Arkadaşlar dün yeni bir anakart ve işilemci aldım eski hard diskimi sabit tuttum. Yeni Windows XP yi eski hard diske kurdum (IDE) ancak kurulumda bir sürü hata werdi en sonunda windows u kurdum. bu sefer de IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası vermeye başladı bios ayarlarıyla oynayıp bu sorunu da çözdüm. Ancak XP şu anda yeni hard disk i (80 GB Samsung SATA) bilgisayarım ekranında görmüyor. ancak sağ alt köşede bu donanımı kaldırabilirsiniz kutucuğu çıkıyor (flash disk takıldığında çıkan kutucuk). Aygıt yöneticisi de hard diski görüyor ve sorunsuz çalıştığını söylüyor ancak bilgisayarım ekranına giriğimde hard diski göremiyorum. onun haricinde bilgisayrım sorunsuz çalışıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, kafayı yemek üzereyim :) şimdiden saolun.
anakartın hangi chipseti kullanıyor ve ya anakartının mopdeli ne? i 925 ve ya i945 ve ya i955 mi? i975 olamaz herhalde ?
Sata hard disklerin yanında bir disket verirler ve windows u kurarken O disketi kullanman gerekiyor.Yükleme ekranı çıktığında S ye basıcaksın ve o şekilde yüklemeye devam edeceksin
ben xp yi yükledim zaten IDE hard disk üzerine benim problemim SATA hard diski çalıştıramam. Bi kere tanıtabildim bilgisayara ondan sonra IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası vermeye başladı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme