Şimdi Ara

Xperia c5 Batarya değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım ilk konu, bir yanlışlık yaparsam mazur görün.

Sony Xperia c5 cihazımın pil ömründen oldukça hoşnutsuzum. İlk aldığım hafta tüm gün dışarıda mobil veri ve parlaklık açık gezip akşam geldiğimde %40 civarı şarjı görünce yüzüm gülerdi. Şimdi ise 6400mh powerbank ile geziyorum kapanmasın diye.

İşin özeti yeni batarya alıp cebimde batarya taşımaya karar verdim. Ya telefonu aldığım firmaya gidip günahsız çalışanların başını ağrıtacağım ya da sizden yardım alacağım. Bunun kapağı nasıl açılır bir türlü bulamadım. Bataryasının değiştirmem mümkün müdür? Bilgi verirseniz sevinirim. Cihaz kodu E5553. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaztrr

Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım ilk konu, bir yanlışlık yaparsam mazur görün.

Sony Xperia c5 cihazımın pil ömründen oldukça hoşnutsuzum. İlk aldığım hafta tüm gün dışarıda mobil veri ve parlaklık açık gezip akşam geldiğimde %40 civarı şarjı görünce yüzüm gülerdi. Şimdi ise 6400mh powerbank ile geziyorum kapanmasın diye.

İşin özeti yeni batarya alıp cebimde batarya taşımaya karar verdim. Ya telefonu aldığım firmaya gidip günahsız çalışanların başını ağrıtacağım ya da sizden yardım alacağım. Bunun kapağı nasıl açılır bir türlü bulamadım. Bataryasının değiştirmem mümkün müdür? Bilgi verirseniz sevinirim. Cihaz kodu E5553. Teşekkürler.

malesef batarya değişimi c5 de mevcut değil.powerbanka muhtaçsın kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.