Şimdi Ara

Xperia U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xperia U sipariş verdim. 2.3 Gb olarak geliyormuş . 4.0 olan ics e yükselitiliyormuş. Sizce yükseltmeli miyim. Yoksa 2.3 demi mi kalmalı ?

• Cevap Verecek biri yokmu. Telefonun ana konusuna baktım muhabbet sadece gerekli şeyler çok az ana konuda !
  • Yükseltmemeni tavsiye ederim yükseltenler kasılmalardan şikayetçi gb iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canbayberk

Arkadaşlar xperia U sipariş verdim. 2.3 Gb olarak geliyormuş . 4.0 olan ics e yükselitiliyormuş. Sizce yükseltmeli miyim. Yoksa 2.3 demi mi kalmalı ?

tabii ki yükselt yenilik her zaman iyidir. beğenmezsen tekrar eski sürüme dönersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmandeha

quote:

Arkadaşlar xperia U sipariş verdim. 2.3 Gb olarak geliyormuş . 4.0 olan ics e yükselitiliyormuş. Sizce yükseltmeli miyim. Yoksa 2.3 demi mi kalmalı ?

tabii ki yükselt yenilik her zaman iyidir. beğenmezsen tekrar eski sürüme dönersin.

Yok geri dönerim elbet ama orjinal sürümden çıkmayacak. Yani beğenmezsem rom atmam. Garantisi gitmesin diye

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmandeha

quote:

Yok geri dönerim elbet ama orjinal sürümden çıkmayacak. Yani beğenmezsem rom atmam. Garantisi gitmesin diye

orjinal sürüme geri dönersen garantiyi etkilemez telefonda hiçbişey değişmez, ilk aldığın gibi olur.

• Şimdi 2.3 den 4.0 a geçtiğimde, tekrar ORJİNAL olarak 2.3 e dönebilriyormuyum ? Yedekliyor mu napıyor anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence geçme kardeşim ben çok ama çok şikayetçiyim 4.0.4 ten gerçi 3 kez gingerbread dönüp tekrar ics ye yükselttim ben :) en son ics ye dönüşümde telefon şu an düzgün çalışıyor yine arada kasılmalar,takılmalar oluyor ama eskisi kadar değil. o yüzden ics ye geçince ne olacağını bilemezsin çok kasabilir. yeni bi güncelleme gelene kadar 2.3.7 de kalmanı tavsiye ederim.
  • 2.3'ten 4.0.4'e yükselttim 2 hafta önce. Başta çok şikayetçiydim yavaşlıktan ama sonra ne olduysa anlamadım gayet stabil bir telefon oldu
  • Güncellemdden sonra ilk günler tam bir işkence ama zamanla kendini toparlıyor ama az biraz takılmalar olmuyor değil. Pil ömrü çok önemli değilse güncellememesinden yanayım. Ama insanda duramıyor hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.