slm beyler xgenon adına çok forum açılmış ama 30larda 40larda çogunlukla lwller. bana ib +8 lazım iki tane shard +6 veririm deişmek isteyen varsa msnim: screammm666@hotmail.com
kimse vermez ib 8 i 2 shard 6ya... shard 7 yi adam 999m ye koydu... shard 6 800 eder... ib 8 e ise fiyat zor biçilir...
haklısın galiba ama 60 olunca okçu olmak lazım +7 verirler heralde
nie 30 larda 40 larda var die küçümsüosun ben de 43'üm sırf sana inat yazıorum işte onları küçümsüceine yardım et
bence assassin daha zevkli ve iyi.Bende ib +7 vardı, mirage +8 + 600m ye değiştim.Diğer elime de shard +6 aldım gayet güzel...
tabiiki asasin daha zevkli ama 60ta shadow hunter var okçuda. czde çok kolay oluyo adam almak. asasinde içlerine girmek gerekiyo ama okçuda böyle bir tehlike yok shadow hunterla uzaktan çok rahat np kasılıo
quote:
Orjinalden alıntı: wanderer_
tabiiki asasin daha zevkli ama 60ta shadow hunter var okçuda. czde çok kolay oluyo adam almak. asasinde içlerine girmek gerekiyo ama okçuda böyle bir tehlike yok shadow hunterla uzaktan çok rahat np kasılıo
SENI TANIYORUM CANNABISTENSIN..
AMA MILLETE EZIK MUALEMESI YAPMAN YANLISSSs.: lvl IN DAHA 57 O ZAMAN SENDE 60 LVL LERE GORE EZIKSIN BU DURUM BOYLE OLUYO YANLIS YAZILAR YAZMA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme