Şimdi Ara

Xperia M5 VS Xperia XA Ultra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde xperia M5 var memnunum sadece arka kapakta çatlama oldu ufacık o görüntüyü bozuyor. Pedere yeni telefon alacağız 1500 e kadar dedim benim telefonu sana vereyim bana telefon alalım XA Ultra alsam m5 i aratır mı ? Yoksa m5 ile yola devam mı etmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 29 Temmuz 2016; 22:34:24 >

• Genel performans olarak m5i aratmaz fakat hallice daha büyük ve ağır kasası kullanmaya pek uygun değil. Ayrıca m5 ten biraz daha kalın.
  • BerkhanBalta kullanıcısına yanıt
    Büyüklük kalınlık incelik pek önemi değil benim için. Performans konusu önemli bu konuda kurtarırsa sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XA'lar için konuşmak gerekirse MediaTek işlemciye pil yetiştiremediği söyleniyor Ultra içinde aynısı geçerli olabilir.İyi düşünmek lazım ve kullanıcısını bulup yorum almak lazım,sakın kullanıcı tarafından pil ile ilgili yorum almadan telefonu almayın pişman olursunuz.
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Xperia m5 de MediaTek işlemci kullanıyor model farkı var fakat
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Yalnız M5'in şarjı konusunda fazla şikayet sadece kronik sorunlarından dert yanıyo insanlar o da yeni sürüm M5'lerde.
    m5 kullanıyorum 2 ay civarında bir problem yok benim cihazda
    Hocam M5'in ana konusuna bakarsanız demek istediğimi anlarsınız sizin cihazınız yeni sürümdür muhtemelen.Koduna da bakabilirsiniz ana konudan
    Teşekkürler konularıda inceleyeyim.
    Rica ederim ben yanılıyosam da kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Rica ederim ben yanılıyosam da kusura bakmayın

Sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Hocam M5'in ana konusuna bakarsanız demek istediğimi anlarsınız sizin cihazınız yeni sürümdür muhtemelen.Koduna da bakabilirsiniz ana konudan

Hocam sizce M5 mi Z3 mü iyidir ? Hangisini almalıyım ?

• İkisi arasından kesinlikle Z3 daha iyidir
  • Yapmayın etmeyin,ben bu illet Sony Xperia M5 telefonunu 25 Şubat günü aldım.Sorunların çözüldüğünü,hiç bir problemin olmadığını söylediler,tamam dedim aldım.1400 tl keş ödedim,eve gittim kullandım falan 4. günü telefonu yemek masasının altına yavaşça bıraktım,bir baktım altı çatlamış,neyse dedik falan ama 9. gününde bir sorunlar başladı..
    Aşırı ısınıyor,ekran donuyor,arada kendisini yeniden başlatıyor,başlatırken donuyor,şarj bitesiye kadar açma ekranında kalıyor,Wifi'ye hiç bir şekilde bağlanmıyor,zorlarsan da donuyor telefon kitleniyor..Bence dostum baban eğer sadece haberlere falan bakmak için alacaksa telefon,sen direk Iphone 5 gibi,ucuz,internette dolaşmalık,hafif telefonlara bak,hala telefonun çalışıyorken de sat m5'i,tavsiyemdir.
  • AkifGR kullanıcısına yanıt
    Yıllarca Sony kullandım öyle de sıkıntı yaşamadım hiç şans meselesi dostum ara sıra sıkıntı yapardı güncellemeyle kesilirdi dw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.