Şimdi Ara

Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
3.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yanlis anlamayin ama hayla bana biraz yamuk kesilmis gibi geliyor bir cetvel ile cerceveyi milim milim olcermisiniz ?

ne ile kestiniz ?

keske dremel veya dekubaj ile kesseydiniz.

avuc taslama biraz hirpaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeka52

hocam yanlis anlamayin ama hayla bana biraz yamuk kesilmis gibi geliyor bir cetvel ile cerceveyi milim milim olcermisiniz ?

ne ile kestiniz ?

Canavar ile kestim. O kadar normal. işi bitince kimse farketmiyecek bile o yamukluğu. Profesyonel iş yapmıyoruz ya o kadar, keyif için
  • hocam plexi yi nereden temin ettiniz fiyat uygunmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

hocam yanlis anlamayin ama hayla bana biraz yamuk kesilmis gibi geliyor bir cetvel ile cerceveyi milim milim olcermisiniz ?

ne ile kestiniz ?

Canavar ile kestim. O kadar normal. işi bitince kimse farketmiyecek bile o yamukluğu. Profesyonel iş yapmıyoruz ya o kadar, keyif için

canavar ile kestiyeniz gerçekten düzgün kesmişsiniz

biraz eğe ile bile düzeltilebilir yinede siz bilirsiniz

• @zeka52
    Sağol hocam, Daha bitmedi hocam zaten düzeltmeler yapılıcak daha sonra boya düzeltilecek ve plexi takılacak. Pleksiyi vidayla sabitlicem ama güzel olacak.

@By_KeReMM
    pleksiburda.com
  • hocam montajı alyan vida ile yapsanız güzel olur siyah renk veya siz turuncuya boyarsınız. ayrıca isterseniz u fitil kullanabilirsiniz bu sayede boyamanıza gerek kalmaz. hem güzel durur.
  • quote:

hocam montajı alyan vida ile yapsanız güzel olur siyah renk veya siz turuncuya boyarsınız. ayrıca isterseniz u fitil kullanabilirsiniz bu sayede boyamanıza gerek kalmaz. hem güzel durur.

Hocam sen takipte kal yav hiç takip yazan yok konuya :/ Güzel bişeyler yapıcam montaja
  • Güzel bir şeyler çıkacağa benziyor, takip

• sen merak etme ben takipteyim butun konulari takip ediyorum sadece sicak buldugum konulara cevap yaziyorum. :)

senin onceki konularida biliyorum.

youtube kanalinida biliyorum

ets2 videosunu gordukten sonra bende hemen indirdim guzel oyun ama medium ayarlarda oynuyorum :(

edit hd3450 ekran kartim 4 gb ram e2140 (2.5 ghz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeka52 -- 1 Temmuz 2014; 23:49:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

sen merak etme ben takipteyim butun konulari takip ediyorum sadece sicak buldugum konulara cevap yaziyorum. :)

senin onceki konularida biliyorum.

youtube kanalinida biliyorum

ets2 videosunu gordukten sonra bende hemen indirdim guzel oyun ama medium ayarlarda oynuyorum :(

edit hd3450 ekran kartim 4 gb ram e2140 (2.5 ghz)

Beni tanımayan kalmamış yav
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Senin ETS 2 ENB 2.0 modunu kullanıyorum manyak olmuş sadece yağmur yağarken tır 'ın yansıması kare kare oluyor onu halletsen manyak olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.07.2014
    Yazlığa geçtiğim için çalışmalar biraz gecikti. Bilgisayarımı götürdüm odamı vs. düzenledim anca yan kapağı delip pleksiyi yapabildim.
     Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 14 Temmuz 2014; 21:53:48 >

• dostum mod gayet güzel ama o kasa içi kablo trafiğini bi hali yoluna sokman lazım zira sokmazsan plexiyi açmakla kötü bir görüntü oluşturmuş olacaksın ama mod güzel gidiyor takip ediyorum ellerine sağlık.
  • kablolar bence hemen kablo duzenlemsi yapin bence. plexi guzel durmus. uzerine dremel ile bir figur cizerseniz ve yukardan led isik vurdurursaniz sekil ortaya cikar guzel durur. veyada guzel bir sticker yapistir.

• @...DeAtH...
    Yapıyorum hocam. Pleksiyi ellemiyeceğim öyle kalacak artık prof yapmıyorum ya öyle şenlensin kasa :)

@TurkishCoder
    Teşekkürler az kaldı.
  • 13.07.2014

Bugünün özeti:
    İşte büyük günden bir gün önce.. Bugün kasayı parçaladım. Güç kaynağını söktüm ve kasadan ayırdım. Ekran kartı fanlar kablolar, kasanın üst kapağı, ön kapak, usb portları hepsini kasadan söktüm..
    İşlemci fanı çıkartıp yeni işlemci fanını takacaktım ki işlemci fanını çektim ve işlemciyle birlikte geldi.. İşlemci tutacağını kaldırmamıştım bile nasıl geldi o hayret.. Şimdi durdum düşünüyorum. Bu işlemci fanından işlemciyi nasıl ayıracağım.
    Saç kurutma makinesiyle ısıttım işlemciyi oynatmayı denedim ama macun bırakmıyor. yanlarından düz tornavida yardımı ile biraz kaldırarak ayırayım dedim ama bu seferde işlemcinin üzerindeki metal parça işlemciden hafif ayrıldı hemen hiç ellemedim üstüne bastırdım gene şuan sorun yok. Yarın falçata ve çekiç yardımı ile işlemciyle fan arasına yavaş yavaş çekiçle falçata yardımı ile vuracağım.
     Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]

14.07.2014
    Büyük final günü. Kasanın bitmiş hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 14 Temmuz 2014; 21:56:56 >

• Çok iyi gidiyorsun işlemci ile soğutucuyu ayırırken işlemciye zarar verdinmi

• 14.07.2014 12:00
    Bugün sabah kalktım işlemciyle fanı ayırmak için biraz düşündükten sonra yapacağım şeyin doğru olduğuna karar verdim. Fanı güzelce biyere sabitledim ve işlemciyle fanın arasındaki macun kısmına falçatanın sivri ucunu soktum ve çekiçle falçatanın üstüne yaklaşık 1kg ağırlık binecek şekilde vurdum. Her köşesinden 2-3 darbe vurarak işlemcimi fandan ayırdım. Keşke bunu daha önceden yapsaydım. İşlemcinin yapıştığı kısımları fön makinesiyle ısıtıp elimle çevireyim derken bir kaç pinini yamultmuştum. Yaklaşık 6-7 pin yamuldu ve neyseki düzgünce çok hassas bir şekilde düzeltmeyi başardım. Anakart yuvasına takarken bastırmadım. Üstüne bıraktım işlemciyi ve hafif dokundum girmeyen kısma dikkatlice baktım ve biraz daha düzeltim. Ve sonunda işlemci yuvaya oturdu ve pimi kapattım.. İşlemci fanını birazdan monte edeceğim. İlk resime dikkatli bakarsanız sol taraftaki bazı pinler yamuk..
     Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 14 Temmuz 2014; 21:57:42 >

• 14.07.2014 13:00
    Xigmatek XAF SERİSİ 120MM Mavi Led Fanları takmaya başladık. Bugün bu kasa bitiyor! :)
     Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]  Xigmatek Midgard Kasa İle Modding ©KacaKTV [BİTTİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 14 Temmuz 2014; 22:18:08 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.