Şimdi Ara

xp hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde celeron 300, 16mb onboard ekran kartı, 128 mb olan bi bilgisayar var. 80 gb harddisk taktım xp kurdum ama bilgisayar normal açılır gibi oluyo fakat masaüstü gelmesi gerekirken ekrana hiç veri gelmiyo bunun nedeni ne olabilir? güvenlü modda açtım fakat bi anormallik yok gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenieleman -- 20 Şubat 2005, 23:45:23 >

• Bence XP icin Celeron 300 cok yavas..

Sorun ile ilgili bir tahminim yok ancak. RAM ini veya islemcini veya her ikisini birden artirmayi dene..

1 ihtimal belki, olurya hani....
  • aslında daha daha önce kurmuştum normal açılıyodu ama sonra bazı sorunlar çıkardı açılmadı falan bende o zamanki harddiskte sorun olduğunu düşündüm. şimdi ekran hiç gelmiyo bi çözümü olan varmı?
  • fikri olan yokmu?
  • xp yerine 98 yukle bence makinan kasamasi normal o dananim la xp de
  • sorun işlemcinde ramda felan problem yok bence işlemcin yetersiz xp ye hdd ninde hiçbir ilgisi yok xp ile onun için sorun işlemcinde bence işlemcini değiştir
  • Sorunun snrm Masaüstündeki Simgelerin gelmemesi ? yanlış anlamadiysam eğer %90 lik bir ihtimalle bilgisayarinda virüs var, kurduğun cdleri özenle elden geçir, CTRL+ALT+DEL yapip Bilgisayarı kapat bolumunden *** Oturumunu kapat deyip tekrar acarsan simgeler geri gelir expolerer hatasıdır bu Bilgisayarını bir an once güncel bir taramadan gecirmeni öneririm donanımsal bir problem değildir bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu durumun donanımdan olduğunu zannetmıyorum.tamam celeron300 belkı yetersız ama çalıştırır sonuçta.hiçbir işlem yapamıyorsan baştan kur xp yi.ama tavsıyem işlemci ve ram i yukseltmen yada 9 kurman..
  • bence donanımsal ram ve işlenci cok düşük bari ramini yükselt(yawww coooook yavaş ama)....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurbakacak

bende bu durumun donanımdan olduğunu zannetmıyorum.tamam celeron300 belkı yetersız ama çalıştırır sonuçta.hiçbir işlem yapamıyorsan baştan kur xp yi.ama tavsıyem işlemci ve ram i yukseltmen yada 9 kurman..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.