydır kullandığım op 5t cihazımdan sonra ilk elime aldığımda ondaki premium hissin bu cihazda olmadığını farkettim.

Hocam bu cihazda premium hissi olmaması dışında op 5tden akıcılık kamera vs eksi artıları nelerdit? Ben de 2.el op5t veya sıfır poco arası gidip geliyorum bugünlerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2300 e 10 günlük satıyorum sahibinden den daha güvenli :) 3500 tl civarinda vermek bence anlamsız. ilanlarda ilanım mevcut. 12 yaşındaki oglauma doğum günü hediyesinolarak almıştım, eline cebine büyük geldi bende birkaç gün 2.telefon olarak kullanayım dedim ama iphone x ile beraber taşıyamadım. Velhasıl böyle bir cihaz var satılık ve bence bu rakamlara bu cihaz bu kur da f/p ürünü. Mi note 3 ün bile 2500 e satıldığı yerde sd845 li canavar alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ABD'de iken $312 ye Aliexpress üzerinden aldım şuan TR'deyim cihazın IMEI tamiri ile ilgili bir gelişme varmı?
  • pertev13 P kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağolun

• face de zahter kanalı kampanya yapıyor . 2.300 e 64 gb lığını veriyor . Düşünenler için

• Konuda tık yok . Kullanıcı sayısı çok az demek ki .
    Ya da herkes sorunsuz cihazın keyfini çıkarıyor

• biraz hareketlendireyim o zaman

cuma günü aldığım cihazımı 72 saatlik bekleme süresinden sonra dün BL unlock ederek XIAOMI EU rom yükledim ve kullanmaya başladım. (diğer cihazım op 5t 128/8 bu arada)
    1 günlük izlenimlerimi şöyle sıralayım;
    - 5t'deki premium his bu cihazda yok.
    - 5t'den kalın bir cihaz olduğu için onun kadar rahat gelmedi bana. (ellerim küçük sayılır)
    - nova launcher kullanıyorum ve poco'da çözemediğim hafif takılmalar mevcut. gerçi diğer forumlarda da takılmadan şikayet eden çok. ama güncelleme ile sorun çözülür herhalde çünkü bu işlemci ve ram ile bu cihazın takılması imkansız bence
    - zil sesi iki cihazda da aynı seviyede gibi, ahize sesi poco'da biraz daha yüksek.
    - face id çok hızlı çalışıyor. cihazı elinize aldığınız an açılıyor. 5t'de uyku ekranında face id çalışmıyor. tıklamak gerekiyor ekrana.
    - poco'da renkler biraz daha canlı geldi bana. (iki cihaz da standart ayarda)
    - basit de olsa iç ve dış olmak üzere foto örnekleri koydum.

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 23 Ekim 2018; 14:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Konuda tık yok . Kullanıcı sayısı çok az demek ki .
    Ya da herkes sorunsuz cihazın keyfini çıkarıyor
    aynen bayadir boyle sorunsuz bi cihaz kullanmamistim , dun ofiste arkadaslarla kapistirdik antutuda iphone x 242000, s9+ 247000 ve poco266000 ,kazanani tabiki poco oldu :)
  • Bu ekran bölme işi öyle işime yaradıki iyiki almışım dedirtti iphone 6'dan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: pertev13

Xiaomi Türkiye grubu var bir tane orda 2200 tl ye satıyorlar bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    link göremedim
  • Yakın zamanda arkadaşım Çin'e gidecek.Bu cihazı Çin'den alan veya aldırtan var mı ? Sanırım tüm pocophonelar global rom ile geliyor.
  • Bende güncelleme geldi ama flickering problemi çözülmedi. Sizde aynısı oluyormu? Browser adres barı aşağı kayıp sayfanın üstünde kendi miktarında bir bölgeyi kaplıyor.

• fatih8134 kullanıcısına yanıt
    ben hong kong'dan aldım. google uygulamaları yüklüydü cihazda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim telefona enson gelen guncelleme bu ,daha 10 gozukmuyor

• Arkadaşlar merhaba, bende ciddi şekilde almayı düşünüyorum bu ara 2200 tl gibi fiyatlar söz konusu iken ancak sormak istediğim birkaç şey var;

1- Global ile Çin cihaz arasında ne farklar var kutusunda global version yazanları mı almak mantıklı
    2- Şu an G4 kullanıyorum ekran sürem 2 saat kadar dolayısıyla benim için en önemli şey bataryası ortalama ne kadar ekran süresi alıyorsunuz acaba?
  • Kutusunda global yazani almani tavsiye ederim.global olmayan telefonlarda menude eksik cevirim yazilim otomatik almama vs sorunlar olur (gerci pocophon larin hepsi global die biliyorum ama) ekran suresi olarak 8 saat civari diyorlar kendim test edemedim daha .sabah 6:40 ta alip gunboyu yogun kullandigim cift hat olarak dun aksam sarj resimdeki gibi 45 lerdeydi

youtube da testler mevcut ordanda bakabilirsin ekran surelerine

Gadgets 4 Youyoutube
    Poco F1 Vs Nokia 6.1 Plus Vs Honor Play Vs Mi A2 Vs Note 5 Pro Vs Realme Battery Drain Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=yMCmN9oCobI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wara -- 24 Ekim 2018; 9:17:54 >

• Cihazda birkaç küçük eksik dışında bence hiç bir problem yok . Ben ön arka full body kaplama yaptırdım premium hissi iphone x de neyse şu an bunda da o , her ikisinde de tam gövde kaplama iolduğu için :) jelatin hissi var yani :) Acil çözülmesi gereken eksikler , gelen bildirimlerin gerek kilit ekranda gerek durum çubuğu üzerinde gerekse iugulama üzerinde rakamsal olarak sayı bildirmemesi . Kısaca yeni gelen bildirimlerin daha seri takip edilmesini acil halletmeleri gerekiyor ki sanırım önümüzdeki ilk güncelleme ile iyileştirmeler gelecek anladığım kadarıyla. Kilit ekranda bildirimlere hic bir şey yapılmaması benim için onemli eksik. Gelen bilgilerim sayısını uygulama üzerinde görememe de eksik. Durum çubuğunda simgesel olarak da gelen bildirimlerin olduğunu görememek de eksik. Ama çözülür

Ekran süresi 2 tel oldugu icin biraz karışık zira bende sarj neredeyse 1 hafta gidiyor ama 8 saatten az olmaz normal kullanımda oyun hariç .satacaktim , kullanmaya karar verdim. Bu rakamlara bu doviz ortaminda bu cihaz bence çok çok uygun. Ha bu arada gayet de iyi fotoğraf çekiyor meret :)

• OnePlus 5T ile Takas yapmak isteyen varsa PM beklerim.
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Full body nerede yaptırdınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Serdar hocam kamerasi hakkinda birkaç yorum rica edebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.