Şimdi Ara

Xiaomi ürün orijinalliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-piston-basic-edition-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-325616262

Bu ürünü aldım ama kutunun üzerinden 20 hanelik kod yok başka nasıl orijinalliği kontrol edebilirim ürün sahte midir satıcı güvenilir çok satmış diye hiç kafama takmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahte de olabilir hocam ama aklıma niye 30 liralık kulaklığın çakmasını üretmeye çalışsınlar diye bi soru geldi. ama kod yoksa çakma da olabilir tabii.
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 10:16:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lg02561

sahte de olabilir hocam ama aklıma niye 30 liralık kulaklığın çakmasını üretmeye çalışsınlar diye bi soru geldi. ama kod yoksa çakma da olabilir tabii.

bilmiyorum hocam ama satıcı güvenilir olduğu için sorun yaşamam diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

videoları inceleyip karşılaştırın

https://www.youtube.com/results?search_query=xiaomi+piston+real+vs+fake

hocam benim kulaklığın karşılaştırmasını bulamadım diğer kulaklıklara göre yapayım dedim orjinal gibi ses kalitesi de güzel akşam xbox da mikrofon kalitesi nasıl yankı yapıyor mu diye bakıcağım sıkıntı olmazsa iade yapmam
  • xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 10:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huhuq

birebir aynı ürün belki karşılaştırmalarda olmayabilir, ama punto farkları kutunun kalıp farkları doku vs ile en azından biraz bilgi edinip orjinalliği konusunda bir fikir oluşabilir

orjinal gibi duruyor sadece şu internetten kontrol ettiğimiz kod yok o da kafamı karıştırıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam Deck OLED Sıfır ürün
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.