Kardeşim xperia sola telefonuna koyduğu ekran kilidi şifresini unutmuş. Cihaz ICS güncellemesi yapılmış durumda. Şuan bootloader kilidini kaldırıp recoveryden fabrika ayarlarına sıfırlamayı veya orjinal bir rom kurmayı düşünüyorum. Başka bir çözüm yolu var mı ? Telefon önümde yatıyor. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşanlar olursa diye :
Acil durum çağrısı bölümüne gelerek
*#*#7378423#*#*
kodunu tuşlayın. Burdan "customization settings" e girin ve reset seçeneğini seçin. Telefon yeniden başladığında fabrika ayarlarına dönmüş ve kilit şifresi kalkmış olacak.
La bi adama yardım etmediniz kendi çabalarıyla sorunu ne güzel çözdü. hll qnq
quote:
Orijinalden alıntı: Fadafaka
La bi adama yardım etmediniz kendi çabalarıyla sorunu ne güzel çözdü. hll qnq
Hiç tınlanmadım. Bu bana çok koydu.
Konu geçmiş ama teşekkür etmeden geçemem aynı sorun başıma geldi, telefonu bir türlü recovery modda açamadım.. Senin taktik işe yaradı çok sağol :)
quote:
Orijinalden alıntı: Google
Konu geçmiş ama teşekkür etmeden geçemem aynı sorun başıma geldi, telefonu bir türlü recovery modda açamadım.. Senin taktik işe yaradı çok sağol :)
Rica ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »
Sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşanlar olursa diye :
Acil durum çağrısı bölümüne gelerek
*#*#7378423#*#*
kodunu tuşlayın. Burdan "customization settings" e girin ve reset seçeneğini seçin. Telefon yeniden başladığında fabrika ayarlarına dönmüş ve kilit şifresi kalkmış olacak.
bu kodu yazinca reset atmamz mi lazim illa hocam baska ayarlar cikiyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme