Arkadaşlar, bende Note 7 var. Abimde Redmi Note 8 var. Ama bilirsiniz 8. nesil olan telefon sıkıntılı. Bende de az az sorunlar oluyor fakat özellikle abimin telefon gelen aramayı kimi zaman çalmayacak kadar sıkıntılı. O yüzden onu satıp, yakın çevremde olan aşırı temiz nokta hatasız iPhone 7 ile para ile takas etmeyi düşünüyoruz. Yani ben abime Note 7 vereceğim bende dayımın kullandığı iPhone 7'yi alacağım. iPhone olanın bataryası orijinal değişti kışın. Durumu %100. Şimdi olayım şu. Ben 2 senedir büyük ekranlı ve büyük bataryalı telefon kullanıyorum. Arada saçmalamaları olsa da sırf ekranı için kullanılır. Ben 7'ye geçtikten sonra zorluk yaşar mıyım? En azından böyle üst segmente geçip ekran küçülten arkadaşlar yazabilir mi? Yoksa direk iPhone olanı abime mi vereyim? iPhone 7 32 GB Gold. Redmi Note 7 64 GB Neptün mavisi. Redmi Note 8 64 GB Siyah. |
Xiaomi Redmi Note 7'den iPhone 7'ye geçilir mi?
-
-
?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alm_06 -- 30 Temmuz 2021; 12:5:25 > -
kesinlikle geçilir tabi iOS çok daha keyifli ki iPhone 7 en az 3 sene daha güncelliğini korumuş olur.
-
Redmi serisi malzeme ve yazilim olarak cok stabil degil.İphone 7 arkadasin dedigi gibi temizse,en az 3sene goturur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IznickXkesinlikle geçilir tabi iOS çok daha keyifli ki iPhone 7 en az 3 sene daha güncelliğini korumuş olur.
@IznickX @redur Teşekkür ederim cevaplarınız için. Babama zamanında 5 ve 6S sıfır almıştık. Şuan onda 7 var ama 3. sahibi. Benim bahsettiğim telefon dayımın 7. Babama sıfır 6S alırken o 7 almıştı aynı anda aldılar. Babam biraz hor kullanır üstüne 7'yi bile eskitti. Ama dayım çok harika kullanıyor telefonu fabrika ayarlarına döndürüp kutuya koysanız iphondo bile bunun ikinci el olduğunu anlayamaz. Ama tek çekindiğim nokta ekranı. Sonuçta çok büyük dot ekrandan standart birkaç yıl önceki boyutlara döneceğim. Bu arada redminin kamerasını hiç sevmiyorum. Gram kalite yok sanki İphone 5 kamerası konmuş gibi.
-
Bence artık 8 ve üstü bakılmalı ama 7 de üzmez
ama 8 ve üstü bakmanızda fayda var
dolar artmamış olsa yurt dışında çok ucuzladı xr tam fiyat performans telefonu önerirdim ..
Anroid sonrasi ios bogabilir kisitlayabilir seni,7 tavsiye etmem min 8 veya 8 plus veya 11 alirsin şarj konusunda sorun yaşarsin orasi kesin
Arkadaşlar gönül isterki 8 Plus veya X alayım ama maalesef tek telefon o zaten alacağımız kesin. 8 olanı satıp nakit takas ile alıcam. Abim zaten babamın kullandığı 7yi kullandı yani istesem verir çünkü 7den sıkıldı o.
-
up
-
29/01/2023.
Attan indim eşeğe bindim. Tek kötü yanı küçük ekran ve bataryanın oyun oynatmaya musait olmaması. Bataryası çakma ve 1 gün götürüyor. Geçmeyi düşünenler için öneririm.
-
Öneririm diyorsun ama attan indim eşeğe bindim diyorsun. iPhone 7’ye geçtiğin için pişman olduysan niye tavsiye ediyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ahhahahaha ya tam tersi olacaktı :D güzel yakaldın kral. Aksine bunun işlemcisi falan daha iyi oradan mantık yürütülebilirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X