Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsiburadadan satıcı hepsi burada aldım. orjinal test ettim.

Ürün telefonu şarj ederken ince bir cız ses çıkartıyor Normal mi ?
  • Arkadaşlar bu mi Türkiye sitesi xiamo sitesimi bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar;

Bu Powerbank'i ilk ke aldım N11 pazarmobilden. Orjinal ürün dediğiniz gibi. 10000'lik olanı prizden şarj ediyorum ama dolmuyor gibi. Kaç saatte doluyor? 5 saat diyenler var ama 2. ışıkta yanıp yanıp sönüyor. Sıkıntı olabilir mi? Normal mi yoksa bu durum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

Selamlar;

Bu Powerbank'i ilk ke aldım N11 pazarmobilden. Orjinal ürün dediğiniz gibi. 10000'lik olanı prizden şarj ediyorum ama dolmuyor gibi. Kaç saatte doluyor? 5 saat diyenler var ama 2. ışıkta yanıp yanıp sönüyor. Sıkıntı olabilir mi? Normal mi yoksa bu durum?

Merhana. Kaliteli bir adaptorle 5 saatte dolmasi lazim en fazla. Kablo da onemli ayni sekilde. Adaptor kaliteliyse urunun yaninda gelen kablo ile sarj etmeyi deneyin

• bende htc cebın orjınal şarjı var onunla 10000 ıstenılen zamanda full dolduruyor,bılgısayarda doldurmaya çalısırsanız asla dolmaz 1 gün sürer, ben xıamo 20000 mah almak ıstıyorum nerden almamı tavsıye edersınız orjınal
  • arkadaşlar aşağıdaki linkteki 20000 yeni nesil hızlı şarj modeli mi sizce? ona göre alayım gidince
    http://www.mi.com/battery2c/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness_kaan -- 23 Ekim 2017; 15:3:13 >
  • Beyler ilk şarj kaç saat olmalı?
  • arkadaşlar xiaomi 10000 mah öneriri misiniz? yoksa asus mu alayım? xiaomi'nin çakması çokmuş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottogünsche

arkadaşlar xiaomi 10000 mah öneriri misiniz? yoksa asus mu alayım? xiaomi'nin çakması çokmuş sanırım.

Çakması baya çok ilginçtir yani çin markası kendilerinin de cakmasini yapıyor hemde en fazla bu markaya sanırım orjinal bulursanız fiyat performans ürünü ama ben hepsiburadan aldim kullanılmış ürün gibi geldi hırpalanmış kutu kablo eski 3-4 ay sonra da kapasitesi azaldı gibi

• İyi ki almışım bu ürününü hayat kurtarıyor gerçekten :) herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

arkadaşlar xiaomi 10000 mah öneriri misiniz? yoksa asus mu alayım? xiaomi'nin çakması çokmuş sanırım.

Çakması baya çok ilginçtir yani çin markası kendilerinin de cakmasini yapıyor hemde en fazla bu markaya sanırım orjinal bulursanız fiyat performans ürünü ama ben hepsiburadan aldim kullanılmış ürün gibi geldi hırpalanmış kutu kablo eski 3-4 ay sonra da kapasitesi azaldı gibi

hocam asusların çakması var mı piyasada?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abidig

quote:

hocam asusların çakması var mı piyasada?

Talep çok olanın çakması da çok olur

• Arkadaşlar 12v veren bi powerbank var mı acaba ?

• Merhabalar, 20000 lik 2. nesil bir powerbank almak istiyorum, şu 3 linkteki ürünler orjinal midir? 2. nesil olduğunu nasıl anlarım?

urun.n11.com
    Xiaomi Mi 20000 Mah Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj (2.nesil) - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-20000-mah-powerbank-tasinabilir-hizli-sarj-2nesil-P210010211

urun.n11.com
    Xiaomi 20000 Mah Powerbank 2c (versiyon 2) Son Sürüm Orjinal - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-20000-mah-powerbank-gen2-yeni-nesil-tasinabilir-sarj-P161521379

[link]

• Arkadaşlar basit bir sorum var. 20.000 lik 2. Nesil qc 3. 0 destekli powerbank var elimde. Hangi çıkış qc 3.0 destekliyor? Güç durumunu gösteren butonun yanındaki mi yoksa diğer çıkış mı?

