Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera hakkında birkaç yorum yaparsanız çok sevnirim usta benimde aklımı çeldi şu kurda en mantıklı cihaz geldi.
  • Arkadaşlar cihazı kullanan arkadaşlardan birkaç yorum rica ediyorum dikkate alıp bir 5 dakkikalarını ayırırsa gerçekten çok minettar olurum.

Cihaz nasıl bütçem 2500 tl kayıtsız alıcağım.
    Telefonu köküne kadar kullanıyorum resmen pubg,asphalt 9 oynarım bol bol Sosyal medya+Oyun

Kamerasi nasıl? 5 dolarlık kamera kullanıldı diyorlar kafam karıştı.

Kamerasi kafamı karıştırıyor. Aklımdaki diğer modeller ise Mi Max 3 Redmi Note 5 ve Xiaomi Mi 6x
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    çalışmadığım yerden sordun
    pek kamera kullanmadığım için yeterli teknik bilgim de yok açıkçası. o yüzden ne desem boş olur.
    normal bir kullanıcı olarak benim işimi görüyor.

kamera harici sorun varsa (rom, root vb.) yardımcı olabilirim
    sahibinden de daha uygun fiyatlı cihazlara bakmanı tavsiye ederim.
    ayrıca 1-2 sayfa geride de bir arkadaş satıyordu galiba...
  • cihazın kronik sorunu varmi bu ekran isik sizmasi gibi bu isik sizmasi ne oluyor hepsinde varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilmycry_87 -- 24 Ekim 2018; 21:39:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

cihazın kronik sorunu varmi bu ekran isik sizmasi gibi bu isik sizmasi ne oluyor hepsinde varmi
    Abartıyorlar. Beyaz ekranda alt kenar biraz daha fazla parlak bende o kadar. Siyah ekranda sızma falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    N11 den aldim microsonic miydi neydi , burada arkadaşa kaplattım 10 numara oldu :)

Ben 2nci cihaz olarak kullandığım icin kamera ile pek haşır neşir olmadım ama gündüz işyerinde çektiğim selfilerde iphone x den çok farkli sonuçlar almadım. Bokeh hem ön hem arkada güzel çalışıyor . 5 dolarlik kamera bu ise o zaman pisyasaki çoğu telefonda 1 dolarlık kamera vardır :) Bence kamera yeterli derecede . Tabiki bir huawei nin leica kamerasi kadar degil zaten oylemjnca p20 pro da oldugu gibi fiyat 6-7 binlere çıkıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 25 Ekim 2018; 1:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Abartıyorlar. Beyaz ekranda alt kenar biraz daha fazla parlak bende o kadar. Siyah ekranda sızma falan yok.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim abime alacmda isik sizmasi felan dediler var diye o zaman siyah renk alayim uzun sure kullancakta bunlara imei atma isi gelmedi sanirm. daha

• mi 8 gibi seffaf gosteren cam kiliflar cikmis gayet guzel gozukuyor

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Cihaz aklımı çeldi donanımı iyi arka kamerada 8’deki sensörü koymuşlar şu kamerası hakkındaki olumsuz yorumlar kafami karistiriyor. 2300e alıcağım bedava duruyor suan.

• wara W kullanıcısına yanıt
    böyle göstermesi için xrayli kılıf icat edilmesi gerek değil mi?
    sonuçta cihazın arkası kapalı...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kamerası öyle kötü falan değil, selfie kamerası 20mp kaç telefonda var böylesi hele iphonelarda!!!!

Ben lg g4'e göre demiştim. G4 kamerası mükemmel bir cihaz, poco kamerası gayet yeterli bir telefon.

Poco batarya olarak çok iyi, sırf onun için bile alınır.

• ferhatugur kullanıcısına yanıt
    bu telefon kilifi , seffaf cama baski yapmislar
  • Ekran köşeleri fazlaca oval onun dışında bence gayetde güzel.biraz kalın deniyor ama pil kapasitesi yüksek olunca böyle oluyor maalesef.miui 10 kararlı haala neden verilmedi onuda anlamış değilim.

• global 128 gb kapalı kutu 420 dolar bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

Cihaz aklımı çeldi donanımı iyi arka kamerada 8’deki sensörü koymuşlar şu kamerası hakkındaki olumsuz yorumlar kafami karistiriyor. 2300e alıcağım bedava duruyor suan.
    Kameranın vasat olduğu nereden çıktı. OIS dışında eksiği yok. EIS de gayet iş görüyor. YouTube da kamera kıyas videoları var izleyin onları.

Köşelerdeki ovalliği ben de hiç beğenmedim. Rahatsız ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Ekim 2018; 19:56:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş verdim mi5'ten geçeceğim, önceki telefonum ithalatçı garantiliydi ama garantinin fiyat farkına değmediğini düşündüğüm için bavul ticareti yapanlardan garantisiz alacağım(dünyada garantili farkı 10-15$, burada vergilerden dolayı 200$ fark ediyor). Mi5'ten de çok memnundum daha 2-3 sene kullanırdım ama talihsiz bir kaza sonucu 7. kattan aşağıya düştü, mi5 malzeme kalitesi kötü olmasına rağmen düştüğünde ilginç bir şekilde ekranı hala çalışıyordu demek m5s felan olsa çok bir şey olmayacaktı telefona.
  • Selam kardeşlerim cihaz nasıl acaba 2200 tl bütçem var. 64gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Ben telefonu sosyal medya ağırlıklı instagram,twitter,facebook gibi kullanıyorum. Yani anlıyacağınız bol bol fotoğraf ve video çekiyorum. Kamerasi hakkında birçok olumsuz yorum var ne yapmamı önerirsiniz? Oyun performansını söylememe gerek yok zaten elbet başarılı bir cihazdır. Ama dediğim gibi kamera benim için olmazsa olmazım gibi birşey
  • Bu hızlı aletlerde ısınma sorunu oluyor. Likid soğutma sisteminin performansı nasıl .
    Yoğun kullanımda ısınma sorunu yaşayan var mı ? Hiç kimse bundan bahsetmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.