Şimdi Ara

XPERIA L almayı düşünenler içeriiiiiiii (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
2
Favori
3.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıllı etiket, bazı eylemleri ona kaydediyorsun (wifi açma/kapama, ses düzeyini değiştirme, bluetooth açma/kapama vs ), telefonu bu etikete yaklaştırdığın zaman ayarladığın eylemler aktifleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi tarayıcısı yok galiba, chrome hiç hoş değil

• arkadaşlar bendede var xperia L bazen sim kartı okumuyor takıyorum 1-2 saat sonra arayan ulaşamıyor, ancak telefonu kapatıp açınca düzelir nedenini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: castroler

arkadaşlar bendede var xperia L bazen sim kartı okumuyor takıyorum 1-2 saat sonra arayan ulaşamıyor, ancak telefonu kapatıp açınca düzelir nedenini bilen var mı?

ya hocam teli bende aldım bu daha 5. gün.bu hatayı 3. gün farkettim aynı sorun bendede var.sony servisi aradım telefonu fabrika ayarlarına döndürün ve dahili depolama birimini temizleyin dediler bende yaptım.başta iyiydi baya bi 13-14 saat kadar kullandım ama sonra sorun yine tekrarladı ben teelfonu servise götürmeyi düşünüyorum
  • Mars-Ares M kullanıcısına yanıt
    bencede bir servise götürün, dediğiniz sorunlarla hiç karşılaşmadım, başka forumlarda da görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Kendi tarayıcısı yok galiba, chrome hiç hoş değil

naptın hocam. chrome açık ara en iyi tarayıcı, sadeliği hızı vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -keysersoze-

quote:

Kendi tarayıcısı yok galiba, chrome hiç hoş değil

naptın hocam. chrome açık ara en iyi tarayıcı, sadeliği hızı vs..

Valla ne yalan söyleyeyim ben bi türlü beğenemedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oxford74

quote:

Telefon geldi, nfc çıkmadı sende var mıydı?

Hocam aynene bende de nfcçıkmadı Kliksadan almıştım bende 1,5 hafta oldu geleli :) Bi kaç sorunum var ama :)

Ne gibi bi sorun

arada şebeke gidiyor mesela , şarj en büyük sorun , dokunmatiğin hassasiyeti kötü ve kasmalar yapıyor arada , (kasmaların sebebi alanın dolduğundan da olabilir gerçi onu düzeltmeyi tam öğrenemedim henüz )
  • uzun süredir bu fiyat bandındaki telefonları araştırıyorum

önce gözüme discovery çarptı ama ondaki ölü piksel ve avea 3g sorunları yüzünden vazgeçtim

sonra rotayı xperia miro ya çevirdim ama onunda özellikleri düşük gibi geldi bana

sonra rotamız samsung galaxy s3 mini ye çevrildi.

eniştem kullanıyordu, bir günlüğüne aldım kendisinden kurcaladım bu arada hiç android telefon kullanmadım nokia c6-01 kullanıyorum. neyse efendim, s3 mini yi bir gün kullanmamın sonucunda şarzının haddinden fazla gitmesi ve malzemenin bana biraz dandik gelmesinden dolayı vazgeçtim. bir de cihaz çok ısınıyordu.

sonra xperia p ye takıldı gözüm fakat onunda bataryasının tümleşik olması içime sinmedi açıkçası ayrıca sözlükteki bir kaç yazar arkadaş da telefonla ilgili şikayetini dile getirince xperia p den de vazgeçtim. ve bir yazar arkadaşımın tavsiyesi üzerine xperia L yi araştırmaya başladım ve sonunda bunu almaya karar verdim. yalnız teknosada ve gold bilgisayarda 899 liralık fiyatı bana biraz yüksek geldi 800 lira veya 850 liraya düşerse hemen almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

uzun süredir bu fiyat bandındaki telefonları araştırıyorum

önce gözüme discovery çarptı ama ondaki ölü piksel ve avea 3g sorunları yüzünden vazgeçtim

sonra rotayı xperia miro ya çevirdim ama onunda özellikleri düşük gibi geldi bana

sonra rotamız samsung galaxy s3 mini ye çevrildi.

