Şimdi Ara

XPERIA L almayı düşünenler içeriiiiiiii (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

quote:

Orijinalden alıntı: hounter

Arkadaşlar telefonu bugün Ankara Ankamall Teknosa Extra'da inceledim ürün tam anlamıyla mükemmel bildirim ışığı olsun ses kalitesi olsun. Zaten sony tasaramına denecek bişey yok mükemmel. Fakat tek moralimi bozan teşhir ürününde açık uygulama varmış 5-6 tane kapatıyım dedim normalde hemen kapanıyor sag sola ittirince ittiriyorum yavaşça gidiyor diğeri aşşagı yavaşça geliyor anlamadım sizdede böyle mi yanında sp vardı onda hızlı hızlı kapanıyordu acık uygulamalar. Bilen varsa cevap yazsın.

Ayarlarda animasyon ölçekleri diye seçenekler var onları değişmişlerdir muhtemelen

Benimkide saçmalık galaxy y de falan bile uygulama kapatırken kasmıyo XL de mi kasacak mükemmel bir telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hounter

Arkadaşlar telefonu bugün Ankara Ankamall Teknosa Extra'da inceledim ürün tam anlamıyla mükemmel bildirim ışığı olsun ses kalitesi olsun. Zaten sony tasaramına denecek bişey yok mükemmel. Fakat tek moralimi bozan teşhir ürününde açık uygulama varmış 5-6 tane kapatıyım dedim normalde hemen kapanıyor sag sola ittirince ittiriyorum yavaşça gidiyor diğeri aşşagı yavaşça geliyor anlamadım sizdede böyle mi yanında sp vardı onda hızlı hızlı kapanıyordu acık uygulamalar. Bilen varsa cevap yazsın.

Ayarlarda animasyon ölçekleri diye seçenekler var onları değişmişlerdir muhtemelen

Benimkide saçmalık galaxy y de falan bile uygulama kapatırken kasmıyo XL de mi kasacak mükemmel bir telefon :)

• telefonu 4 5 gündür kullanıyorum, herhangi bir kasma ile karşılaşmadım daha. bunun yanında telefonun internet hızı gerçekten mükemmel.
  • Herkese merhaba

Telefonu alalı 1 ay oldu , mikrofon sesi dusuk karsı tarafın sesiniz az geliyor sikayeti var.
    Esas sorun ; İnternete giriyor fakat hotspot/modem olarak kullanmada basarili olamadık.
    Turkcell ayarlarini tekrar takrar indirdik maalesef olmuyor, Sonymobile destekten yardim aliyoruz yinede
    sorun cozulmus degil, Pc companion ile guncellestirmeler yapıldı, yeni telefonu servise goturmekde istemiyorum.

Forumun diger bolumlerinde Xperia z de de bu sorun yasaniyor galiba apn ayarlarini kontrol ediyorum bazi degisiklikler var
    mesela apn gelen ayarda Turkcell Internet diyor bazi arkadaslar Yanlızca Internet yazilinca calıştığını soyluyor.

Bu konuda yani interneti modem olarak pc ile kullanabilen arkadaşlar XPERIA L nin Turkcell internet ayarlarini bildirebilirlerse cok memnun olacağım.
  • Hocam ilk kullanımdan önce şarj edilmesi gerekiyor mu

• quote:

Hocam ilk kullanımdan önce şarj edilmesi gerekiyor mu

fabrikadan şarjlı bir şekilde gelecek telefon. o şarjını bitirdikten sonra. telefonu şarj edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldSailor

Herkese merhaba

Telefonu alalı 1 ay oldu , mikrofon sesi dusuk karsı tarafın sesiniz az geliyor sikayeti var.
    Esas sorun ; İnternete giriyor fakat hotspot/modem olarak kullanmada basarili olamadık.
    Turkcell ayarlarini tekrar takrar indirdik maalesef olmuyor, Sonymobile destekten yardim aliyoruz yinede
    sorun cozulmus degil, Pc companion ile guncellestirmeler yapıldı, yeni telefonu servise goturmekde istemiyorum.

Forumun diger bolumlerinde Xperia z de de bu sorun yasaniyor galiba apn ayarlarini kontrol ediyorum bazi degisiklikler var
    mesela apn gelen ayarda Turkcell Internet diyor bazi arkadaslar Yanlızca Internet yazilinca calıştığını soyluyor.

Bu konuda yani interneti modem olarak pc ile kullanabilen arkadaşlar XPERIA L nin Turkcell internet ayarlarini bildirebilirlerse cok memnun olacağım.

valla hocam mikrofon şikayeti ile hiç karşılaşmadım. gelen seste çok iyi geliyor. giden seste de hiçbir problem yaşamadım. diğer konuda bilgim yok

• Telefon geldi, nfc çıkmadı sende var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe.Joe -- 22 Temmuz 2013; 16:58:43 >
  • hayırlı olsun xperia iyidir sony candır

şaka maka sony fanboy oldum ya la
  • quote:

Telefon geldi, nfc çıkmadı sende var mıydı?

kutuya baktım bende de çıkmamış
  • benimde ilk sony telefonum oldu bu. çok sevdim herkese tavsiye ediyorum
  • arkadaşlar lumia 720 ve 820 ye göre artılarını eksilerini paylaşabilirseniz yarın alacağım bitanesini. telefonum bozuk, 10 gündür karar veremedim. hangisinin kamerası daha iyi, şarjı, hızı vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

arkadaşlar lumia 720 ve 820 ye göre artılarını eksilerini paylaşabilirseniz yarın alacağım bitanesini. telefonum bozuk, 10 gündür karar veremedim. hangisinin kamerası daha iyi, şarjı, hızı vs...

lumia 720 ve xperia L hemen hemen aynı özellikte cihazlar. lumia 720nin kamerasını görmedim ama çok övüyorlar kamerasını. xperia Lnin de kamerası çok güzel. hız olarak ikisininde hızı gerçekten çok iyi. seni tatmin eder. bence uygulama vs. benim için önemli diyorsan xperia L almalısın. ama ben fazla uygulama kullanmam şarjı da biraz daha uzun gitsin istiyorsan lumia 720 al.
  • -keysersoze- - kullanıcısına yanıt
    hocam koca antalya'da lumia aradım 720 bulamadım, kamerasını test etmek için:) az önce beyaz xperia l aldım. şarjı bitmeden bilgisayara bağlayıp bi kaç müzik atsam sıkıntı olur mu peki?
  • bu arada hızı, sesi ve tasarımı harika ya :)

emeği geçen herkese teşekkürler arkadaşlar bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 23 Temmuz 2013; 18:55:13 >
  • quote:

Hocam aynene bende de nfcçıkmadı Kliksadan almıştım bende 1,5 hafta oldu geleli :) Bi kaç sorunum var ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

hocam koca antalya'da lumia aradım 720 bulamadım, kamerasını test etmek için:) az önce beyaz xperia l aldım. şarjı bitmeden bilgisayara bağlayıp bi kaç müzik atsam sıkıntı olur mu peki?

hiçbir sıkıntı olmaz dostum. istediğini yap. hayırlı olsun bu arada
  • Eyvallah hocam, cok hos alet ya

• quote:

Orijinalden alıntı: oxford74

quote:

Hocam aynene bende de nfcçıkmadı Kliksadan almıştım bende 1,5 hafta oldu geleli :) Bi kaç sorunum var ama :)

Ne gibi bi sorun

• -keysersoze- - kullanıcısına yanıt
    nfc ne arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.