Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

Karıçanlar burdada 12.49$

https://www.allbuy.com/detail/Original-Xiaomi-Pocket-10000mAh-Mobile-Power-Bank-Portable-Charger-for-Samsung-Galaxy-iPad-iPhone-6-Plus-6-5-5S-5C-HTC-ONE-M9-Tablet-etc-25023

site güvenilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: furg

quote:

https://www.allbuy.com/detail/Original-Xiaomi-Pocket-10000mAh-Mobile-Power-Bank-Portable-Charger-for-Samsung-Galaxy-iPad-iPhone-6-Plus-6-5-5S-5C-HTC-ONE-M9-Tablet-etc-25023

site güvenilir mi?

dx.com un sitesi sorun olacağını sanmıyorum + sagdan facebook ile paylaşırsanız %5 indirim kodu veriyor 11.87$ oluyor.

Edit: site dx.com'un degilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 6 Ağustos 2015; 11:33:19 >

• banggod'da 10000mAh olanı $11.99'a düştüğünde almıştım ama takip için ayrı birşeyi seçmem gerektiğini bilmiyordum, böyle saçma şey mi olur yahu şimdi habersiz bir şekilde bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

banggod'da 10000mAh olanı $11.99'a düştüğünde almıştım ama takip için ayrı birşeyi seçmem gerektiğini bilmiyordum, böyle saçma şey mi olur yahu şimdi habersiz bir şekilde bekliyoruz

Bende takipsiz aldım sorun olmaz.

• kampanyaları kaçırdık :(

allbuy güvenilir bir site değil, adamların siparişlerini yollamamışlar paranında üzerine yatmışlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furg

quote:

site güvenilir mi?

dx.com un sitesi sorun olacağını sanmıyorum + sagdan facebook ile paylaşırsanız %5 indirim kodu veriyor 11.87$ oluyor.

sitenin altındaki yazıda Dx.com ile hiçbir alakalarının olmadığını söylüyorlar. işortaklığı gibi birşey söz konusu değil insanları yanlış yönlendirmeyelim, ingilizce yazıyı doğru çevirip doğru açıklayalım.

Due to the social media rumor, we hereby clarified that, we AllBuy,have no business relationship with DX.com. Founded in 2014, AllBuy is a marketplace gathering top suppliers and is committed to providing the highest standard of quality and the latest product with the most competitive prices on international mobile and online shopping.

azılan açıklamada DX.com ile hiçbir iş ortaklığımız bulunmadığını belirtiriz deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 6 Ağustos 2015; 11:31:19 >

• GearBestten alanalar sizin ürün kaç günde kargolandı? Ben ayın 2 sinde aldım, hala Processing aşamasında, bir türlü Product Dispatch aşamasına geçmedi.
  • fiyatlar artmış :(
  • Takipsiz aldım inşallah gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Takipsiz aldım inşallah gelir

Nereden ve kaça aldınız
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Banggood 11.99a aldim

• 18 temmuzda verdiğim sipariş bugun elime ulaştı. altın rengı almıştım gayet hoş,beyaz silikon kılıfı da cuk oturdu.4 şarj gösterge ışıgından 2 tanesi yanıyor,yarım dolu şarjlı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

GearBestten alanalar sizin ürün kaç günde kargolandı? Ben ayın 2 sinde aldım, hala Processing aşamasında, bir türlü Product Dispatch aşamasına geçmedi.

10400 aldim 1ay oldu hala elime ulasmadi.
    Yine ayni yerden tablet aldim 17 gunde ulasti
    Takipsiz olunca sanirim bekle yarim oluyor....
    Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: knuckle1907

18 temmuzda verdiğim sipariş bugun elime ulaştı. altın rengı almıştım gayet hoş,beyaz silikon kılıfı da cuk oturdu.4 şarj gösterge ışıgından 2 tanesi yanıyor,yarım dolu şarjlı geldi.

Fotoğraf yükleyebilir misiniz rica etsem?

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    şuan yanımda değil yarın sabah ilk işim foto atmak olacak hocam
  • quote:

Banggood 11.99a aldim

Nasıl 12 dolara aldınız ?
    US$21.99 gözüküyor
  • 20 gün oldu gelen haber yok. ülkeye giriş yapmamış henüz.
    zaten 10 gün sonra kargoya vermişler sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhnk

quote:

Banggood 11.99a aldim

Nasıl 12 dolara aldınız ?
    US$21.99 gözüküyor

Geçen hafta kampanya yaptı banggood

• Arkadaşlar Şu linkdekini alayım mı güvenlimi ? kaç gün içerisinde gelir ? alan varmı ? yada başka yer varsa oradan alayım.

• turkeytv kullanıcısına yanıt
    buyrun hocam

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.