• arkadaşlar 3 model arasında kaldım. Fazla ağır birşey almak istemiyorum. ZMI düşünüyordum forumdaki bir arkadaş orjinallik doğrulama sıkıntısından bahsetmiş, kıllandım. Aşağıdaki modeller arasından hangisini önerirsiniz, orjinal satan satıcı nasıl bulurum, tavsiyesi olan paylaşırsa çok iyi olur

www.hepsiburada.com
    Taşınabilir Pilli Şarj Cihazları Modelleri ve Fiyatları
    http://www.hepsiburada.com/xiaomi-5000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-gri-ince-ve-hafif-kasa-p-TELSARJXIAOMI5000

www.hepsiburada.com
    Taşınabilir Pilli Şarj Cihazları Modelleri ve Fiyatları
    http://www.hepsiburada.com/zmi-ultra-slim-10000-mah-type-c-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz-p-HBV000003K74J

www.hepsiburada.com
    ZMI Ultra Slim 10000 mAh Taşınabilir Şarj Cihazı Beyaz Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/zmi-ultra-slim-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz-p-HBV000003K74D?magaza=Mobilecarsi

• Arkadaşlar n11 den alacaklara duyrulur ::
    Geçen sene SEMERS'ten xiaomi 1 nesil powerbank aldım.Lg ve Samsung sarj ederken İoslara sarj etmiyordu.Ayrıca lambası batarya bitenene kadar sönmüyordu.Faturası kaybettiğim icin mecbur iade edemedim elimde kaldı.

11kasımda Muhteşempazardan xiaomi 2 nesil 10000 powerbank aldım.Samsung lg ios hiçbir sıkıntı yok.1 dk içindede lambası sönüyor sürekli yanma diye bir şey olmuyor.Alacaklara duyrulur.
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    hocam bahsettiginiz ozelliklerde bi powerbanka ihtiyacim var. nerden aldiniz acaba link atabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11.com'dan Xiaomi 20000 mAh (Versiyon 2) Quick Charge 3.0 Taşınabilir Hızlı seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-20000-mah-versiyon-2-quick-charge-30-tasinabilir-hizli-P212680750

Hocam ürün bu. Ben 4 ay önce 135 liraya almıştım. 170 lira falan vermeyin, ürünü aratıp ucuz olanı alın. Ürün bilgisi olsun diye link attım aramadan.

Yalnız üstüne basa basa söylüyorum, günlük hayatta pantolon cebinde falan kullanılacak ürün değil. Askere geldim diye almıştım, askerlik hayatım boyunca genelde yastığın altında oldu.

Günlük kullanım için daha önce attığım 10.000 lik baseus ya da rock ürünler daha mantıklı. Ürünlerin kaliteleri hakkında fikrim yok ama özellikle baseus olan inanılmaz kullanışlı duruyor. Micro USB ve Type C input. Bir qc 3.0 bir de 2.1 amper çıkış. Led gösterge.

Nette incelemesini bulamadım ama büyük ihtimal alıp denicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 13 Kasım 2017; 23:4:35 >

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    ARKADASIM Hangi çıkış destekliyor? DEMİŞİN IKI TARAFIDA DESTEKLIYOR BU NORMAL CEBI ŞARJ EDIYOR AMA BIRAZ UZUN SURUYOR, Qualcomm Quick Charge 3.0 ÖZELLIGI OLAN CEBIN VARSA ONU DAHA HIZLI ŞARJ EDER BİRDE BU Mİ 20000 MAH POWERBANKI BİTTİGİNDE DOLDURURKEN Qualcomm Quick Charge 3.0 OZELLIKLI ŞARJK ALETI İLE DOLDURURSAN DAHA İSTENILEN ZAMANDA POWERBANKIN DOLAR,NORMAL BİR ŞARJ ALETI ILE DOLDURMAYA KALTIGINDA POWERBANKI ÇOK UZUN SURER,YANİ KISACASI BU Mİ 20000 MAH 2. NESIL HIZLI POWERBANKI KULLANMAK ISTIYORSAN Qualcomm Quick Charge 3.0 DESTEKLI BİR CEBIN OLMASI GEREKİR,
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.