eniştem kullanıyordu, bir günlüğüne aldım kendisinden kurcaladım bu arada hiç android telefon kullanmadım nokia c6-01 kullanıyorum. neyse efendim, s3 mini yi bir gün kullanmamın sonucunda şarzının haddinden fazla gitmesi ve malzemenin bana biraz dandik gelmesinden dolayı vazgeçtim. bir de cihaz çok ısınıyordu.

sonra xperia p ye takıldı gözüm fakat onunda bataryasının tümleşik olması içime sinmedi açıkçası ayrıca sözlükteki bir kaç yazar arkadaş da telefonla ilgili şikayetini dile getirince xperia p den de vazgeçtim. ve bir yazar arkadaşımın tavsiyesi üzerine xperia L yi araştırmaya başladım ve sonunda bunu almaya karar verdim. yalnız teknosada ve gold bilgisayarda 899 liralık fiyatı bana biraz yüksek geldi 800 lira veya 850 liraya düşerse hemen almayı düşünüyorum.

kliksada 800 liraydı ama şimdi var mı bilemiyorum, oraya bir bak istersen. bu arada saydığın telefonlar içinde en iyisi bu. kesinlikle doğru bir karar vermişsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aynene bende de nfcçıkmadı Kliksadan almıştım bende 1,5 hafta oldu geleli :) Bi kaç sorunum var ama :)

Ne gibi bi sorun

arada şebeke gidiyor mesela , şarj en büyük sorun , dokunmatiğin hassasiyeti kötü ve kasmalar yapıyor arada , (kasmaların sebebi alanın dolduğundan da olabilir gerçi onu düzeltmeyi tam öğrenemedim henüz )

sen telefonu bi servise götür bence. dediğin sorunlar bende yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gibi bi sorun

dokunmatiğinde bendede sorun yok ama şarj ve şebeke bendede oluyor

• Yani her zaman anında görmüyor. Ve bu hafıza doluluğundan olabilir nasıl düzenleme yapacağı Biri özeldende yardımcı olursa sevinirim :)

• Arkadaslr şu şebeke sorunu hakkında biri bşy sölesin bgn yada yrn alıcam ama sırf bu neden için almamayı düşünüorm bide kamerası çok kötü dienlr var dorumudr

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Arkadaslr şu şebeke sorunu hakkında biri bşy sölesin bgn yada yrn alıcam ama sırf bu neden için almamayı düşünüorm bide kamerası çok kötü dienlr var dorumudr

Şebeke sorunu bende yok dostum, o sorunla karşılaşanların hattında problem olma ihtimali yüksek, telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gibi bi sorun

evet dostum kliksa'da fiyatı 800 tl ama maalesef çekirge sürüsü gibiyiz stokda kalmamış yazıyordu mecburen bekleyecem bir ay kadar umarım düşer ya da kampanyaya girer :) fakirlik işte :))

• vatanda 811 tl ye almayı düşünüyorum garanti sorunu yaşarmıyım ve lg 4x hd ile bu telefon arasında kaldım sizce dogru bir tercihmi yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecyln

vatanda 811 tl ye almayı düşünüyorum garanti sorunu yaşarmıyım ve lg 4x hd ile bu telefon arasında kaldım sizce dogru bir tercihmi yapıyorum.

Garanti sorunu yaşamazsın ve tercihin doğru kardeşim

• Sağolun hocam telefonu aldım bahsedilen sorunlarla şimdilik hiç karşılşmadm bklm.
    fakat bu.güncelleme konusunda vatandaki satış elemanları yeni güncelleme gelmz bu telefonda ztn kaldrmaz dedilr güncelleme olayına takan biri değlm ama yinede kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Sağolun hocam telefonu aldım bahsedilen sorunlarla şimdilik hiç karşılşmadm bklm.
    fakat bu.güncelleme konusunda vatandaki satış elemanları yeni güncelleme gelmz bu telefonda ztn kaldrmaz dedilr güncelleme olayına takan biri değlm ama yinede kafam karıştı

Gelirsede bi kararlılık güncellemesi ve ardından yine gelirse 4.3 veya 5.0 gelir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.