Sony Xperia-U telefonumun yere düşme sonunda dokunmatik paneli çatladı, şu anda çalışıyor fakat değiştirmek istiyorum. Değiştirme işini kendim yapabilirim servise para vermek istemiyorum (ürün garanti dışı). Orjinal dokunmatik paneli nerede bulabilir veya satın alabilirim. Yada yan sanayi ürünler ile aynı performansı alabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: ProSky
Merhabalar,
Sony Xperia-U telefonumun yere düşme sonunda dokunmatik paneli çatladı, şu anda çalışıyor fakat değiştirmek istiyorum. Değiştirme işini kendim yapabilirim servise para vermek istemiyorum (ürün garanti dışı). Orjinal dokunmatik paneli nerede bulabilir veya satın alabilirim. Yada yan sanayi ürünler ile aynı performansı alabilir miyim ?
İlgin için teşekkür ederim fakat bu parça orjinal mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ProSky
İlgin için teşekkür ederim fakat bu parça orjinal mi ?
Satıcısı ben değilim kefil olamam, ilanda orjinal olduğu yazıyor, Telefon açıp sorabilirsiniz. Kendiniz takmak istiyorsanız parça temininde her zaman bu tür sıkıntılar olabilir. Çok orjinal olsun istiyorsanız servisine verin. ANcak orada 200 tl gibi bir rakam isteyeceklerdir.
YasiN®Y
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi yan sanayi ekranda kullanabilirim yeterki hassasiyete bir sıkıntı olmasın kendileriyle iletişime geçeçeğim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme