Şimdi Ara

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.114
Cevap
63
Favori
169.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu telefonun 3 farklı rengı var en pahalı olanı gold modelı aralarındakı fark ne neden bu kadar pahalı bırde kullanan arkadaslar fotoraf cekebılırmı on arka nette hıc turkce test vıdeosu yok
  • 1 hafta önce daha ucuzdu 10$ zam gelmiş 😡

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu şu cihazı kullanan şöyle detaylı bir paylaşsa da bizde bilgilensek.bende iphone 6 plus kullanıyorum.sıkıldım ios tan androide dönücem.samsung note 5 alcaktım pili çok kötü.bı cihazdaki özellikler ve 4000mah pil olması cezbetti ama işte ekran süresi vs falan arkadaşlar bilgilendirin bizide gözünüzü sevim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

Yokmu şu cihazı kullanan şöyle detaylı bir paylaşsa da bizde bilgilensek.bende iphone 6 plus kullanıyorum.sıkıldım ios tan androide dönücem.samsung note 5 alcaktım pili çok kötü.bı cihazdaki özellikler ve 4000mah pil olması cezbetti ama işte ekran süresi vs falan arkadaşlar bilgilendirin bizide gözünüzü sevim :)

Aynen katılıyorum

• arkadaşlar bilgiyi ben vereyim 3-4 günlük deneyimlerimle. ekran süresi olarak 6 saat civarı aldım başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfa61

arkadaşlar bilgiyi ben vereyim 3-4 günlük deneyimlerimle. ekran süresi olarak 6 saat civarı aldım başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım..

Genel anlamda memnummusunuz sizce olumsuz gördüğünüz yönleri varmı
    Aldığınız satıcıyı pm den yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfa61

arkadaşlar bilgiyi ben vereyim 3-4 günlük deneyimlerimle. ekran süresi olarak 6 saat civarı aldım başka merak ettiğiniz bişey varsa cevaplamaya çalışırım..

Nasıl bir kullanımla 6 saat ekran süresi aldınız? Ekran görüntülerini paylaşırmısınız?
    Cihazın artıları eksileri nelerdir? Kimden aldınız? :) yardımcı olur bilgilendirirseniz çok sevinirim.bende almak istyorum bitane

• En alt soldaki softkey tusu ne ise yariyor? App history seklinde appleri preview olarakmi gorup kapatabiliyormuyuz samsung ve ya nexus urenlerindeki gibi yoksa baska bir islevimi var?
  • Sfa61 kullanıcısına yanıt
    Birde GPS test edebilirmisiniz
  • selam,

isteyen olursa elimde bir adet fazladan mevctur.

http://forum.donanimhaber.com/m_112858166/f_//tm.htm#112858166
  • gaskiney kullanıcısına yanıt
    Hocam gps i denedim google haritalarla gayet stabil net yerimi buldu problem cikmadi.

• Dusun iste nasil bir denetleme yaptiklarini. Anca oradaki memurlardan birini taniyacaksin ki gecirteceksin yoksa aninda geri gonderiyorlar :/

• Telefonu hepimiz merak ediyoruz. Tahminen 1 haftaya telefonlar elimize ulaşmaya ve burası da canlanmaya başlar. Sonuçta memnun olacağız diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: yosiduduk

arkadaşlar, şimdi benim de içim karardı. aşağıda aynı işlemciyi kullanan 2 telefona ait değerleri veriyorum ilk sıradaki redmi note 3 e ait 2.si ise htm m9+ 4g performansı için endişelenmeye başlayabiliriz. :(

redmi note 3 : 4G Network LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

htc m9+ : LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

Bilmiyorum belkide bu değerler bir şey ifade etmiyordur. alt frekanslarda çinli telefonların eksiği var. Ancak kullanım da bir etkisi olur mu bilemem. Belkide hiç bir sıkıntı olmayacak. Bilen birileri aydınlatırsa herkesin faydasına olur diye düşünüyorum.

ben meizu mx4 kullanıyorum, bizim telefonda da redmi note 3 de bulunan 4g frekanslarının aynısı bir durum var. bu konuyu 4,5 ye geçince telefonun 4 g performansı ne olacak diye çok araştırdım forumda da sordum en sonunda bir arkadaş vasıtası ile turkcell den bir yetkiliye ulaştım.

aşağıdaki tabloya bakarsanız, her üç operatöründe 800 ve 900 mhz LTE bandından ihale kazandığı görülüyor.

★ Xiaomi Redmi Note 3 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★

Türkcell deki yetkili bana 800 ve 900 mhz in kapsama sahasının çok daha yüksek olduğunu operatörlerin daha çok bunu şehir dışı ya da kırsal alanlar gibi yerlerde kullanacak dedi. yani şehir içinde baz istasyonu sayısı çok olduğu için 1800-2100 bandını destekleyen baz istasyonları vasıtası ile 4g sıkıntısı yaşamazsın ama kırsal-şehirler arası alanlarda telefonun 4G yi çekmez dedi.

yanlış-eksik bilgi varsa konunun uzmanı arkadaşlar düzeltsinler lütfen

Doğru bilgidir. Şehiriçi yoğun olduğundan değilde daha fazla hız sağlanabilsin diye ve şu anda düşük banddan yayın yok yapmayacaklar.

Bu konuda cevap her türlü verebilirim.

• Whatsapp kurulum sonrası kişiler gelmiyor. Durum hakkında bilgisi ve ya çözüm yolu bilen var mı?

• bende bu cihazdan memnunum ama hala rom yok parmak izi sensoru falan gayet iyi surekli wifi bahlantida bile iki gune yaklasiyorum normal kullanimda

• Global rom yayinlandi tr dil destegide var

• Turkce dil destekli

• Çıkacak tabi, Xiaomi bu. Yarı yolda bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 21 Aralık 2015; 10:19:27 >
  • Almamak için bahane kalmadı yani :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.