Şimdi Ara

Xioami Redmi 5 Plus Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık konuşmak gerekirse şimdiye kadar hep amiral gemileri kullandım alt sınıf telefonum olmadı.
    Yine telefon ihtiyacım doğunca ilk apple ve iphone'lara baktım x in fiyatı fazla uçuk 5000 küsürlerde alırdım ama 6500 de vermem 2 ay sonra yeni ve daha ucuzu gelecek telefona.
    S9 plus'a baktım bende 4200 tl hb de fiyatı falanda iyi ama s9 plus daha 2 ay sonra yenilenecek 8. nesil iphone'lardan yavaş evet saniyelik fark önemli değil ama bunlar 1 senelik iphone'lar ve yenileri geliyor üstüne daha hızlıları e bende giriş seviyesi bi para vermiyorum 4200 tl az para değil en iyisini istemek hakkım buda beni s9+ dan soğuttu.
    İphone 9 beklemeye başladım sonuçta X gibi özel model kalkıyor 700 800 dolarlık standart iphone fiyatları ile yeni nesiller geliyor ip8 güncel fiyatıda 5100 tl yani sonsuz ekranlı ip9 en fazla 5500 den falan gelir[kur fırlamazsa] bende belli bir paramı dolar yapıp bekleyeyim dedim her ihtimale karşı 1200 dolar alsam dolar çıksada bana farketmez.

Neyse kipada telefonlara bakarken siyah redmi 5 plus gördüm 1300 tl 64gb baya hoş duruyor metal kasa parmak izi okuyucu vs var açtım baktım gayet güzel sade bir arayüz falan kamerasına baktım ön kamera çok sahte samsung'lardan fazla şekilde yüz güzelleştirme yapıyor buda hoşuma gitmiyor ön kamera dandik arkasıda iyi ama olaya fiyat yönüyle bakmak lazım bugün s9 almak istesem 3 katı ip9 almak istesem 4-4.5 katı para ödemem gerek ve telefonda yapılan çok ekstrem bişey yok kasmasın donmasın yeter bilgisayar gibi değil sonuçta.

Siz kullanıcıları olarak maddi bir kısıtlama olmasada redmi 5 alır mıydınız ?
    memnun musunuz ?

ve en önemli nokta bu telefonu alıyorsan şunu şunu bil dediğiniz şeyler ve olumsuz yönlerini paylaşırsanız sevinirim.

• Maddi bir kısıtlama olmasa almazdım. Ama amiral gemisi de almazdım. Orta-üst seviye bir cihaz yani mi 8 se alırdım. Kesinlikle amiral gemilerini aratmaz bence. Size de onu almanızı tavsiye ederim.
    Çünkü redmi 5 plus üst seviye telefon ihtiyacınıkarşılamaz. Ama mi 8 se karşılar. He ben memnun muyum evet ama fiyatı ucuz olduğu için memnunum. Hatta fiyatına göre bayağı bayağı memnunum. Bu segmentte en iyi telefon diyebilirim Ama maddi imkan varken de alınmaz açık konuşayım üzer.

Ön kamerası malzeme kalitesi mikrofonu iyi olmayan özellikleri.

Siz telefonu hangi amaçla kullanacaksınız o çok önemli. Eğer sadece günlük sosyal medya vs kullanacaksınız üst düzey kamera beklentim yok diyorsanız kesinlikle redmi 5 plus alınabilir. Maddi imkan da olsa fazla vermeye gerek yok.
  • hocam mi8 e 3000 küsürleri vermem 4200 e s9+ var.

mi8 in beni çekmesi için 2500 tl altı fiyata sahip olması gerek ithalatcılar gelince bu seviyeye ineceği söyleniyor bakalım

peki 4200 e s9+ mı alayım paramı dolarda bekletip 5500 e ip9 mu ?
  • Ben de bu konuda kararsız kaldım 3000 bütçe var aslında ama 2 sene sonra çöp olacak telefonlara o kadar para vermek aklıma yatmıyor 1260 a redmi 5 plus alayım diyorum ama o zamanda ö kamerası vs üzecek ciddi anlamda
  • CheGuevara99 kullanıcısına yanıt
    Mi 8 değil mi 8 se.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.