Bildirim
Xperia ION Kamera Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ynsslnts
Xperia ION telefonumu android 4.1.2'ye güncelledikten sonra kamera güzel oldu. Fakat 1-2 ay sonra kamerada ciddi odaklama sorunları oluyor. Kötü çekiyor. GM discovery ile karşılaştırma yaptım ION yanına yaklaşamıyor. Nedeni ne olabilir?
Merhaba ynsslnts,
Büyük ihtimalle sorununuz yazılımsal kaynaklı,
Eğer root erişiminiz varsa Cyber-Shot kamerayı flashlamanızı tavsiye ederim.
Indirme Linki :http://www.mediafire.com/download/tdqccs0xlrb74qc/Cyber-shot%E2%84%A2_JB_LastVersion_For_Xperia_P_U_Sola_Go-signed.zip
Orjinal konu linki :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476216
-
Malesef root yapmadım. Yazılımı tekrardan yüklesem olur mu? -
quote:
Malesef root yapmadım. Yazılımı tekrardan yüklesem olur mu?
Eğer uğraşmak için vaktiniz varsa denemenizi öneririm, eğer oda olmazsa marketten başka kamera uygulamaları yükleyin. Bakın bakalım onlarda da aynı sorun mevcut mu?
En azından durumun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu saptarız. -
teşekkürler.
Bir de arka kamera camı oldukça çizik telefonu golddan almıştım. O yüzden de olabilir mi? Garanti kapsamına girer mi versem telefonu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsslnts -- 28 Kasım 2013; 2:56:31 > -
quote:
teşekkürler.
Bir de arka kamera camı oldukça çizik telefonu golddan almıştım. O yüzden de olabilir mi? Garanti kapsamına girer mi versem telefonu?
Malesef, çizikler kullanıcı kullanıma bağlı oluşan şeyler olmalarından ötürü garanti kapsamında değiller.
Çiziklerden olacağını düşünmüyorum, odaklanma tabanlı bahsettiğiniz sorun mercek ve mercek hareketini sağlayan öğelerle alakalı.
Lütfen marketten bir-iki kamera uygulaması yükleyerek deneme yapın, sonucu görelim. Onlarda da bu sorun olacak mı.. -
Önerebileceğiniz kamera uygulamaları var mı? -
quote:
Önerebileceğiniz kamera uygulamaları var mı?
Marketteki kameraları hiç kullanmadım, ama ücretsiz olanlardan bir iki tanesini rastgele indirin. Nasılsa amacımız sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduguğunu öğrenmek. -
güncelleme sonrasında aynı sorun bende de oldu..hatta kameranın netliği filan değil de ön kamera tamamen gitti...ön kameraya geçince telefon takılıyo..kapatıp açmadan kamera uygulaması kendine gelmiyo..zaman zaman video çekemiyorum...çektiğim videoları izlerken hata veriyo...sony tr ile bağlantı kurdum dediklerini yaptım ama bi sonuç yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X