Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayvargel

Hocam note fe ile pocophone u kiyaslar misiniz. Artilari ve eksileri nedir
    Kıyaslama değil de neden geçtiğimi yazayım.

Batarya akşama doğru sıkıntıya sokuyordu.

Batarya

Batarya

:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu temizleyici de her gün 500 MB civarı çöp birikiyor . 1 ay temizlemezsek hafıza dolacak mı yani

• Selamlar
    Pocophone'un 8GB/256GB versiyonuna neden bir türlü erişemiyorum ?
    Almışken yüksek konfigürasyonlu versiyonunu almak istiyorum fakat bırakın Türkiye'yi dünyanın hiç bir yerinde bulamıyorum cihazı. İnadına hakkında hiç bir haber de yok. Konu ile ilgili bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Nubia z17 mi bozduğum için bugün Poco alarak aranıza katıldım.

Batum dan aldım 975 lari yani hemen hemen 2000 ₺. Tax Free ile 111 lari yani 225 ₺ iade ettiler.

İmei kaydı yapacakken giriş kaydını alışkanlıkla yırtıp attığımı hatırladım. Mecburen bi daha Batuma gitcem.

Batum dan almayı düşünenler için,

bu yıl açılan ismi Black Sea olan AVM de önceki sayfalarda linki verilmiş yerin şubesi var hemen girişte sağda.
    o şubede kalmamış poco arkadaş aradı az önce :) şansımıza artık mi max 3 varmış 900 lari fiyatı global

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomcu -- 28 Ekim 2018; 15:59:55 >
  • Hocam Özel mesajla tel nonuzu gönderir misiniz, cevap veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon da yaşadığım sorunlar ;

1. Bildirim simgesi görünmemesi, telefon kilit ekranı açınca sol üstte bildirim simgesi görmeyince telefona bildirim gelmemiş diyorum ama bildirim çubuğunu indirince bir sürü bildirim geldiğini görüyorum. Yani bildirim çubuğunu indirmeyene kadar bildirimleri farketmiyorsunuz.

2. 3 saniye içinde yüz ile aç yoksa daha da açamazsın, telefonu yüzünüzü görmeyecek bir şekilde elinizde tutun ve güç tuşuna basıp ekranı açın, içinizden 3 e kadar sayıp yüzünüzü gösterin ve yüzünüzü okumadığıni farkedeceksiniz. Yani 3 saniye içinde yüzünü okuttun okuttun yoksa da tekrar okutamazsin. Tekrar okutmak için güç tuşuna basıp ekranı kapatıp sonra tekrar basıp açmanız lazım. Ama Huawei meizu vs böyle değil durum.

3. Kilit ekranına bildirim geliyor misal WhatsApp tan. Ona çift tıklayınca şifre girme ekranı geliyor ve yukarıda yazıyor şifre veya yüz verisi girin diye. Ama yüz ile kilit açmıyor. Ya şifre yada parmak izi ile açıyor. Bunun sebebi de aslında ikinci madde.

3. Bildirimlerin içeriğini gizle diy e seçenek var. Onu seçtim ve artık kilit ekranında WhatsApp messenger vb bildirimlerin içeriği görünmüyor sadece yeni mesaj yazıyor. Neyse ben şimdi yüzümü okutunca normalde bildirimlerin içeriğinin görünmesi lazım. Ama bu direk ışık hızı ile kilit açıp ana ekrana gidiyor. Ve geri ekranı kapatıp açtığımda kilit ekranında hiçbir bildirim görünmüyor. Buda en saçma şey. Kardeşim ben kilit ekranında bildirimlere bakıp gereksizleri kaydırarak temizlemek istiyorum yani. Niye boyle bir saçmalık yaptınız, İphone Huawei, meizu modellerde böyle bir sorun yok.

Xiaomi nin bu yazılımsal sorunları acilen gidermesi gerekiyor. Mi8 kullandım onda da aynı sorunlar mevcut.

• Boomcu kullanıcısına yanıt
    Yalnız hocam Kredi kartıyla değil, nakitle satın alın. Şimdi baktım İş Bankası 100 ₺ fark eklemiş.

• Arkadaşlar bu ekran kenarlarında dokunmatikte gecikme frame takılma vs hiç bi sorunla karşılaştınız mı? Xda da youtube video yorumlarında filan genelde screen bleeding sorunu dışında bu problem var da cihazı almayı düşünüyorken kafa karıştırıyor yoksa cihazı migrosta inceledim kasabın premium hissi dışında ihtiyaçlarımı hertürlğ karşılayan bi cihaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Yalnız hocam Kredi kartıyla değil, nakitle satın alın. Şimdi baktım İş Bankası 100 ₺ fark eklemiş.
    uyarı için teşekkürler hocam 2-3 hafta sonra birlikte geçicez büyük ihtimalle arkadaşla
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Bu çarşamba ailece gidecez.

Bakacam gene orda Batum Plaza var orda da olur ve AVM de başka tel mağazaları da vardı. Hepsine bakmak lazım

• Dun sabah 7 de almistim sarjdan konusma video oyun sosyal vs derken baya bi yogun kullandim 9 kusur saat ekran verdi dahada %8 var

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• MrOguzhan M kullanıcısına yanıt
    ben tam ekran modunda kullanıyorum ama kenarlarda dokunma sorunu yaşamıyorum. takılma sorunu bende yok ama ben nova launcher kullanıyorum, onunla alakalı olabilir.
    yazılımla düzelecek şeyler bunlar, fazla takılmayın almak istiyorsanız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada one plus 6 için Nano cam aldım birebir uydu.. Bilginize....

• arifakinti A kullanıcısına yanıt
    http://zoommer.ge/

Yukarıda bi arkadaş paylaşmıştı buradan bakıyorum. Oradaki tutarları ikiyle çarparsın.

Tel numaram onaylı olmadığı için Özel mesaj yazamıyorum.

• 2300 tlye

sd 845

4000 mah pil

stereo çıkış

sıvı soğutma ısınmıyor

yüz tanıma

vs

cihaz bulmuşsunuz hala alayım mı diyorsunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

2300 tlye

sd 845

4000 mah pil

stereo çıkış

sıvı soğutma ısınmıyor

yüz tanıma

vs

cihaz bulmuşsunuz hala alayım mı diyorsunuz :)
    Stereo çıkış yalandan . Ben etkisini hissetmiyorum. Kulaklık tarafı çok cılız çıkıyor.

• talsuv61 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Aradığım modellerin burdaki fiyatlari ayni hatta daha uygun olan bile var. Pahalıymış orası da

• Hücre mesajları geliyor onu nerden kapatıyoruz, bir de 2G 3G 4G arası geçişler nerden yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talsuv61 -- 29 Ekim 2018; 15:38:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.