Şimdi Ara

Xperia sp sorunları yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4.3 ile düzelmesini ümit ettiğim fakat hiçbir değişiklik olmayan problemler :
    1-WALKMAN'dan müzik dinlerken aynı anda internette gezmek imkansız çat diye müzik kapanıyor bu telefonu satmaya kadar götürecek beni nasıl düzelir?
    2-WALKMAN led ritim ışıkları önceki sürümde gayet normaldi fakat 4.3 ile ses Son seviyedeyken ritim vermiyo sabit yanıyor en kısıkta ritim tutuyor.

Arkadaşlar kalıcı bir çözüm çok iyi olur gerçekten özellikle 1.probleme şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen yardım arkadaşlar

• Mr.PessimisT kullanıcısına yanıt
    1. Eğer chrome kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyordur hocam .Chrome 2 çekirdeği birden aktif ettiği ve fazla ram kullandığı için telefonda ram için yer açıyor ve müziği kapatıyor başka bir tarayıcı kullanın ben opera mini kullanıyorum sıkıntı olmuyor hocam .

2. bu 4.3 ait bir hata düzeltme güncellemesi 1hafta içinde çıkacak o zaman düzeleceğini söylüyorlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PessimisT

4.3 ile düzelmesini ümit ettiğim fakat hiçbir değişiklik olmayan problemler :
    1-WALKMAN'dan müzik dinlerken aynı anda internette gezmek imkansız çat diye müzik kapanıyor bu telefonu satmaya kadar götürecek beni nasıl düzelir?
    2-WALKMAN led ritim ışıkları önceki sürümde gayet normaldi fakat 4.3 ile ses Son seviyedeyken ritim vermiyo sabit yanıyor en kısıkta ritim tutuyor.

Arkadaşlar kalıcı bir çözüm çok iyi olur gerçekten özellikle 1.probleme şimdiden teşekkürler

dolphın browserı kullanmanızı onerırım,stok androıd ıcındekı chrome ram tuketımı acısında hıc cazıp degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

1. Eğer chrome kullanıyorsanız ondan kaynaklanıyordur hocam .Chrome 2 çekirdeği birden aktif ettiği ve fazla ram kullandığı için telefonda ram için yer açıyor ve müziği kapatıyor başka bir tarayıcı kullanın ben opera mini kullanıyorum sıkıntı olmuyor hocam .

2. bu 4.3 ait bir hata düzeltme güncellemesi 1hafta içinde çıkacak o zaman düzeleceğini söylüyorlar hocam.

Firefox ve Opera minide de aynı sorunla karşılaşmıştım fakat bide 4.3 ile denerim yani sorun Chrome kaynaklı?

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PessimisT

4.3 ile düzelmesini ümit ettiğim fakat hiçbir değişiklik olmayan problemler :

dolphın browserı kullanmanızı onerırım,stok androıd ıcındekı chrome ram tuketımı acısında hıc cazıp degıl.

Şu An indiriyorum kesinlikle denicem teşekkürler

• Dolphin browserda da aynı şey oldu yine nette gezinirken müzik çat diye durdu bu sorun telefonu aldığımdane beri böyle kafayı yicem

4.3 ile ram kullanımı baya arttı ondan kaynaklanan bir sorun hocam . Yeni güncellemede düzelecek deniyor .
  • quote:

4.3 ile ram kullanımı baya arttı ondan kaynaklanan bir sorun hocam . Yeni güncellemede düzelecek deniyor .

Hocam malesef 4.1'de de aynı problem vardı 4.3'de düzelir dedim hala aynı artık iyice bezdirdi bi çözemedim gitti 4 tane farklı tarayıcı denedim hala aynı google play müzikten açtım onda da kapandı . Sen hiç yaşadın mı bu problemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PessimisT -- 3 Mart 2014; 21:04:03 >
    hocam bende öyle bir sorun yok acaba arka planda çalışan antivirüs tarzı program yüklediniz onlardan dolayı ram kalmıyor olabilir.
  • Hayır yok kaç kere fabrika ayarlarına döndüm hiçbir şey yüklemeden denedim yine aynı yine aynı güzelim telefon gayet memmunum fakat bu sorun bezdirdi artık telefonu aldığımdane beri var.

• quote:

hocam bende öyle bir sorun yok acaba arka planda çalışan antivirüs tarzı program yüklediniz onlardan dolayı ram kalmıyor olabilir.

300 mb ram boşta halbuki telefonu sıkıştıracak hiçbir şey yok anlamıyorum gerçekten.

• hocam bende 80 mb boş yer olmasın arağmen kapanmıyor bi gariplik var telefonu onarma yaptınız mı ?
  • quote:

hocam bende 80 mb boş yer olmasın arağmen kapanmıyor bi gariplik var telefonu onarma yaptınız mı ?

Yaptım her şeyi yaptım onarma fabrika ayarlarına dönme ama hiçbir şey değişmedi galiba artık gelecek onarım güncellemesinden medet umacağız.

Haklısın hocam zaten hafataya kadar güncelleme büyük ihtimal gelir umarım sorunun çözülür . İyi akşamlar.
  • quote:

Haklısın hocam zaten hafataya kadar güncelleme büyük ihtimal gelir umarım sorunun çözülür . İyi akşamlar.

Umarım vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. İyi akşamlar.

• Sorun çözldümü aynısı bendede başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

Sorun çözldümü aynısı bendede başladı

Malesef 4.3 düzeltme güncellemesiylede düzelmedi Chrome,firefox,opera,dolphin 4 farklı tarayıcı ile denedim hala aynı hala aynı müzik dinlerken internette gezmek imkansız çat diye kapanıyo müzik hala .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.