< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (186. sayfa)
-
-
teşekkürler hocam uyduyu zar zor başka bir uygulamadan buldum ama tv için bulamadım
-
İşe yaramayan bir özellik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi müzik YouTube gitti. Arka planda çalışıyordu. Niye böyle yaptı bilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelişmiş ayardan çevrimiçi içeriği kapat geri aç gelecektir.
bence süper bir özellik tabi kullanmasını bilene.Misal kumanda karşı koltukta yerinden kalkmadan telefondan hop kanal değiştir.Açıkcası redmi tercih sebeplerimden biridir.
Çalışmadığı için fuzuli özellik demek istedim. Çalışsa çok güzel.
işte çalışıyor ki hocam.Benim ve eşimin telefonunda kullanıyoruz.Klimadan soundbara 3 adet farklı marka tv ayarlı şekilde.
Vestel televizyona ayarlamaya çalıştım olmadı, sizin ilk yorumu görünce de sıkıntısı var sandım. Bi daha denerim bakarım
play store mi kumanda uygulamasını yükleyin çalışmazsa.İki ayrı program var gibi.
Bakarım, bir de İnternet olması gerekmiyor değil mi .
gerekmiyor hocam.
Kumanda için irplus da güzel.
geçmiş olsun aynı problemi eşimin telefonunda 2 yıldır yaşıyoruz. Bugün eu rom kurdum. Birde eu rom'da deneyeğim. bakalım devam edecek mi? Hangi operatörü kullanıyorsunuz?
-
-
Arkadaşlar 6 saat ekran süresi görünüyordu şuan tekrar baktım 4 saat 20 dk ya düşmüş sebebi nedir bu hatanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar telefon konuşurken bildirim gelince (sms, whatsapp vs) sesimi kapatıyor ve karşıya sesim gitmiyor. Karşının sesi bana geliyor. sırf bu yüzden telefon çalınca veya birisini arayacağımda wifi ve mobil veriyi kapatıyorum. Cidden bezdirdi
-
24 saatte bir değerler düşer.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X